0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

blog

Waca kiriman blog paling anyar babagan HZPT

Jinis-jinis Taper Bushes

Taper bushes minangka jinis mekanisme ngunci sing biasane digunakake ing drive transmisi daya. Komponen kasebut digawe saka wesi tuang sing presisi lan dicithak kanthi komputer kanggo identifikasi ukuran. Padha bantuan ing nyediakake pasukan clamping banget lan digunakake digunakake kanggo macem-macem pulleys, sprockets, lan hub. Tanduran iki uga digunakake kanggo ...

Motor Gear Helical

Kotak gear heliks minangka sistem transmisi mekanik kanthi susunan untu heliks. Gir heliks disusun kanggo nyebarake beban liwat udakara 1.5 gigi gear. Gearbox jinis iki biasane luwih efisien, nanging duwe kekurangan tartamtu. Gear helical ngembangake beban dorong, sing mbutuhake kekuatan ekstra ing unsur internal lan ...

Apa Gear Motor: Panggunaan Gear Motor:

Gearmotor minangka integrasi sistem gear utawa gearbox karo motor listrik, asring dikenal minangka motor gear utawa motor gear. Nalika sampeyan takon dhewe "apa motor gear" utawa "apa motor geared", sampeyan bisa uga mikir babagan carane Gearmotor bisa entuk manfaat kanggo barang utawa fasilitas manufaktur perusahaan sampeyan. Amarga sampeyan mung kudu munggah lan mlaku ...

Cairan Coupling: Kerja, Part, Aplikasi

Kopling hidrolik minangka jeneng liya kanggo kopling cairan. Iki minangka piranti hidrodinamik sing nggunakake cairan transmisi kanggo nransfer daya rotasi saka poros siji menyang poros liyane. Iki digunakake kanggo transmisi daya ing sistem transmisi mobil, sistem propulsi laut, lan industri. Iki digunakake minangka pengganti kopling mekanik. Cairan...

Milih Gear Rack

Rak gear minangka jinis piranti mekanik sing ngowahi gerakan puteran dadi gerakan linier. Lagi dibangun saka rod karo untu Cut menyang lumahing, lan padha operate karo pinion a, pindah silinder meshing karo rak pindah. Rak gear bisa dadi stasioner utawa bisa dipindhah, lan bisa digunakake ing sistem conveying, sistem ekstrusi, ...

Papat Panggunaan Kanggo Chain Roller

Rantai rol minangka jinis ranté kanthi untu sing ana ing siji liyane. Wis siji untaian, loro untaian, utawa telung untaian pin sing ngliwati semak-semak. Rantai dupleks utawa tripleks padha, nanging rantai tanpa roller ora duwe untu. Rantai jinis iki digunakake ing wilayah lan piranti transmisi daya kacepetan dhuwur. Rol mbantu nyilikake nyandhang lan ...

Apa iku Pulley?

Katrol minangka piranti mekanik sing prasaja kanggo nransfer bobot saka siji panggonan menyang papan liyane. Desain sing prasaja ngidini bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi, saka ngangkat obyek cilik nganti ngangkut bahan gedhe. Minangka jeneng kasebut, katrol yaiku silinder sing bentuke kaya silinder. Silinder silinder iki bisa gampang diputer ing ...

Cara Milih lan Njaga Kompresor Udara Sekrup Rotary

Kompresor udara sekrup rotary lubricated minangka alat serbaguna sing digunakake ing saindenging jagad kanggo macem-macem aplikasi industri. Mesin-mesin iki teka ing macem-macem ukuran, saka model cilik loro-kW sing makaryakke ing garasi lan bengkel, kanggo model gedhe 250-kW sing mbukak kabeh baris produksi pabrik. Udara sing dikompres penting kanggo ...

Macem-macem Jinis Sprocket Kasedhiya Kanggo Sepeda Sampeyan

Macem-macem jinis sprocket sing kasedhiya kanggo sepeda sampeyan diarani ANSI, bushed, drum, lan triple. Ngerti beda antarane papat jinis iki bakal nggawe tuku sing cocog luwih gampang. Preduli saka aplikasi sampeyan, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang nalika tuku sprocket. Ing ngisor iki ana sawetara faktor sing paling penting ...

Napa Pilih Gearbox Helical?

Yen sampeyan ora ngerti babagan gear helical, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Gear silinder iki duwe bentuk heliks lan kurang efisien tinimbang gearbox manual nanging isih luwih dipercaya tinimbang gearbox cacing. Nanging kenapa sampeyan kudu milih gearbox helical? Artikel iki nylidiki bedane antarane gearbox cacing lan gearbox heliks lan ...

Pin Iku on Pinterest