0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Gir lan Rak

Gir lan rak digunakake kanggo muter utawa nyopir mesin sing umum banget ing aplikasi otomotif lan industri. Daya Ever minangka salah sawijining pemasok gear rak lan pinion profesional ing China. Apa sing bisa ditawakake yaiku rak lan pinion sing berkualitas kanthi rega sing kompetitif. Hubungi kita saiki!

Gir lan rak digunakake kanggo muter utawa nyopir mesin. Rak minangka piranti linier, dene pinion minangka piranti bunder sing digunakake. Rotasi pinion nyebabake rak bisa dipindhah. Ana rong jinis rak umum: rak lurus lan rak heliks. Loro-lorone jinis duwe garis lurus.

Rak lurus mbutuhake tenaga nyopir sing luwih murah lan nyedhiyakake torsi saben rasio gear persentasi. Padha uga nganggo kurang energi lan duwe suhu operasi luwih murah. Jarak, ukuran, lan rasio gear nemtokake gaya maksimum sing dikirim liwat mekanisme rak lan pinion. Nalika digunakake bebarengan, rak lan pinion bisa nyopir mesin abot.

Setel gear rak lan pinion umum banget ing aplikasi otomotif lan industri. Piranti kasebut bisa ditemokake ing silinder pneumatik, alat mesin, lan aplikasi liyane. Padha uga digunakake ing sistem setir. Padha bisa dadi listrik utawa hidrolik.

Apa Rack lan Pinion Gear?

Gear rak lan pinion minangka piranti mekanik sing ngirim torsi saka poros siji menyang poros liyane. Ana macem-macem jinis gear rak lan pinion. Saben wong nindakake fungsi sing beda. Padha beda-beda saka siji liyane ing tingkat kualitas, kang nemtokake carane akurat pindah. Tingkat akurasi bisa mengaruhi macem-macem aspek gear, kalebu backlash, akurasi posisi, lan gangguan.

Kanggo nemtokake gear rak lan pinion sing paling apik, sampeyan kudu nemtokake jumlah operasi sing bakal ditindakake. Iki bakal mbantu nemtokake paket drive, interval pelumasan, lan gearhead sing dibutuhake kanggo mesin kasebut. Sampeyan uga penting kanggo ngerti jumlah torsi sing bakal ditransfer. Gear rak lan pinion biasane nggawa torsi sing luwih dhuwur tinimbang aktuator sekrup.

Gir rak lan pinion teka ing macem-macem tingkat kualitas. Sawetara kualitas kurang, dene liyane luwih dhuwur. Kualitas rak lan pinion gear gumantung ing aplikasi lan tingkat gangguan lan backlash. Rak kualitas sing luwih dhuwur bakal luwih larang tinimbang model sing luwih murah.

Rak lan Gear

Jinis Rak Gear lan Pinion for Sale

Gear lan rak minangka jinis aktuator linier sing kasusun saka gear pinion lan rak, sing nggunakake siji liyane kanggo decipher gerakan rotasi dadi gerakan linier. Kompilasi kasebut ngetutake rong mekanisme, ing sawetara kasus, pinion minangka sumber daya kanggo ngarahake rak kanggo gerakan, biasane pinion tetep stasioner lan ngarahake rak kanthi mekanisme sarat sing kudu dipindhah, ing kasus liyane, rak tetep inert lan pinion travels dawa pindah linear. Hubungan antarane rak lan pinion pindah gumantung ing saben liyane, minangka muter pinion liwat rak, nimbulaké rak kanggo navigasi linearly. Lan nyopir rak linear asil puteran pinion. Ana macem-macem jinis gear rak lan pinion. Padha beda-beda ing ukuran, wangun, lan fungsi. Sawetara digunakake kanggo transmisi daya, dene liyane digunakake kanggo nyuda gear. Gir rak lan pinion uga digunakake kanggo kontrol gerakan. Dheweke duwe akeh kaluwihan tinimbang jinis gear liyane, kalebu biaya murah, gerakan lancar, ora ana backlash, lan defleksi minimal. Minangka supplier gear lan rak profesional, Ever-power nawakake macem-macem rak lan pinion sing bisa didol. Priksa ing ngisor iki kanggo entuk luwih akeh!

Katalog Gir

Gear Rack for Sale

Kepiye Cara Rack lan Pinion Gear?

Gir rak lan pinion dianggo kanthi nransfer gaya saka poros siji menyang poros liyane. Padha nyambung untu ing salah siji ndhuwur, ngisor, utawa sisih rak. Sambungan waos kudu diwilang kanthi bener kanggo nemtokake torsi drive. Sistem rak tetep minangka conto sing apik saka sistem rak lan pinion.

Kothak gear setir, ing sisih liya, nggunakake akeh bagean liyane, kayata lengen idler, link tengah, lengen rod dasi, lan lengen Pitman. Amarga sistem kasebut duwe akeh bagean, mula bisa nandhang lara. Sistem setir rak lan pinion, ing tangan liyane, bisa gampang ditangani lan luwih responsif.

Gir rak lan pinion duwe rong wujud dhasar: lurus lan heliks. Gir lurus nduweni untu sing mlaku lurus, dene gear heliks nduweni untu sing mlaku kanthi pola miring. Gir lurus lan heliks beda-beda ing suhu operasi lan nyandhang, lan roda gigi lurus lan heliks mbutuhake energi lan tenaga sing luwih sithik.

Nalika nerangake fungsi rak lan pinion gear, panggunaan kudu kasebut. Sistem rak lan pinion umum ing setelan industri lan mesin pemotong logam kanthi kacepetan dhuwur. Gir iki bolong karo poros kanggo ngirim daya. Ing tembung liyane, sistem rak lan pinion tumindak minangka go-antarane, nyambungake bagean. Ing mobil, iku nransfer gerakan Spinning saka setir kanggo gerakan ngowahi saka gembong.

CNC Gear Rack lan Pinion
CNC Gear Rack lan Pinion

Jinis Material Rak lan Pinion Gear

Bahan sing paling umum digunakake kanggo nggawe rak lan pinion yaiku baja karbon. Cocog kanggo akeh aplikasi lan kahanan lan cocog kanggo perawatan panas. Perawatan panas ngidini tambahan bolongan Utas lan mbantu njamin stabilitas dimensi. Baja karbon uga gampang dilurusake lan minangka pilihan sing apik kanggo umume aplikasi. Ing sawetara aplikasi, stainless steel bisa digunakake.

Saliyane pitch metrik standar, kita uga ngasilake straight lan split-pinions. Produk kasebut kasedhiya ing macem-macem tingkat kualitas, lan bisa digunakake kanggo aplikasi sing mbutuhake presisi sing akeh. Dheweke uga kasedhiya ing macem-macem pilihan ukuran. Padha apik kanggo aplikasi sing mbutuhake posisi sing tepat, kayata drive sumbu. Dheweke uga apik banget kanggo sistem penanganan material lan router CNC. Dheweke bisa nangani kapasitas lan siklus sing abot kanthi gampang.

Rak lan Pinion Gear Migunakake

Gir rak lan pinion digunakake ing macem-macem aplikasi kendaraan, kalebu sistem setir. Ing kontras kanggo sistem werni recirculating, sistem rak lan pinion nawakake kurang backlash lan liyane aran setir. Bisa uga dibantu kanthi listrik utawa hidrolik. Sistem setir rak lan pinion prasaja nanging efektif, ngowahi gerakan rotasi dadi gerakan linier. Sistem iki uga digunakake ing dolanan lan gerbang geser lateral.

Gear rak nggawa beban aktuator kanthi langsung, lan pinion nyopir biasane cilik banget. Gir jinis iki nyuda torsi sing diprodhuksi dening rak, sanajan isih akeh. Gear reduksi yaiku salah siji gear cacing utawa gear. Rasio antarane gear rak lan aktuator sekrup bisa gedhe utawa cilik, adhedhasar syarat aplikasi.

Gir rak lan pinion duwe sawetara kegunaan, lan rasio antarane loro nemtokake jumlah pasukan sing bisa dikirim. Rak kanthi rasio sing luwih dhuwur umume luwih kuat tinimbang sing rasio sing luwih murah. A pindah cacing, Kayata, wis siji thread, nalika pinion karo limang untu digunakake kanggo rasio kacepetan gedhe. Piranti cacing uga cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake sawetara pasangan gear.

Gir rak lan pinion umume digunakake ing sistem setir otomotif. Fungsi utamane yaiku ngowahi gerakan rotasi dadi gerakan linier. Untune dipotong menyang rak lan bolong nganggo gear pinion.

Gear lan Gear Rack

Kaluwihan saka Gir Rak lan Pinion

  • A gear rak lan pinion wis akeh kaluwihan. Salah sijine yaiku rasio dhuwur. Iki tegese nindakake beban lengkap saka aktuator langsung. Dibandhingake karo aktuator meneng, gear rak duwe rasio sing luwih dhuwur. Padha uga mbutuhake bantalan cocok kanggo mungkasi rak saka muter. Iki amarga kasunyatan sing bagean salib saka rak lan pinion pindah padha karo bagean salib pindah.
  • Kauntungan liyane saka gear rak lan pinion yaiku meh kabeh dawa travel Unlimited. Sawetara set bisa luwih saka 200 kaki! Mung watesan iku carane akeh wektu iku njupuk pesawat saka rak lan pinion gear. Potongan rak sing luwih dawa luwih akurat lan nyedhiyakake keselarasan sing luwih gampang sajrone dawa. Nanging, yen sampeyan diwatesi kanthi spasi, potongan sing luwih cendhek uga kasedhiya.
  • Gir rak lan pinion nduweni fitur kemampuan kanggo nindakake tugas presisi dhuwur. Padha uga bisa kanggo operate ing kacepetan dhuwur lan tingkat daya. Nanging, padha ngalami nyandhang lan luh saka wektu. Mula, perawatan lan pangopènan sing tepat bisa mbantu ndawakake umure lan nyegah kegagalan durung wayahe. Yen sampeyan ora ngati-ati, sampeyan bisa uga duwe rak lan piranti pinion sing lungse.
  • Kajaba iku, rak lan pinion gears iku padha bobote entheng. Padha asring luwih entheng tinimbang sistem setir conventional, lan asring luwih efisien kanggo aplikasi ngarep-wheel-drive. Dheweke uga ora butuh idler, lengen pitman, link tengah, utawa lengen rod dasi. Padha uga bisa diinstal ing jejere Sepur drive transversal. Ever-power, supplier gear lan rak sing diwasa, uga bisa ngatur kotak gear rak lan pinion supaya cocog karo wheelbase lan paket penanganan tartamtu.