0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Produsen Rantai Drive

Pakar Solusi Sistem Chain Drive

Rentengan

Kita minangka produsen chain transmisi profesional. chain drive HZPT wis akeh jinis lan baris produk. Kita wis ngasilake bagean transmisi luwih saka 18 taun lan wis nggawe tim profesional lan berpengalaman.

Kita duwe macem-macem rantai, kalebu model sing paling populer, kayata rantai roller kanthi piring pinggir lurus (siji, pindho lan telung, miturut standar ISO Eropa lan standar ASA Amerika), seri tugas abot, lan produk rantai conveyor sing paling dibutuhake. , chain tetanèn, chain bisu, chain wektu, chain conveyor lan jinis liyane sing bisa katon ing katalog. Kajaba iku, kita uga ngasilake ranté kanthi aksesoris miturut gambar lan spesifikasi pelanggan.

Ing bahan manufaktur, kita nyedhiyakake baja lan baja tahan karat (kanggo makarya ing lingkungan korosif, kanggo panganan, produk kimia, lan obat-obatan), baja sing dilapisi nikel (cocok kanggo kerja ruangan), baja galvanis utawa galvanis, lan garis produk miturut model. .

Kita nggunakake kontrol paling kenceng ing manufaktur, shot blasting polishing, prestressing, lan atose testing kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kabeh chain diprodhuksi miturut sertifikasi ISO 9001.

Yen sampeyan pengin golek supplier chain transmisi dipercaya kanggo kerjasama long-term, Aku pracaya HZPT pilihan sing paling apik.

Rantai Drive Rantai Konveyor Rantai Pengangkat
A Series Short pitch tliti roller chain A Series Roller chain karo piring sisih sakcara Rante godhong
B Series Short pitch tliti roller chain B Series Roller chain karo piring sisih sakcara Rantai godhong pin berongga
Rantai roller tugas abot Rantai conveyor pitch cendhak Rantai godhong kanggo stacker langit
Rantai SP seri rantai jarak pendek kekuatan tinggi Rantai conveyor pitch ganda Multiple plate prewangan pin chain
Seri SH rantai tinggi tugas berat rantai jarak pendek lampiran khusus chain conveyor Rantai parkir mobil
O Rantai dering Rantai konveyor kanthi pin sing ditambahi Rollerless hoisting chain
Rentengan roller liyane Rentengan conveyor karo rollers
Rantai tahan korosi Rantai tambah dobel
Rantai lapangan lenga Rantai conveyor kayu & lampiran
Rantai anti-sidebow kanggo nyurung jendela Rantai ndhuwur sing landhep
Rantai busur sisih Rantai roller kanthi profil elastomer vulkanisir
Rantai transmisi cranked-link tugas abot Rantai roller kanthi lampiran jinis U
Rante waos kuwalik Rantai roller kanthi lampiran plastik
Rantai pembentuk gigi dhewe (rantai PIV) Rantai plastik
Hy-Vo Waos Waos Chains Rantai conveyor seri M
Rantai roller pelumasan dhewe Rantai conveyor M Series kanthi lampiran
Rantai kopling Rantai conveyor seri MT
rante grumbulan MC Series Hollow pin conveyor chain
chain transmisi pindho pitch Rantai conveyor Seri FV
Rantai Konveyor Seri FVT
FVC seri Hollow pin conveyor chain
Rantai conveyor pin kothong non-standar
Rantai Konveyor Seri Z
Rantai Konveyor Seri ZE
ZC Series Hollow pin conveyor chain
Rantai conveyor sing dilas
Rantai bottomplate artikulasi
Rantai conveyor piring ndhuwur
Rantai pin kothong
Rantai sawit
Rantai pabrik gula
Rantai conveyor flat-top
Rekayasa baja bush chain
Rantai pintle baja
Rantai tambah dobel
chain conveyor liyane
Rantai conveyor kanggo macem-macem aplikasi

Nuduhake asil 1-60 saka 519

Sistem Rantai lan Sprocket

Kepiye cara kerja Chain Drive?

Rantai Drive

Chain drive minangka jinis transmisi fleksibel sing kasusun saka chain lan sprocket (sprocket cilik lan sprocket gedhe). Gerakan lan daya ditularaké liwat untu sprocket lan chain meshing. Karya chain digunakake akeh ing manufaktur mekanik.

Sing luwih apik Chain Drive utawa Belt Drive?

Drivechain

Dibandhingake karo gesekan sabuk drive. Rantai drive ora duwe geser elastis lan slip sakabèhé, saéngga bisa kanthi rata-rata rasio transmisi lan nduweni efisiensi transmisi sing dhuwur; amarga chain ora perlu dadi nyenyet minangka sabuk, meksa radial tumindak ing poros iku tipis; Rantai kasebut digawe saka bahan logam. Ing kahanan nggunakake padha, ukuran sakabèhé saka chain drive cilik, lan struktur kompak; Ing wektu sing padha, drive chain bisa digunakake ing suhu dhuwur lan lingkungan lembab.

Chain Drive VS Gear Drive

Chain Drive Vs Gear Drive

Dibandhingake karo gear drive, chain drive duwe syarat sing luwih murah kanggo akurasi manufaktur lan instalasi lan biaya sing luwih murah. Ing transmisi jarak adoh, strukture luwih entheng tinimbang transmisi gear.

 

Minangka perusahaan chain drive anjog, kita duwe rentengan kualitas dhuwur lan sprockets for sale. Kita duwe garis produksi sprocket profesional. Sampeyan bisa tuku kabeh produk sistem chain lan sprocket ing siji mandeg ing kene.

Carane Ngukur Chain Drive?

Rantai Penggerak

Akurasi dawa rantai kudu diukur miturut syarat ing ngisor iki:

  1. Rantai diresiki sadurunge pangukuran
  2. Ngubengi rantai sing diuji ing rong sprocket, lan sisih ndhuwur lan ngisor rantai sing diuji kudu didhukung.
  3. Rantai sadurunge pangukuran kudu tetep 1 menit kanthi syarat ngetrapake siji-katelu saka beban tarik paling minimal.
  4. Sajrone pangukuran, beban pangukuran sing ditemtokake, kudu ditrapake ing ranté kanggo nggawe ranté ing tension sisih ndhuwur lan ngisor. Rantai lan sprocket kudu njamin meshing biasa.
  5. Ukur jarak tengah antarane rong sprocket

Ukur elongasi rantai

  1. Kanggo mbusak muter kabeh chain, iku perlu kanggo ngukur ing jurusan tartamtu saka tension ing chain
  2. Sajrone pangukuran, kanggo nyilikake kesalahan, pangukuran kudu ditindakake ing bagean 6-10
  3. Ukur sisih njero L1 lan sisih njaba L2 dimensi ing antarane rol saka jumlah segmen kanggo entuk ukuran pengadilan L = (L1 + L2) / 2
  4. Temokake dawa elongasi rantai, sing beda karo nilai watesan panggunaan rantai elongasi ing item sadurunge

Elongasi rantai = ukuran pertimbangan - dawa referensi / dawa referensi * 100%

Dawane referensi = pitch chain * sawetara pranala.

Kanggo Apa Chain Drives Digunakake?

Apa Rantai Konveyor ing Lini Produksi?

Aplikasi umum liyane saka chain drive yaiku chain conveyor. Conveyor nggunakake drive chain sing dirancang khusus kanggo transportasi materi. Dheweke duwe atusan desain lan karakteristik gerakan sing beda, kayata gesekan sing sithik, tahan suhu dhuwur, lan tahan kimia. Dheweke uga bisa antistatik lan magnetik.

Drive chain conveyor bisa digunakake ing kemasan, mobil, produksi panganan lan minuman, farmasi, lan industri tekstil. Aksesoris bisa diinstal ing chain conveyor kanggo ngganti menyang macem-macem aplikasi.

Pangiriman Chain Drive
Chain Transmisi

Drive Chains ing Ngangkat Equipment

Rantai traksi akeh digunakake ing forklift, stacker port, mesin tekstil, garasi parkir, rig pengeboran, platform operasi pendakian, bender pipa, lan acara liyane. Liwat desain unik, bahan baja campuran berkualitas tinggi, proses perawatan panas langsung, lan proses perawatan permukaan perlindungan lingkungan dipilih. Produk kasebut biasane duwe kekuatan dhuwur, tahan lemes, tahan nyandhang, tahan karat, lan linuwih. Hoist sing dilengkapi rantai materi iki akeh digunakake ing batu bara, pertambangan, metalurgi, casting, tenaga listrik, konservasi banyu, industri kimia, bahan bangunan, lan lapangan liyane. Rantai piring kanggo forklift, chain plate kanggo stacker, chain plate karo poros pin kothong, chain poros pin multi-plate, chain garasi telung dimensi, lan aksesoris kayata clamps lan potongan woh pir.

Drive Chain ing Industri Pertanian

Industri tetanèn didhukung dening macem-macem ranté sing nguwasani macem-macem mesin kanggo nyederhanakake pegawean para petani. Kita nyedhiyakake macem-macem rantai pertanian, kalebu jinis S, C, CA, lan ANSI. Ing industri mesin tetanèn, ranté kasebut ditrapake ing mesin pertanian kayata beras, gandum, jagung, lan katun kanggo nyedhiyakake nyopir lan ngirim energi kinetik lan mujudake operasi mekanis ing produksi tetanèn saka nyebar tanah sing subur nganti panen. Utamane digunakake ing macem-macem peralatan sandhangan kayata mesin beras, mesin daur ulang jagung, mesin pangolahan katun, lan mesin silase.

Rantai
Rantai Transmisi Daya

Apa Chain Drive ing Bike?

Sepeda minangka mesin jinis transmisi. Piranti transmisi kasebut kalebu nyopir, nyopir, rantai, lan transmisi. Rasio gear lan rasio transmisi ana gandhengane karo efisiensi sepedha. Inti saka operasi setir mburi iku flywheel ing chain drive drive setir mburi kanggo muter. Flywheel nduweni kecepatan sudut sing padha karo roda mburi. Radius roda mburi luwih gedhe tinimbang radius gear. Kacepetan linear mundhak, lan kacepetan mundhak. Pedal sepeda nggunakake prinsip tuas kanggo njupuk poros roda flywheel minangka fulcrum lan nggunakake rod wesi dawa kanggo muter flywheel ing chain, kang bisa ngirit tenaga kerja. Gear digunakake ing flywheel pedal kanggo nyegah chain saka slipping.

Apa Chain Drive ing Mobil?

Sistem transmisi chain digunakake akeh ing wektu mesin mobil, pompa minyak, lan transmisi poros keseimbangan. Iki ditondoi kanthi ukuran kompak, linuwih dhuwur, lan resistensi nyandhang dhuwur, sing ora kasedhiya ing transmisi gear lan transmisi sabuk. Rantai rol, rantai lengan, lan rantai untu kanggo mobil, kacepetan sprocket nyopir biasane nganti 5000-10000r / min, lan daya transmisi luwih gedhe tinimbang rantai biasa. Elongation nyandhang sing diidini ora luwih saka 1%.

Rantai Drive

Desain Mekanisme Chain Drive

Roller Chain Parameter Pilihan

  1. Jumlah untu sprocket cilik bisa dipilih miturut tabel ing ngisor iki:
V/(m / s) 0.6 ~ 3 3 ~ 8 >8
Z1 15-17 19-21 23-25

Jumlah untu sprocket gedhe Z2 = iz1. Wiwit jumlah pranala asring malah, nomer untu sprocket luwih becike dadi nomer ganjil sing nomer prima karo nomer pranala chain, supaya dadi seragam nyandhang.

  1. Jarak

Yen daya transmisi ditemtokake, pitch sing luwih cilik bakal dipilih sabisa, lan rantai multi-baris jarak cilik bisa dipilih kanggo beban sing cepet lan abot.

  1. Rasio kiriman
  2. Jarak tengah lan nomer pranala

Susunan Chain Drive

Rantai Drives

Bidang rotasi saka rong sprocket kudu ing bidang sing padha, lan loro sumbu kudu podo karo, luwih apik ing susunan horisontal. Yen dibutuhake kanggo miring, amba sing kalebu ing antarane garis tengah loro sprocket lan garis horisontal kudu kurang saka 45. °. Kangge, drive chain bakal nggawe sisih nyenyet (IE sisih nyopir) ing ndhuwur lan sisih ngeculke ing ngisor, supaya link chain lan untu sprocket lancar bisa mlebu lan metu bolong. Yen pinggiran ngeculke ing ndhuwur, chain lan gear untu bisa ngganggu amarga sag gedhe banget saka pinggiran ngeculke, lan malah nimbulaké tabrakan antarane pinggiran ngeculke lan pinggiran nyenyet.