0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Motor Listrik

Motor listrik - apa iku lan jinis:

Motor listrik bisa dadi mesin sing ngowahi listrik dadi energi. Interaksi antarane medan magnet motor lan arus listrik ing gulungan kawat yaiku cara kerjane motor listrik. Kombinasi iki ngasilake gaya ing wangun torsi, sing ditrapake ing poros motor (miturut Hukum Faraday).

Ing umume motor listrik, torsi mekanik diprodhuksi dening interaksi konduktor sing nggawa arus sajrone arah sing tegak karo fluks magnetik. Cara ngatur konduktor lan lapangan, uga kontrol sing bisa ditindakake liwat torsi output mekanik, kacepetan, lan posisi, beda-beda ing macem-macem jinis motor listrik.

Macem-macem jinis motor yaiku:

  • Motor DC (Arus Langsung).
  • motor sing diselarasake
  • motor induksi telung fase
  • Motensi Induksi Fase Tunggal
  • Motor khusus hiperspesifik liyane

Motor sing disinkronake:

Rotor saka motor sinkron revolves ing tingkat padha karo lapangan revolving mesin. Stator meh podho mesin induksi, dumadi saka pigura wesi tubular karo telung phase windings disusun ing slot watara circumference utama. Rotor kalebu nduwurke tumpukan terisolasi sing umume disambungake menyang sumber arus langsung liwat cincin slip utawa cara liyane.

Prinsip kerja motor sinkron:

Nalika mangertos windings stator gegandhengan karo sumber telung phase bolak-balik saiki, operasi saka motor sinkron bisa dingerteni. Kanggo frekuensi f hertz lan kutub p, efek saka arus stator nggawe medan magnet sing muter ing 120 f/p revolusi per menit.

Medan Magnetik sing muter ing kacepetan rotor diprodhuksi dening arus langsung ing lapangan p-pole nduwurke tumpukan ing rotor. Yen kacepetan rotor disetel kanggo padha karo lapangan stator lan torsi ora-munggah diterapake, loro Magnetik kolom bakal cenderung kanggo kempal. Rotor minger bali sawetara derajat karo gati kanggo lapangan puteran stator nalika pasukan mechanical wis Applied, nggawe torsi lan terus kanggo nyeret watara dening lapangan revolving iki.

Motor listrik asinkron telung fase, motor wiwitan kapasitor fase tunggal, motor mbukak kapasitor fase siji, motor dual-kapasitor fase siji

Motor listrik asinkron telung fase lan siji fase, ditutup kanthi total, kanthi ventilasi sing digawe adhem, rotor kandhang ing paduan aluminium utawa aluminium die-cast, kelas insulasi F, daya standar saka 0.09 nganti 11kW.

Motor induksi telung tahap seri Y2

  • 380V 50Hz 2-Pole: Y2-631-2—-Y2-315L2-2
  • 380V 50Hz 4-Pole: Y2-631-4—-Y2-315L2-4
  • 380V 50Hz 6-Pole: Y2-711-6—-YW2-315L2-6
  • 380V 50Hz 8-Pole: Y2-801-8—-Y2-315L2-8
  • 380V 50Hz 10-Pole:Y2-315S-8—-Y2-315L2-8

Motor Listrik Yinkronisasi Tiga Tahap Y

  • SPEED BIAYA SINCRONOUS 1500 RMP: Y801-2 —- Y315L2-2
  • SPEED BIAYA SINCRONOUS 1500 RMP: Y801-4 —- Y315L2-4
  • SPEED SINCRONOUS 1000 RMP: Y90S-6 —- Y315L2-6
  • SPEED SINCRONOUS 750 RMP: Y132S-8 —-Y315L2-8
  • SPEED SINCRONOUS 600 RMP: Y315S-10 —-Y315L2-10

Motor Induksi Efisiensi Tinggi Standar NEMA

  • CEPAT CEPAT 3600R / MIN 60Hz: 143T —- 447TS-2
  • SPEED SPNED SINCRONOUS 1800R / MIN 60Hz: 143T —- 447T-4
  • SPEED SPNED SINCRONOUS 1200R / MIN 60Hz: 145T —- 505T-6

YD Series Pole-motor Multi-kacepetan Asy-sinkous multi-kacepetan multi-kacepetan

  • YD80(1)-4/2—-YD280M-12/8/6/4

YDT Series Ganti Pole Multi-kacepetan Telung Fase motor Asynkronik kanggo Fan lan Pump

  • YDT801-4/2—-YDT315L2-8/6/4

YEJ Seri Elektromagnetik Pengereman Tiga Tahap motor Asynkron

  • SPEED CEPOTAK 3000 RMP: YEJ801-2 —- YEJ160L-2
  • SPEED CEPOTAK 1500 RMP: YEJ801-4 —- YEJ160L-4
  • SPEED SPNED SINCRONOUS 1000 RMP: YEJ90S-6 —- YEJ160L-6
  • SPEED CEPOTONG 7500 RMP: YEJ132S-8 — YEK160L-8

Pameran Produk

Motor Rem

Motors Listrik - Produsen Rem Motor Listrik nawakake Motors Listrik sing Didol

Motor listrik minangka piranti listrik utawa mesin sing mbantu ngonversi energi listrik dadi jinis energi mekanik tartamtu. Motor iki digunakake kanggo macem-macem tujuan. Umume industri top nggunakake motor iki supaya luwih cepet, gampang lan luwih kepenak tinimbang sadurunge. 

Yen sampeyan golek motor listrik sing arep didol, luwih dhisik sampeyan kudu ngerti babagan pabrikan sing pas. Nanging masalah kasebut muncul nalika sampeyan bingung ndeleng akeh produsen rem motor listrik. Temenan, sampeyan pengin ngilangi kebingungan iki. 

Apa sampeyan pengin golek motor ing bengkel utawa omah, sampeyan kudu ngerti sawetara bab sing padha kayata fitur, fungsi lan spek. 

Cara Golek Motor Listrik Paling Luwih Didol 

Tanpa mangu-mangu, sampeyan mesthi milih sing paling apik ing antarane motor sing paling apik. Kanggo iki, sampeyan kudu ngerti babagan toko sing bisa mbantu sampeyan njelajah macem-macem jinis, model, lan desain motor. Nanging, ana macem-macem toko online sing ngaku nawakake kualitas apik kanggo motor, nanging kita mesthi dadi pilihan sing beda. 

Hzpt.com nyedhiyakake set unik motor listrik sing bisa didol kanthi online. Sampeyan kudu mbukak koleksi macem-macem jinis motor kanggo macem-macem industri. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake motor adhedhasar listrik kanggo macem-macem tujuan. Biasane ditemokake manawa umume wong bingung milih motor sing bener amarga akeh pilihan. Yen sampeyan uga kalebu wong lanang, luwih dhisik kudu ngira-ngira anggaran lan persyaratane. 

Apa Produsen Rem Motor Listrik Nyedhiyakake Motor Kualitas?

Nalika milih motor kanthi tujuan apa wae, sampeyan luwih dhisik kudu negesake prestasine. Saiki, sampeyan bisa uga bingung babagan cara mriksa kinerja sanajan ora tuku. Dadi, sampeyan kudu fokus ing kualitas sing padha. Kanggo ngevaluasi kualitas motor, sampeyan kudu mriksa fitur, spesifikasi lan mekanisme. 

Sampeyan kudu ngerti babagan bahan, teknologi lan desain sing digunakake kanggo nggawe motor. Tanpa dipikirake fitur lan fungsi motor, sampeyan bisa uga ora bisa milih motor inovatif. Dadi, yen sampeyan bingung babagan cara ngenali produsen rem online paling apik kanthi online, sampeyan kudu menehi penawaran. 

Priksa manawa pabrikan sing dipilih bisa nawakake macem-macem motor berorientasi listrik kanthi online. Elinga yen kualitas produk mutusake kinerja sakabehe. Dadi, sampeyan kudu ngevaluasi fitur, fungsi, lan spesifikasi motor inovatif adhedhasar online kanthi online. 

Apa Bisa Ngirit Dhuwit kanggo Milih Motors?

Nanging, luwih becik milih motor sing berkualitas, inovatif lan khusus kanggo sampeyan, nanging ora ateges sampeyan kudu ngluwihi anggaran. Ya, sadurunge njupuk langkah pungkasan kanggo nggawe kesepakatan, luwih dhisik kudu mriksa manawa motor sing dipilih dadi pilihan sing terjangkau utawa ora. 

Pilih motor kanthi kualitas sing cocog karo anggaran sampeyan. Yen sampeyan pengin mriksa motor sing dikelola listrik kanthi online sing terjangkau, sampeyan kudu mriksa koleksi motor.

Bukak menyang Kunjungan Motor sing Dienggo Produsen

Pin Iku on Pinterest