0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

blog

Waca kiriman blog paling anyar babagan HZPT

Milih Gearbox Pertanian Tengen

The agricultural gearbox is an essential part of agricultural machinery. It transmits power from the input shaft to the output shaft. It also facilitates changes in rotation, speed, and direction. The agricultural gearbox must be reliable and robust. It should be easily accessible to avoid downtimes. The Superior Gearbox Company is a leading...

Kaluwihan saka Servo Gearboxes

Kothak gear servo nawakake sawetara kaluwihan tinimbang servo biasa. Kaping pisanan, padha banget kuwat. Ora kaya servo biasa, sing ora dirancang kanggo nangani beban abot, gearbox servo duwe poros output sing didhukung dening sepasang bantalan bal presisi ABEC-5. Iki ngidini poros output kanggo nangani beban gedhe ing loro radial lan ...

Milih lan Njaga a PTO Drive Shaft

Poros PTO minangka lampiran mekanik ing traktor utawa peralatan liyane sing nransfer daya saka mesin menyang roda traktor. Iki nduweni rong bagean, batang primer lan batang sekunder. Loro-lorone duwe tameng safety kanggo nglindhungi saka ciloko. Poros ngarep umume luwih gedhe tinimbang poros sekunder. Iki ngidini poros sekunder ...

Motor Listrik lan Motor Sinkron

Motor minangka piranti sing muter. Kerjane kanthi nggunakake gaya magnetik. Kutub ngelawan stator narik kutub rotor. Iki meksa rotor muter bebarengan karo medan magnet stator. Rotor dadi 60 derajat supaya selaras karo kutub iki.Motor bisa dirating kanggo jumlah torsi tartamtu. Yen torsi luwih dhuwur tinimbang ...

Screw Jacks kanggo Aplikasi Gerakan Linear

Jack sekrup minangka dhukungan sing bisa diatur kanthi ngowahi leadscrew. Jinis jack iki umume digunakake kanggo mundhakaken bobot Moderate kanggo abot. Iki uga digunakake ing pesawat kanggo ngunggahake stabilisator horisontal. Iki uga umum digunakake minangka dhukungan sing bisa diatur kanggo beban abot. Sekrup jack minangka pilihan populer kanggo macem-macem ...

PTO Gearbox- Makarya, Kauntungan, lan Aplikasi

Daya mekanik mesin bisa ditransfer menyang peralatan liyane nggunakake sistem power take-off (PTO). PTOs mbisakake peralatan ekstra tanpa mesin utawa motor kanggo nampa daya saka sumber energi hosting. Contone, PTO mbantu mesin traktor nguwasani jackhammer. PTO asring katon ing truk, kendaraan komersial, ...

Prinsip kerja Cycloidal Gearbox

Kotak gear cycloidal, uga dikenal minangka pengurangan kacepetan cycloidal, minangka piranti sing nyuda kacepetan poros input. Reducer kacepetan cycloidal bisa entuk rasio gedhe ing spasi cilik kanthi backlash minimal. Cakram cycloidal didorong kanthi gerakan cycloidal eksentrik dening poros input liwat bantalan eksentrik. Ing blog iki, kita bakal ...

Keuntungan saka Cyclo Gearbox lan Cyclo Reducer

Kotak gear cycloidal minangka jinis drive sing nyuda kecepatan poros input kanthi rasio tartamtu. Jinis gearbox iki nduweni rasio sing relatif dhuwur nalika isih kompak. Keuntungan liyane saka gearbox jinis iki yaiku duwe backlash minimal, dadi pilihan sing apik kanggo mesin cilik lan kompak. Maca kanggo informasi luwih lengkap babagan ...

Ringkesan Singkat Gear Worm lan Cara Ngrawat Iku

Jinis gear kalebu spur gear, helical gear, bevel gear, cacing lan gear rack. Padha uga bisa dikategorikaké miturut sumbu. Pamilihan gear sing pas gumantung saka aplikasi, syarat torsi, beban kerja lan lingkungan sing digunakake. Kajaba iku, jinis gear kudu cocog karo puncak output daya lan torsi gear ...

Ranting baja tahan karat

Rantai baja tahan karat minangka salah sawijining jinis rantai sing paling kuat ing pasar. Diprodhuksi kanthi nyawiji bahan mentah ing tungku kira-kira wolung nganti rolas jam. Bahan-bahan mentah kasebut banjur ditempa dadi diameter link sing cocog, lan banjur digabung dadi rantai. Rantai jinis iki yaiku ...