0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Rentengan

Rantai rantai
Rantai engich ~ 1

Pencet ing kene kanggo Katalog

GOLONGAN ROLLER

HZPT Chain Corp. nawakake macem-macem rantai roller presisi lan direkayasa.

Aplikasi macem-macem lan beda-beda wiwit saka conveyor, transfer elevator menyang aplikasi khusus transmisi tenaga industri umume kanthi lampiran lan / utawa bahan khusus uga kasedhiya.

  • RANTAU BIKIKAL: 408,410,415
  • CHAIN ​​MOTOR: 04C, 25H, 06C, T3, 270H, 415H, 420, 420L, 425, 428, 428H, 520, 525, 530
  • ASA ROLLER CHAIN: 35, 40, 41, 50, 60, 60H, 80, 80H, 100, 120, 140, 160, 200, 240 (Katalog)
  • CHAIN ​​(STANDAR BRITISH): 05-B, 06-B, 08-B, 10-B, 12-B, 16-B, 20-B, 24-B, 28-B, 32-B, 40-B ( Katalog)
  • CHAIN ​​PITCH BESAR: 100, 100H, 120, 120H, 140, 140H, 160, 160H, 180, 200, 240
  • ROLLER PRECISI EXTEND-PITCH CHAINS: 208A, 208B, 210A, 210B, 212A, 212B, 216A, 216B, 220A, 220B, 224A, 224B, 228B, 232B
  • ROLLER CHAINS FOR BEER BOTTLINET CONVEYORS: CK-70S,CK-100S,CK-100SA,CK-100SC,CK-133XA, CK-140X, CK-140XA,CK-150X,CK-150S,CK-154X,CK-155X,CK-155XA,CK-160X,CK-160XA,CK-160XB,CK-160XC,CK-165X, CK-165XA, CK-169, CK-180X,CK-180XA,CK-200S,CW-102,CW-127
  • GOLONGAN ROLLER IMPLEMENTASI KONVEYOR: 81X, 81XH, 81XHH, CA550, CA555, CA620
  • SIZES STRAND MULTI Kasedhiya; Nganti 5 Strand, Kanggo PILIHAN SIZES PILIHAN STANDAR sing kasedhiya
  • CHAINS Saking 04B ~ 16B KANGGO KLIPAN PEMBUANGAN, LAIN-LAIN KANGGO RIVET; DESAIN COTTERED Kasedhiya SIZES 80 nganti 240
  • STAINLESS STEINLESS AND NICKEL PLATED CHAIN ​​Kasedhiya; DESAIN KHUSUS Uga kasedhiya (yaiku, OVEN CONVEYOR)
  • Rantai Khusus ukuran 205, 662, 667H, 667X, 667XC, 667K, 667KC, 667XH, 88K lan kanggo ukuran liyane sing ora didaftar, mangga dipriksa karo CATALOG KAMI

Ing ndhuwur nuduhake sawetara ukuran rantai umum sing ditawakake. Ukuran rantai liyane bisa dianggep miturut panyuwunan.

GOLEKAN ENGINER

Rincian katalog pencet ing kene

Rantai HZPT Corp. nawakake macem-macem rantai roller presisi lan direkayasa.

Aplikasi macem-macem lan beda-beda wiwit saka conveyor, transfer elevator menyang aplikasi khusus transmisi tenaga industri umume kanthi lampiran lan / utawa bahan khusus uga kasedhiya.

RANTING Waja

PUTIH LEAF (SERI LH)
BL422,BL423,BL434,BL444,BL446,BL466,BL488,BL522,BL523,BL534,BL544,BL546,BL566,BL588,BL622,BL623, BL634,BL644,BL646,BL666,BL688,BL822,BL823,BL834,BL844,BL846,BL866,BL888,BL1022,BL1023,BL1034, BL1044,BL1046,BL1066,BL1088,BL1222,BL1223,BL1234,BL1244,BL1246,BL1266,BL1288,BL1422,BL1423, BL1434,BL1444,BL1446,BL1466,BL1488,BL1622,BL1623,BL1234,BK1644,BL1646,BL1666,BL1688,

PESAN LEAF (SERI LL)
LL0822,LL0844,LL0866,LL1022,LL1044,LL1066,LL1222,LL1244,LL1266,LL1622,LL1644,LL1666,LL2022,LL2044, LL2066,LL2422,LL2444,LL2466,LL2822,LL2844,LL2866,LL3222,LL3244,LL3266

CHAIN ​​PIN PIN
40HP,08BHP,50HP,60HP,80HP,2052HP,2062HP,2082HP

GOLONGAN GIGI
SC3,SC4,SC5,SC6,SC8,SC10

RANTAI BUSH TRANSMISI PENDEK PENDEK
04C, 06C

Tugas abot CRANED LINK CHAINS
2010,2512,2814,3315,3618,4020,4824,1111,1120,1115,1116,1117

TUNGGAL TURU
04C, 06C

CHAIN ​​BUSH KANGGO MOTO CYCLES CHAINS
25H, 05MC

RUANG ROLLER BUSHED (PITCH 2.609 "nganti 6.00")
81X, 81XH, 81-XXH, 81-XHH,
990,996,1116,1617,3013,4013,4019,6018,6238

BAJA BUSHED (PITCH 2.609 "nganti 6.00")
5102B, 5110, 5111, 5131, 5150, 5150, 5188

DRIVE OFFSET (PITCH 2.50 "nganti 7.00")
2010,881,2512,2814,3315,3618,4020,4824,5628

RIVETLESS dilalekake (PITCH 3.031 "nganti 9.031")
X348, X458, X678, DROG ANSI 160 lan kanggo ukuran liyane sing ora didaftar, mangga dipriksa karo CATALOG KAMI

GAMPANG (PITCH 1.631 "nganti 6.050")
C55, C60, C77, Cl02B, Cl10, Cl11, Cl32, Cl88 lan kanggo ukuran liyane sing ora didaftar, mangga dipriksa karo CATALOG KAMI

WELDED (PITCH 2.069 "nganti 6.05")
78, 82, 106, 110, 124, 132,
Loro-lorone "W" LAN "WH" sing kasedhiya lan kanggo ukuran liyane sing ora didaftar, mangga dipriksa karo catalog kita

GAMPANG (PITCH 0.904 "nganti 4.06")
25, 32, 42, 45, 51, 52, 55, 62, 62H, 67H, 72;
T BAR CHAIN ​​FOR APLIKASI AG LAN SIZE LAIN Ora DIKIRIM KANGGO DIPIKSA KATALOG KAMI

"H" MILL REFUSE LAN TRANSFER CHAIN
"H" Gilingan (PITCH 2.308 "nganti 4.00")
H60, H74, H78, H82, H124
"H" Nolak (PITCH 5.0 "nganti 8.0")
H102,H1O4,H11O,H112,H12O,H18O
TRANSFER "H" (PITCH 2.308 "nganti 4.06")
H60, H78B, H82, H124, H130, H131, H138
TRANSFER KOMBINASI (PITCH 1.631 ")
C55A, C55B, C55 lan kanggo ukuran liyane sing ora didhaptar, mangga dipriksa karo catalog kita

GANTI PINTLE
400 KELAS (PITCH 1.375 "nganti 3.075")
442,445,452,462,488,4103
700 KELAS (PITCH 2.970 "nganti 6.00")
720, 7205, 730, W730
900 KELAS (PITCH 2.970 "nganti 3.170")
901,902,907

Rantai besi cor sing bisa dilelehake:
C class: C55,C55A,C55B,C55D,C77,C102B,C102B-K2,C131,C188,C188-K2,BRH188
H class:H60,H78,H78A,H78B,H82,H130,H138 lan liya-liyane
4 class:462,477,488,488K1,488K1-K2,4103,4103-F29
7 kelas: 720 lan liya-liyane
9 kelas: 907-E51 & liya-liyane
Rantai wesi liyane

Rantai tujuan khusus kasedhiya, yaiku ndhuwur meja jinis Hinge, rantai ndhuwur roller, rantai pengepakan daging, lsp. Enquiries disaranake.

Ing ndhuwur nuduhake sawetara ukuran rantai umum sing ditawakake. Ukuran rantai liyane bisa dianggep miturut panyuwunan.

Kanggo rantai liyane, bukak ing ngisor iki:

Rantai Rol Pertanian
Rantai Top Flat
Rantai Lacak Caterpillar
Rantai Pin Hollow
Rantai Konveyor kanggo Isi Bir lan Packing Line
Rantai Paver
Rantai Lift Sidebar Sidebar
Rantai Elevator Ember (Rantai Pabrik Semen)
Forging Scraper Rantai
Loading Chain oifr Industri Otomotif
Loading Chain kanggo Industri Metalurgi
Loading Chain kanggo Industri Mobil
Rantai Konveyor kanggo Mesin Tambang
Rantai Trencher
Rantai Pabrik Gula
Rantai Flex Ganda
Rantai Seret Steel WT
Rantai Konveyor kanggo Mesin Gandum
Rantai Konveyor kanggo Mesin Gandum kanthi Lampiran
Rantai conveyor kayu
Rantai lan Lampiran Konveyor Kayu
Rantai Paling Ndhuwur
Rantai lan Lampiran Ndhuwur
Rantai Pintel Baja
Rantai lan Lampiran Baja Pintel
Rantai sing bisa dicopot Forgin
Rantai Konveyor Daun
Rantai Sidebar Sidhang Offset
Rantai Sidebar lan Sprocket Offset
Rantai Uler Caterpillar
Link Rantai Cast
Rantai Drawbench Bahan Baja (kombinasi 2-2)
Rantai Drawbench Bahan Baja
Rangkaian Sidebar Rapi Sidik Rapi
Rantai Sidebar Offset Gandheng
Rantai Gandheng Gandheng Seri Kenceng
Rangkaian Sidebar Sidebar Wide Series
Rantai Sidebar Lurus Gandheng
Rantai Lebar Gandheng Offset Gandheng Offset
Rantai daun (seri Bl)
Rantai daun (seri LL)
Rantai Kunci Pipa
Rantai Roda Pitch Short
Lampiran Rantai Pitch Pitch Short
Rantai Roda Pitch Short
Rantai Parkir Mobil
Rantai kopling
Rantai Rol Sidebar Lurus Seri
Rantai Roda Seri Heavy
Rantai Roda Pitch Short Series
Rantai B Roda Pitch Baja Pendek
Double_pitch Driving Chain lan conveyor Chain
Rantai conveyor Double_pitch Stainless Steel
Lampiran rantai roller conveyor Double_Pitch
Rantai Rolet Sidebar Langsung Tugas abot
Rantai Roda Sidebar Roda Tugas abot
Rangkaian conveyor Seri Panjang Metric
1. Rantai Roller Standar
1.1 Rantai Rol Ansi Standar
1.2 Rantai tanpa rol
1.3 Rantai Plate Link Lurus
1.4 Rantai Tugas abot
1.5 ISO "B" Rantai Rol
1.6 ISO "B" Rantai Plat Tautan
1.7 Rantai Tugas Berat ISO "B"
1.8 Rantai Pitch Double Pitch
1.9 Rantai Pitch Double Double / Roller Kebesaran
2. Rantai Khusus
2.1 Rantai Tipe Cotter
2.2 Rantai Pin Berongga
2.3 Ganda Pitch Hollow Pin Chollow
2.4 Rantai Lube Diri
2.5 Rantai Kekuwatan Tinggi
2.6 Rantai Gandhewa Sisih
2.7 Rantai Steel Ploy
2.8 Rantai Plastik
2.9 Rantai Gulung Plus Plus
2.10 Rantai Stainless Steel
2.11 Rantai Sepeda Motor
2.12 Rantai Wektu
2.13 Rantai O-Ring
2.14 Rantai Meneng  
2.15 Rantai Flex Ganda
2.16 Gulung Trolley Rantai
2.17 Rantai Anjing
2.18 Rantai tanpa tandha
2.19 Rantai Top sing Tajuk
2.20 Rantai Spike
2.21 Rantai sing Malleable
2.22 Trolley
2.23 Rantai Seret Baja Gandheng
2.24 Rantai Pabrik Jenis Offset Baja Gandheng
3. Rantai lampiran
3.1 Lampiran Rantai Rol
3.2 Lampiran Rantai Pitch Ganda
3.3 Lampiran Rantai Rol ISO "B"
3.4 Lampiran D1 & D3
3.5 lampiran ISO "B" D1 & D3
3.6 Lampiran D5 & GK1
4. Rantai Daun
4.1 Rantai Daun Seri AL
4.2 Rantai Daun BL Series
4.3 Rantai Daun Seri EL
5. Rantai Mega
5.1 Rantai Mega
5.2 Rantai Mega Pitch Ganda
5.3 Lampiran Rantai Mega
5.4 Lampiran Rantai Mega Pitch Ganda

Pin Iku on Pinterest

Share This