0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Kincir angin

Kopling minangka komponèn fisik sing nggabungake rong poros supaya bisa nransfer energi saka sisih siji poros menyang sisih nyopir, nalika uga nyerep kesalahan nalika dipasang utawa misalignment ing antarane poros.

Jinis Kopling

Kopling minangka piranti mekanik sing nyambungake rong poros kanggo transfer daya saka siji menyang liyane. Padha bisa dadi pamisah utawa padhet ing desain. Kopling mekanik lengen pamisah gampang diganti amarga lengen bisa dicopot lan diganti. Kopling lengan padat luwih kuat tinimbang kopling mekanik lengan pamisah lan biasane dilengkapi kopling spacer. Loro-lorone jinis kopling bisa nransfer torsi lan tenaga kuda sing meh tanpa wates.

Macem-macem jinis kopling kasedhiya kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan. Iki kalebu sing kaku, fleksibel, utawa ditutup kanthi hermetis. Gumantung ing aplikasi, sawetara jinis kopling bisa tahan gerakan aksial, misalignment sudut, lan offset podo. Sawetara jinis kopling kasedhiya ing aluminium utawa stainless steel.

Kopling iki penting kanggo sistem transmisi daya. Padha nyambungake loro shafts supaya torsi lan daya bisa ditularaké saka siji menyang liyane. Padha dirancang kanggo nangani kahanan lan lingkungan beda, lan padha bisa dibusak lan dilayani yen perlu. Gumantung ing aplikasi, padha bisa nggabungake sawetara fitur.

Minangka salah siji saka manufaktur kopling diwasa, daya Ever bisa nyedhiyani macem-macem jinis kopling mechanical uga kopling industri ing prices paling! Priksa ing ngisor iki lan entuk informasi luwih lengkap.

Apa Coupling?

Kopling minangka piranti mekanik sing nggabungake rong poros puteran bebarengan ing ujung. Kang digunakake kanggo transmisi daya lan ngidini kanggo jurusan cilik saka gerakan mburi lan misalignment. Piranti iki penting kanggo macem-macem aplikasi, kalebu alat konstruksi lan mesin.

Coupling bisa dadi proses sing rumit. Ana akeh variabel sing nemtokake kekuatan sambungan antarane rong obyek. Sawetara jinis sing paling umum yaiku kopling longgar lan kopling kenceng. Nanging, ana jinis kopling liyane, kalebu kopling hibrida. Kopling Non-Permanen nggunakake faktor lokasi lan basis wektu. Uga nuduhake prilaku unik.

Nalika kopling penting kanggo kinerja sistem, uga duwe risiko dhewe. Sistem sing digandhengake kanthi kenceng luwih angel dijaga lan diowahi. Salajengipun, owah-owahan ing siji komponen bakal mengaruhi akeh liyane. Ngembangake sistem sing nduweni kopling kurang bisa nggawe luwih tahan kanggo pengaruh eksternal.

Precision Coupling

Fitur Kopling Mekanik

Couplings nawakake kaluwihan uga watesan. Sambungan sing dilas utawa didorong gear ora ngganti kopling mekanik. Kopling Mekanik bisa uga dilengkapi fitur ing ngisor iki.

  • Ngirim Daya

A kopling mechanical ngubungake poros mimpin dening driver. Kanthi cara iki, padha tumindak minangka link antarane drive shaft lan driver kanggo transfer energi.

  • Perlindhungan saka Overloading

Kakehan safety kopling mechanical matesi pinten torsi bisa ditransfer antarane shafts. Kanthi nindakake iki padha tameng driver lan sistem drive saka overloading lan jamming.

  • Nyerep Misalignment

Iki dudu jagad sing sampurna. Parts diprodhuksi diprodhuksi karo toleransi kanggo engineering. Nampa keselarasan sampurna saka shafts ing donya nyata ora gampang. Iki kok welding output lan input shafts ora prosedur gedhe yen shafts ora didadekake siji. Couplings bisa bantuan kanggo mbenerake misalignment antarane shafts.

  • Nyerep getaran lan kejut

Suda geter lan guncangan sing mengaruhi motor utawa mesin bisa nambah umur mesin. Praktek becik yaiku nggunakake kopling kanggo nyuda transfer getaran sing kedadeyan saka poros sing dadi input menyang output, lan kosok balene amarga sambungan kopling ora duwe kaku.

Kopling Fleksibel Torsi Tinggi
Kopling Poros Fleksibel Torsi Tinggi
Zero Backlash Coupling

Apa Kopling Digunakake?

Kopling minangka bagean penting saka sistem transmisi tenaga mekanik. Nanging, akeh desainer sistem nganggep kaya hardware, lan ora njupuk wektu kanggo milih kanthi bener. Milih kopling sing paling apik gumantung saka sawetara faktor, kayata biaya, downtime, lan jumlah kerja sing dibutuhake kanggo ngganti. Sawetara kopling cukup prasaja kanggo milih adhedhasar kinerja sing kepungkur, nanging sistem sing luwih rumit bisa uga mbutuhake model lan tes komputer sing rumit.

A kopling nyambungake loro shafts bebarengan, nransfer daya antarane wong-wong mau. Biasane permanen utawa sementara, lan digunakake kanggo nyambungake poros input lan output. Padha uga digunakake kanggo nyambungake loro shafts standar-dawa. Kopling uga digunakake ing piranti mesin kanggo nyambungake poros mesin input menyang poros gearbox.

Jinis kopling liyane yaiku kopling flange. Jinis iki digunakake nalika loro shafts ora ketemu sampurna. Jinis iki nggunakake bushing karet kanggo nyerep kejut lan getaran, lan biasane digunakake ing aplikasi medium-tugas. Penting kanggo milih kopling sing cocog kanggo aplikasi sampeyan.

Kopling poros minangka jinis sing paling umum. Iku kasusun saka loro utawa luwih ngethok helical sing angled ing siji mburi. Biasane digunakake ing aplikasi ing ngendi misalignment batang ana masalah. Kopling iki kasedhiya ing stainless steel lan aluminium.