0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Poros Penggerak PTO Pertanian

Agricultural PTO Drive Shaft ep pto poros 0 scaled

Aplikasi saka poros PTO

PTO shafts digunakake kanggo daya macem-macem bêsik mesin. Umume peralatan pertanian mbutuhake sawetara sistem lepas landas daya kanggo ngowahi energi rotasi saka mesin menyang piranti. Poros penggerak PTO minangka solusi sing paling umum. Piranti mekanik iki ngowahi energi mesin dadi tekanan hidrolik. PTO shafts digunakake kanggo narik beban abot. Nanging yen ora digunakake kanthi bener, bisa dadi risak lan nyebabake mesin sing rusak. Yen sampeyan duwe traktor tetanèn, sampeyan bisa uga mikir carane ngoptimalake poros PTO. Sistem gearing iki ngowahi daya traktor utama dadi rotasi poros penggerak PTO. Kajaba iku, poros PTO migunani ing praktik pertanian amarga bisa disambungake menyang macem-macem peralatan kerja. Ing ngisor iki sawetara aplikasi pertanian sing paling umum kanggo poros PTO.

Aplikasi Poros PTO

Rincian Poros PTO

Fungsi PTO Shaft Bagian Poros Penggerak & Transmisi Daya
Panggunaan PTO Shaft Jinis Traktor & Alat Pertanian
Jinis Yoke kanggo PTO Shaft Pin push dobel, Pin Bolt, Pin Split, Pushpin, Rilis cepet, lampiran bola, Kerah…..
Pangolahan Yoke Forging
PTO Shaft Plastik Cover YW; BW; YS; BS; lsp
Warna PTO Shaft Ijo; Oranye; kuning; Ireng Ect.
PTO Shaft Series T1-T10; L1-L6;S6-S10;10HP-150HP karo SA,RA,SB,SFF,WA,CV etc
Jinis Tube kanggo PTO Shaft Lemon, Triangular, Star, Square, Hexangular, Spline, Special Ect
Pangolahan Tube Digambar kadhemen
Jinis Spline kanggo PTO Shaft 1 1/8″ Z6;1 3/8″ Z6; 1 3/8″ Z21 ;1 3/4″ Z20; 1 3/4″ Z6; 8-38*32*6 8-42*36*7; 8-48*42*8;

 PTO Shafts for Sale

Poros PTO mindhah daya saka mesin traktor menyang piranti, kayata tiller utawa harrow. Amarga iki, akeh peralatan farm ora duwe daya independen. Kanthi njupuk poros PTO, sampeyan bakal bisa entuk pas lan miwiti ngoperasikake mesin pertanian tanpa masalah.

Poros penggerak PTO kita digawe saka bahan berkualitas tinggi. Poros PTO digawe saka logam lan ditutupi ing lengen plastik, nyegah kontak sing ora disengaja karo poros puteran tenaga kuda dhuwur.

HZPT minangka produsen lan pemasok poros PTO profesional ing China. We offer sawetara saka sudhut PTO drive shafts Grosir ing prices cukup. Apa maneh, OEM / ODM kasedhiya! Hubungi kita saiki lan entuk informasi luwih lengkap!

 End Yokes kanggo poros PTO

 Batas torsi kanggo poros PTO

Bengkel Produksi Poros PTO

Ever-power kalebu area luwih saka 12000 meter persegi lan makaryakke luwih saka 100 wong. We spesialis ing ngembangaken, Manufaktur, lan ngedol macem-macem jinis PTO shafts, industri shafts universal, mobil drive shafts, universal joints coupling shafts, universal joints, etc. Omzet taunan 60 yuta yuan lan 9 yuta dolar AS, nambah saben taun. . Produk kita duwe reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan ing Eropa, Amerika Serikat, Asia, Australia, lan Amerika Utara. Kita minangka telung panyedhiya OEM profesional ing pirang-pirang pabrik alat pertanian ing pasar domestik. Poros transmisi daya tansah netepi prinsip "QDP" kita: kualitas pisanan, pangiriman cepet, lan rega sing kompetitif. Kita wis entuk sertifikasi CE, TS / 16949, lan ISO9001, lan duwe peralatan produksi sing sistematis lan tim QC kanggo njamin kualitas lan pangiriman. Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi lan nggawe hubungan kerjasama jangka panjang sing saling migunani.

PTO Shaft Workshop

PTO Shafts kanggo Gearboxes Agricultural

Kothak gear pertanian lan poros PTO minangka rong komponen traktor sing kerja bareng kanggo ngirim tenaga. Poros PTO muter ing 540 kanggo 1,000 rpm. Kothak gear pertanian lan poros PTO disambungake kanthi rakit ing ujung loro. Gumantung ing aplikasi, bisa uga duwe rating torsi sing luwih dhuwur utawa luwih murah. Minangka supplier bagean mesin tetanèn profesional, kita uga nawakake macem-macem kothak gir pertanian didol. Hubungi kita saiki kanggo njaluk info liyane!

PTO Shafts lan Gearboxes AgriculturalPTO Shafts kanggo Gearboxes Agricultural

 

Struktur Poros Penggerak PTO Pertanian

 

Struktur Poros PTO

 

Katrangan Kode Poros PTO

Katrangan Kode Poros PTO

Produk # ing gambar Description
1 Jinis-jinis Tabung (contone: T: L, ST: G)
2 Seri salib kit
3 Kode Warna (YB=Yellow+Black)
4 Kode Struktur Safety Shield
5 Cara Sambungan Pin Disambungake
6 Traktor End Yokes
7 Implementasi End Yokes
8 Minimal dawa Sakabèhé

 

Carane ngukur bagean saka poros PTO

Ngukur bagean poros kanthi bener penting kanggo milih dimensi seri PTO sing bener. Saben produk kudu diukur kanthi cara tartamtu supaya konsisten karo ukuran standar. Tindakake langkah-langkah iki kanggo mesthekake yen pangukuran sing bener lan supaya bagean sing dibutuhake kanggo traktor.
1. Sumbu pangukuran
Kanggo ngukur poros, luwih dhisik priksa manawa poros ana ing posisi sing ditutup, nalika poros kasebut paling cilik. Gunakake ukuran tape kanggo ngrekam dawa njaba saben rakit. Pangukuran iki dawa nutup. Gunakake pangukuran iki kanggo nemokake ukuran seri sing bener kanggo tenaga kuda traktor.
Priksa manawa sampeyan uga ngerti yen ana pin geser, kopling, utawa ujung piranti splined.
2. Ukur gabungan universal
Nalika ngukur gabungan universal, ngukur dawa saka siji mburi menyang liyane. Sampeyan uga kudu ngrekam jembaré siji mburi gabungan universal. Gunakake angka kasebut kanggo nemokake ukuran sing bener saka gabungan universal.
3. Sijine wong-wong mau bebarengan
Sampeyan kudu nggawe rong pangukuran ing ndhuwur supaya bisa nemokake bagian poros PTO sing cocog kanggo traktor sampeyan lan bisa digunakake kanthi normal. Sampeyan bisa nggunakake grafik ukuran rakit PTO kanggo entuk ukuran sing bener, utawa gunakake alat panemuan seri PTO sing trep.

Carane Ngukur Poros Pto

Instruksi Instalasi Poros PTO

Instal perakitan

Majelis Poros Pto

1 pipa plastik sing pas lan tutup plastik,
2 isi alur ing sungu karo lenga

Majelis Poros Pto
3. Geser bantalan nilon menyang alur
4. Nyelarasake bantalan nilon lan tutup protèktif plastik

Mbongkar

1. copot ngawat-ngawati nilon prewangan (telung panggonan) karo screwdriver, lan banjur misahake pipe baja lan tutup protèktif plastik.
2. Copot bantalan nilon saka alur rakit.
3. mbaleni langkah-langkah ing ndhuwur kanggo sisih liyane.

Carane Mbusak Pto Shaft saka Yoke

 

Shortening PTO Drive Shaft

1. Copot tameng safety.
2. Shorten tabung njero lan njaba miturut dawa sing dibutuhake, lan tabung njero lan njaba bakal disingkat kanthi dawa sing padha ing siji wektu
3. Deburr pinggiran tabung drive karo file lan mbusak kabeh filings saka tabung.
4. Shorten pipa plastik njero lan njaba miturut dawa sing dibutuhake, lan pipa plastik njero lan njaba kudu disingkat kanthi dawa sing padha ing siji wektu.
5. Grease tabung drive internal lan reassemble karo tameng safety.
Priksa dawa minimal lan maksimum driveshaft diinstal ing mesin. Ing kondisi kerja, tabung drive kudu tumpang tindih 2/3 dawa lan tabung plastik ora bisa dipisahake

Carane Shorten a Pto Shaft

Lubrication saka PTO Drive Shaft

Lubrication sing kerep dibutuhake. Lemak bagian poros driveline kanthi interval saben jam kaya sing dituduhake ing gambar kiwa.PTO Shaft Lubrication

Cara perakitan sing padha digunakake kanggo loro jinis tameng safety.

Poros PTO kanggo Mesin Pertanian

Poros pengambilan tenaga (PTO) dikembangake kanggo nyediakake pabrikan lan produsen traktor kanthi cara umum kanggo nggunakake daya. Kaya jenenge, poros kasebut dirancang kanggo njupuk tenaga saka mesin, liwat transmisi.

Paling asring ditemokaké ing peralatan tani, shafts PTO nyedhiyani daya kanggo ditempelake tani ngleksanakake, kang Sejatine apa traktor tani nyurung utawa narik. Iki kalebu rotary tillers, finish mowers, sickle mowers, hay tedders, post hole diggers, pupuk spreaders, lan tansah populer pupuk pupuk. PTOs uga bisa digunakake kanggo daya generator listrik, kang ditempelake ing cara sing padha ngleksanakake tani biasa. A traktor amba diparkir ing akèh siji saka toko aku ngirim es kanggo digunakake batang PTO kanggo daya spreader uyah, ditempelake ing mburi traktor; PTO shafts ing traktor bisa ditemokaké ing ngarep utawa mburi-dipasang aplikasi, Nanging. Titik penting liyane yaiku PTO sing urip utawa terus-terusan, sing nyedhiyakake daya kanggo piranti sing dipasang, sanajan tanpa traktor sing mlaku. Iki umume ditindakake kanthi nggunakake transmisi kapisah kanggo PTO lan traktor.

Kacepetan rotasi PTO tani yaiku 540 rpm utawa 1,000 rpm.

PTO uga digunakake ing pesawat, utamane ing Lockheed Martin "anyar" F-22 Raptor Tactical Jet Fighter Aircraft, sing nggunakake teknologi siluman. Ing kene, digunakake kanggo njupuk tenaga saka mesin kanggo ngasilake listrik, sing uga menehi tenaga kanggo akeh sistem listrik ing pesawat. Unit kasebut uga dadi pangukuran tenaga jaran pesawat. Saiki, mung digunakake ing mesin kiwa pesawat, amarga kegagalan poros PTO bakal nyebabake tenaga akeh sistem penerbangan sing dibutuhake, sing banjur ngasilake bledosan lan tembelan bumi sing ireng.

Kecepatan rotasi kanggo unit iki udakara 18,000 rpm, luwih dhuwur tinimbang sing ditemokake ing traktor John Deere.

Truk tunggal lan multi-poros tugas abot lan abot uga nggunakake poros PTO. Aplikasi ing kene kalebu winches bertenaga (ora, dudu wenches), panyebar uyah, lan dumper cilik. Kamungkinan wong sing teka kanggo narik mobil sampeyan nggunakake poros PTO kanggo ngrewangi narik kendaraan sampeyan. Aplikasi khusus liyane kalebu nyediakake kekuwatan kanggo sistem hidrolik "truk snubbing", sing meksa tekanan lan tutup sumur minyak, ing truk pompa beton, lan perusahaan telepon menyang kabel kawat. Perusahaan konstruksi bisa nggunakake kompresor udara bertenaga PTO, kanggo nyedhiyakake pasokan udara kompresi sing bisa diangkut menyang situs kerja, lan perusahaan pemadam kebakaran lokal sampeyan mungkin nggunakake tenaga poros PTO kanggo ngompa banyu sing digunakake dadi gamane.

Kacepetan rotasi kanggo jinis aplikasi poros PTO iki beda-beda, amarga macem-macem panggunaan sing kasedhiya, lan akeh sing dikontrol dening pneumatic utawa manual gear shifter, sing ngidini operator ngontrol kacepetan lan torsi sing diwenehake marang PTO. .

PTO shafts obah bagean, lan kudu dianggep cautiously. Amarga padha nyedhiyakake akeh kekuwatan, dheweke bisa nyuwek utawa ngremukake apa wae sing nyoba ngganggu dheweke. Pengawal lan tameng wis diprodhuksi kanggo nyuda kamungkinan ciloko serius utawa asring fatal, nanging care isih kudu dijupuk saben wong nggunakake peralatan PTO-powered.

Poros Horisontal

Nggunakake diagram, sampeyan bakal weruh manawa ana telung pangukuran sing kudu dibutuhake kanggo mesin poros horisontal, yaiku:

A.) Dhiameter
B.) Dawane
C.) Dhuwur Crankshaft
Nalika pangukuran diameter wis jelas, waspada manawa sampeyan kudu ngukur dawa saka segel minyak menyang pungkasan batang batang. Kajaba iku, aja lali pentinge dhuwur crankshaft (pangukuran C) amarga jarak iki bakal beda-beda gumantung saka model mesin lan merek. Gumantung saka aplikasi, iki bisa dadi pangukuran kritis!
Poros Horisontal

Cathetan - Pangukuran dhuwur crankshaft ora kalebu ing basis data, dadi priksa manawa golek bagean nggambar garis lan mbandhingake mesin lawas sampeyan.

Pangirangan Gir

Kaya jenenge, sistem nyuda gir digunakake kanggo nyuda kacepetan output ing PTO kanthi ngidini mesin njaga kacepetan sing cukup sing bakal ngeterake tenaga sing dibutuhake kanggo aplikasi kasebut.
Contone, mesin 8 HP sing digunakake ing mixer semen bisa uga mbutuhake kacepetan konstan udakara 3600 RPM kanggo ngasilake output tenaga puncak. Temenan, mixer kasebut ora bisa mlaku kanthi kacepetan sing padha dadi efektif, mula sistem pangurangan gir digunakake kanggo nyuda RPM ing poros PTO. Ing kasus iki, sistem pangurangan 6: 1 bakal output udakara 600 RPM (1/6 kacepetan mesin) sing bakal ana ing kisaran sing bener kanggo aplikasi kasebut. Gearing internal unit pangurangan uga nyedhiyakake torsi (tenaga) sing akeh banget sing ora kasedhiya kanggo aplikasi saka mesin wae.

Poros PTO Pembantu

Batang PTO tambahan bisa ditemokake ing model mesin poros horisontal lan vertikal lan digunakake kanggo ndorong aksesoris ing macem-macem jinis peralatan.
Contone, poros sing ditampilake ing gambar digunakake ing aplikasi petani kanggo tujuan nyopir bagean mbalikke sistem drive. Gumantung ing syarat aplikasi, poros kasebut bisa menonjol saka kasus mesin ing susunan horisontal utawa vertikal.

Sampeyan uga kudu ngerti yen gumantung karo aplikasi kasebut, bakal dikonfigurasi supaya bisa dienggo kanthi muter jarum jam (CW) utawa rotasi jarum jam (CCW) lan ora bisa diganti. Diameter poros lan info rotasi kalebu ing database sing ditrapake.

Poros Penggerak PTO Pertanian 20060814163817859

Kepiye Sampeyan Bisa Aman Nalika Nggunakake Shafts PTO?
Pisanan, priksa manawa garan kasebut dilindhungi. Iki kalebu tameng driveline sing nutupi driveline implementasi, lan tameng utama sing nutupi poros sendhi universal lan batang PTO ing traktor.
Jaga tameng supaya sampeyan bisa migunani. Perisai driveline PTO biasane dipasang ing bantalan, mula kudu dijaga. Tansah GANTI tameng yen wis rusak utawa ilang.
Sabanjure, jaga jarak sing aman yen digunakake. Jauhake wong liya uga. Nganti pira? Jarak kaping pindho sampeyan minangka wiwitan sing apik.
Ngidini mung wong-wong sing pancen kudu ana ing wilayah kasebut. Jaga kabeh bocah!
Tansah nggatekake apa sing kedadeyan. Umume korban PTO kaget banget.
Yen ana kesalahan - mandhegake mesin; njupuk PTO saka gir, mungkasi mesin lan atur rem. Lebokake tombol ing kanthong sadurunge nggarap mesin.
Nalika nyetop mesin kanthi alesan apa wae - pungkasan kerja, nedha awan, ndandani, utawa komunikasi - jupuk PTO saka gir, mandheg mesin banjur pasang rem.

Pikiran Liyane Babagan Shaft lan Shield PTO

Perisai PTO panggantos rata-rata regane kurang saka $ 50 miturut dealer sing nindakake Dakota Utara, lan butuh wektu kurang saka rong jam kanggo nginstal.
Apa sampeyan bisa numpak ambulans menyang rumah sakit kanthi rega kurang saka $ 50?
Asuransi kesehatan / rumah sakit apa sampeyan bisa tuku kanthi rega $ 50?
Apa sampeyan bisa tuku lengen utawa sikil gawean kanthi rega $ 50 utawa kurang?
Apa sampeyan bisa tuku panguburan kurang saka $ 50?
Apa sampeyan bisa ndeleng gambar garwane utawa kulawarga lan ujar manawa tameng PTO ora larang regane utawa gaweyan?
Perisai PTO panggantos minangka asuransi paling murah sing bisa sampeyan tuku. Wektu sing digunakake kanggo nginstal lan njaga tameng PTO jelas dadi wektu sing paling berharga lan produktif sing bisa sampeyan lakoni sajrone urip!

Poros Penggerak PTO Pertanian 20060814161540656

Nalika ngelingi operasi mesin pemotong lan kondisioner sing aman, keamanan pto penting banget. Priksa manawa mesin wis kecanthol kanthi bener. Aja masang mesin pemotong 540 rpm utawa traktor 1000 rpm. Operasi mesin pemotong utawa kondisioner kanthi kacepetan sing salah bisa nyebabake kegagalan mesin lan bisa uga cilaka sampeyan. Ati-ati banget nalika makarya ing sacedhake poros. Priksa manawa kabeh tameng keamanan wis ana sadurunge sampeyan nggunakake mesin pemotong utawa kondisioner, utawa mesin liyane sing didhukung pto. Poros pto puteran sing ora dilindhungi kanthi bener minangka pembunuh potensial.

Poros Penggerak PTO Pertanian 20060814161926281

Tenaga Ngeculake Poros

Ana rong pilihan kanggo poros PTO kanggo mesin seri TNE:
Gandheng langsung (dawa gandheng)
Beban sisih (sabuk ditambah)

Poros Penggerak PTO Pertanian 20060814161934468

Poros PTO Gandheng Langsung

Cocog karo kabeh mesin SA nganti 4TNE84T 40mm x 80mm
Pt No. 106700-21500

Cocog karo mesin 4TNE94 / 98 SA 50mm x 130mm
Pt No. TNE-98-PTO

Cocog karo kabeh mesin G1 nganti 4TNE84T 40mm x 80mm
Pt No. TNE-G1PTOturdy kabinet tahan cuaca Side Load PTO Kit

Kanggo kabeh mesin SA nganti 4TNE84T, omah lonceng SAE # 5, flywheel 7.5
Pt No. 119888-89100

Disaranake Kit PTO Beban Sisih digunakake ing kabeh aplikasi sabuk.

Poros PTO minangka titik sambungan kanggo mindhah tenaga saka traktor sing luwih gedhe menyang alat. Poros PTO (tenaga lepas landas) yaiku batang gagang sing metu ing sisih mburi traktor (traktor utilitas kompak), relung sing dipasang ing sisih mburi traktor (traktor kebon) utawa poros bergerigi sing metu saka sawetara titik ing sangisore traktor. Ana standar industri kanggo kacepetan poros kasebut. PTO sing reses traktor kebon dadi 2,000 rpm. Nggunakake desain recessed supaya ora nyambungake implementasi sing dirancang kanggo PTO 540 rpm sing digunakake ing traktor utilitas kompak. Poros tengah PTO (Gambar 3) bisa uga khusus kanggo dek mesin pemotong tartamtu, nanging umume biasane duwe kecepatan 540 utawa 1,000 rpm. Alat sing disambungake menyang poros PTO nggunakake poros drive kanthi loro utawa telu sendi universal kanggo menehi keluwesan.

Poros Penggerak PTO Pertanian 20060814164236234

Kita minangka produsen poros drive dan sendi universal kanggo traktor pertanian ing China. Poros sing digawe yaiku enem spline, Lemon lan bolongan Utas.

Ukurane yaiku 1 # batang, 4 # batang, 6 # batang lan 6 # batang kanthi kopling slip:
1) 1 # poros:
a) Panjang: 27 ″ - 50 ″
b) Enem spline rampung: 1-3 / 8 ″
c) Nganti traktor 30HP
2) 4 # poros:
a) Panjang: 29 ″ - 53 ″
b) Enem spline rampung: 1-3 / 8 ″
c) Nganti traktor 56HP
3) 6 # poros:
a) Panjang: 36 ″ - 56 ″
b) Enem spline pungkasan
c) Nganti traktor 100HP
4) 6 # batang kanthi kopling slip:
a) Panjang: 36 ″ - 56 ″
b) Enem spline, Lemon lan bolongan utas keyway
c) Nganti traktor 160HP ing 1,000rpm

Poros Penggerak PTO Pertanian 20060814165455031

Poros Transmisi

No Model: SHAFT

Panjaluk Sampel (Y / N): N

Pasar Target: Worldwide.
Informasi DetailDeskripsi: 1. Gir lan poros kanggo industri motor.
2. Gir lan poros kanggo peralatan pertanian - industri.
3. Gir lan poros kanggo industri sing akeh - (forklift).
4. Mobil lan mburi truk abot - sasis, garpu shift lan lengen klambi.
5. Piranti Suite kanggo kabeh lapangan perangkat keras.
Spesifikasi: Digunakake ing otomotif, motor, peralatan pertanian, lan
lapangan hardware. Kategori produk kalebu gir spur, gir bevel,
gir heliks, gir cacing, lan gir planet, lsp. Polandia pungkasan utawa gir
lumahing kalebu hobbing, cukur, mecah lan skiving.

SHAFTS PTO KANGGO ING BAG Plastik SIAP KANGGO Kirim.

paket poros pto

PTO SHAFT KANGGO PANUTUP Proteksi

tutup proteksi poros pto

poros pto

poros pto

SHAFTS PTO dipasang nganggo GEARBOXES

poros pto

poros pto

Kanggo bagean liyane lan dimensi GEARBOXES, HARAP KONTAK US.

Tertarik karo produk gearbox pertanian kita?

Gearbox Pertanian - Gearbox kanggo Mesin Pertanian sing didol

Poros Penggerak PTO Pertanian cp 6
Poros Penggerak PTO Pertanian cp 8
Poros Penggerak PTO Pertanian cp 4
Poros Penggerak PTO Pertanian cp 7