0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Babagan awake dhewe

Gambaran Umum Company

Hangzhou Ever-power Transmission Co., Ltd. Minangka spesialis nggawe kabeh jinis transmisi mekanik lan transmisi hidrolik kaya:

Peredam gir heliks paralel, kothak gir planet, reducer cacing, reducer pertanian helik sejajar, reducer bevel heliks, reducer cacing helical, kotak gir pertanian, kotak gir traktor, girboks otomatis, poros drive pto, peredam khusus & komponen gir sing gegandhengan lan produk liyane sing gegandhengan, sprockets, sistem hidrolik, pompa vaksin, kopling cairan, rak gir, rantai, katrol wektu, variator kecepatan udl, pulley v, silinder hidrolik, pompa gir, kompresor udara sekrup, kerah poros, peredhot cacing backlash sithik lan liya-liyane .

Kajaba iku, kita bisa ngasilake variator khusus, motor roda gigi, motor listrik lan produk hidrolik liyane miturut panggunaan pelanggan.

Kita wis ngekspor produk menyang klien ing saindenging jagad lan entuk reputasi sing apik amarga kualitas produk lan layanan purna jual sing unggul.

Kita seneng banget nampani pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanggo ngubungi negosiasi bisnis, ijol-ijolan informasi lan kerja sama karo kita.

Kita duwe luwih saka 1500 karyawan, lan duwe mesin balik cnc lan pusat kerja cnc.

Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok paling apik ing China, pilih produsen kualitas, supplier, eksportir ing hzpt.com.

Napa Pilih kita

Konsep Perusahaan

Perusahaan ngetutake tujuan manajemen kualitas pertama, prestise paling dhuwur.

Pasukan Teknis Kuat

Kita duwe pengalaman teknologi canggih asing, peralatan canggih, tim manajemen profesional lan ngrampungake prosese, nanging sesuai karo produksi reguler iso9001 / ts16949, saéngga bisa njamin kualitas produk produksi. Nalika "rega cukup, wektu pangiriman sing cepet" kanggo nggawe reputasi apik ing antarane para pelanggan, perusahaan kasebut duwe sawetara pangguna domestik lan pabrikan kanggo nggawe hubungan sing kuat ing antarane pasokan lan permintaan. Nalika 80% produk perusahaan diekspor menyang Amerika Serikat, Jerman, Jepang, Italia, Malaysia, Australia, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane. Dipuji dening pangguna.

Dhukungan pelanggan

Dhukungan layanan 24x7 minangka salah sawijining layanan paling apik ing perusahaan kasebut.

Dhukungan layanan 24x7 nyedhiyakake layanan berkualitas kapan wae, ing endi wae ing jagad iki.

Kanggo luwih jelas, priksa katalog produk lan dhaptar mesin.

Industri sing Kita Layanan

industri sing kita jasa

Tampilan bengkel produksi

Lokakarya Lathe CNC
Grinding Workshop
Lokakarya CNC
Pusat Gambar
Mesin Perawatan Panas
Lokakarya Perawatan Panas
Mesin Gigi CNC
Tes Profil Gigi Gir
Mesin Pangukuran 3D

Pin Iku on Pinterest

Share This