0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Kothak gir pertanian

gearbox kanggo mesin tetanèn | gearbox bevel | kothak gear farm

Gearbox PTO Agricultural for Sale

Nalika nangani tugas tetanèn nalika musim gugur utawa musim semi, sampeyan kudu nggoleki piranti sing inovatif. Jinis mesin sing beda-beda bisa digunakake kanggo nggayuh tujuan sing dikarepake ing babagan pertanian, nanging sing paling penting yaiku kotak gear pertanian.

Apa sampeyan pengin sinau babagan kothak gear paling apik kanggo mesin pertanian sing didol? Ya, iki minangka mesin pertanian sing paling apik kanggo mbantu sampeyan nggawe luwih cepet, luwih gampang, lan luwih gampang tinimbang sadurunge. Yen sampeyan ujar ya, mula sampeyan kudu mbukak kiriman iki.

Apa Fungsi Gearbox Pertanian?

Yen sampeyan pengin mungkasi munggah karo alat utawa mesin tengen, sampeyan kudu mbukak liwat fungsi. Rumus sing padha uga kudu dicoba nalika milih kotak gear pertanian. Ya, paling apik yen sampeyan ngliwati fungsi sakabèhé mesin kasebut.

Kasunyatan sing dingerteni manawa kinerja piranti mekanik gumantung banget marang fungsine. Dadi, yen sampeyan pengin milih kothak gear PTO pertanian tugas abot, sampeyan kudu nimbang fungsine.

Kothak Gearbox PTO Pertanian kanggo Mesin Pertanian
Poros PTO

PTO SHAFT PERTANIAN

tertarik dengan produk PTO Shaft kami?

Kotak gear pertanian minangka transmisi sing digunakake ing macem-macem jinis mesin pertanian. Mesin-mesin kasebut kalebu pemanen beras, rotary tillers, lan mesin pemotong rumput. Gumantung saka jinis mesin pertanian sing sampeyan duwe, kothak gear PTO pertanian bakal duwe peran penting. Transmisi bakal nemtokake jumlah torsi sing bakal ditrapake ing roda drive lan kacepetan sing bakal ditindakake. Fungsi transmisi kasebut uga bakal nemtokake arah rotasi mesin.

Kothak gear divider mbagi daya input PTO dadi pirang-pirang drivelines. Iki minangka fitur sing migunani banget, utamane ing peralatan pertanian. Poros input PTO ngluwihi metu saka omah gearbox ngelawan poros output. Kothak gear pembagi nduweni poros input daya sing sudut ing 55deg menyang poros output. Iku uga mbiyantu nalika shafts input daya dipanggonke ing sudhut sing beda.

HZPT- Produsen Gearbox Pertanian Top

HZPT minangka produsen kotak gear pertanian berkinerja tinggi kanggo macem-macem aplikasi. Staf teknis bisa ngatur ulang desain sing wis ana utawa mbantu sampeyan ngrancang kotak gear PTO pertanian khusus yen desain standar utawa sing ana ora cocog karo aplikasi sampeyan. Rotasi poros, rasio kacepetan, jinis desain, sifat beban, posisi pemasangan, lan lingkungan aplikasi kabeh dadi pertimbangan nalika milih kotak gear pertanian. 

Nanging, langkah pisanan ing prosedur iki yaiku kanggo nemtokake jinis gearbox sing cocog kanggo aplikasi sampeyan. We are a biso dipercoyo Tetanèn Kothak gir PTO Produsen kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing manufaktur lan distribusi peralatan pertanian. HZPT nyedhiyakake peralatan industri sing berkualitas kanthi rega sing cukup.

Fitur Utama Gearboxes Agricultural

Keperluan kanggo bagean panggantos berkualitas tinggi kanggo peralatan pertanian tugas abot saya mundhak amarga populasi lan panjaluk panganan saya tambah. Kanthi siklus pamotongan sing luwih cendhek lan panjaluk sing saya tambah, produsen mesin pertanian saya akeh ngandelake cara anyar kanggo ngasilake panganan. Kothak gear pertanian sing bermutu penting kanggo mesthekake yen peralatan tetanèn bisa nyukupi potensial. Nanging, pentinge gearbox panggantos kualitas ora bisa disepelekake. Ing ngisor iki sawetara fitur utama sing kudu digoleki ing kothak gear tetanèn.

Kotak gear bevel - Kotak gear bevel ngemot gear bevel spiral sing lurus lan tertutup sing ngirim daya rotasi menyang poros output liwat poros 90 derajat. Drive gear bevel sudut tengen cocog kanggo macem-macem aplikasi mesin pertanian, wiwit saka piranti cilik nganti traktor gedhe. Range rasio lan kapasitas tenaga kuda nyengsemaken, uga macem-macem sudut sing bisa dipasang.

Saliyane fitur kasebut, kotak gear pertanian kudu awet. Kualitas bahan, fungsi, lan mekanisme kabeh faktor sing nemtokake daya tahan piranti mekanik. Kothak gear pertanian sing awet lan tahan suwe minangka investasi sing ora perlu asring diganti. Investasi ing produk kualitas sing bakal tahan bakal njamin bathi sampeyan nganti pirang-pirang taun. Biaya ngganti gearbox pertanian bisa nambah kanthi cepet. Mulane, sampeyan kudu milih siji karo fitur sing dibutuhake.

Kepiye Pilih Gearbox Pertanian?

Ana sawetara perkara sing kudu dielingake nalika milih kothak gear pertanian, kalebu daya tahan lan fungsi. Yen sampeyan pengin nggunakake gearbox pertanian kanthi asring, sampeyan pengin tuku produk sing digawe saka bahan sing berkualitas. Tuku piranti mekanik sing awet bakal ngirit wektu lan dhuwit kanthi ora mbutuhake tumbas bola-bali.

Kotak gear pertanian penting kanggo kabeh rantai panganan. Malah downtime sethithik bisa nyebabake mundhut dhuwit kanggo petani. Saliyane awet, kudu gampang dijaga. Pilih kothak gear tetanèn sing ora mung bisa tahan nganti pirang-pirang dekade, nanging uga luwih gampang kerja. Priksa manawa transmisi gampang diakses iku penting. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa ngganti kanthi gampang yen perlu.

Kothak gear pertanian bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Bisa digunakake kanggo nyebar tanduran, nyebar manure, lan liya-liyane. Preduli saka nggunakake, kabeh padha fungsi kanggo njaga peralatan mlaku lancar. Kothak gear pertanian uga bisa digunakake kanggo sistem tenaga remot lan pompa submersible cilik. Kanggo milih kothak gear pertanian, sampeyan kudu nggoleki fitur sing cocog karo aplikasi lan anggaran sampeyan.

Nalika milih kotak gear tetanèn, sampeyan mesthi seneng milih pilihan sing awet. Kasunyatan sing dingerteni manawa daya tahan piranti mekanik gumantung banget marang fungsi, mekanisme, lan kualitas bahan. Ya, luwih apik yen sampeyan milih mesin sing kudu digawe saka bahan sing berkualitas.

Sisih paling apik kanggo milih piranti sing awet yaiku sampeyan ora perlu mbuwang dhuwit kanggo tuku piranti sing padha.

Dadi, sampeyan kudu ngelingi poin sing wis kasebut sadurunge nalika milih kotak gear paling apik kanggo tugas pertanian.

Poros PTO Pertanian

Nggolek poros PTO kanggo mesin tetanèn? Entuk!

PTO Shaft kanggo Gearbox Agricultural

Poros PTO kanggo gearbox pertanian digunakake kanggo ngamanake traktor utawa peralatan. Bagian iki dirancang kanggo duwe tameng safety ing loro ends. Poros ngarep lan sekunder duwe wujud sing padha, kanthi poros ngarep luwih gedhe. Iki ngidini poros sekunder pas ing njero. Potongan poros PTO uga bisa ambruk, padha karo teleskop nalika gerakan.

A traktor PTO poros penting banget kanggo nggarap macem-macem mesin. Milih sing bener njamin sambungan sing aman antarane alat lan traktor. Produsen sing beda nggunakake bahan sing beda kanggo poros PTO. A poros kualitas dhuwur uga bakal nyedhiyani kekiatan maksimum lan suda getaran. Yen sampeyan ana ing pasar kanggo PTO shafts, nimbang HZPT PTO shafts.

Gearbox PTO Pertanian lan Poros PTO

PTO Shafts karo PTO Shaft Cover

PTO Shaft kanggo Gearbox Agricultural

PTO Shafts Dikemas ing Kantong Plastik Siap Kirim

PTO Shaft kanggo Gearbox Agricultural

Kanggo PARTS LAIN lan GEARBOXES DIMENSI, PLEASE KONTAK US.