0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Gir lan Rak

Gir lan Rack catage

Gear lan rak minangka jinis aktuator linier, sing kalebu pinion lan rak, nggunakake siji liyane kanggo ndhelikake gerakan rotasi dadi gerakan linear. Penyusunan kasebut ngetutake rong mekanisme, ing sawetara kasus, pinion minangka sumber kekuwatan kanggo ngarahake lokomosi, biasane pinion tetep tetep lan kemudi rak kanthi mekanisme sarat sing kudu diowahi, ing kasus liyane, rak tetep inert lan pinion mlaku dawa gir linear. Hubungan antara pinion lan rak gumantung marang siji liyane; minangka puteran pinion ing rak, nyebabake rak navigasi linier. Lan nyopir rak kanthi linear nyebabake puteran pinion.

Katalog Gir

Katalog Gear Racks

Mekanisme kasebut mbutuhake rak sing kuat lan set gir spur eksternal sing duwe nada gigi sing akurat lan ukuran pinion kanggo transmisi gaya maksimal, Sapa wae sing nganggep aplikasi gir lan spur gear kudu tuku saka sumber sing padha lan kita menehi gir lan rak sing paling awet didol kanthi rega paling larang. 

Rak biasane 6 kaki lan 12 kaki, nanging sing disesuaikan bisa uga dawa apa wae, ing ambang kapasitas mesin lan kasedhiyan zat. Iki bisa diproduksi kanthi nada diametral, pitch bunder, utawa ukuran sing diukur. Ngomong babagan sudhut, bisa 14 ½ ° utawa 20 ° tekanan tanpa preduli saka sudhut tekanan sing bisa diukir kanthi perkakas khusus. Kanggo beban sing abot banget utawa kebutuhan tenaga sing luwih akeh, sudut tekanan diukir nganti 25 °. 

Mesthi, yen amba sudhut tekanan, rotasi bakal luwih alus. 

Rak lan pinion bisa diisi kanthi kekuatan sing luwih alus amarga kinerja sing luwih alus lan luwih apik. Kanthi milih jembaré pasuryan sing luwih jembar tinimbang standar lan pinion sing duwe untu sing akeh banget bisa nyebabake luwih akeh keterlibatan ing antarane rak lan spur, sing pungkasane nyedhiyakake kinerja sing luwih alus, luwih tenang lan luwih apik.  

Ing umume aplikasi, gir heliks luwih disenengi amarga kinerja sing luwih tenang lan kemampuan mbukak beban sing luwih gedhe.  

aplikasi

  • Gabungan saka loro kasebut asring digunakake minangka bagean saka aktuator linear sing sederhana. 
  • Salah sawijining panggunaan mekanisme sing umum ditemokake ing kemudi mobil utawa kendaraan kemudi liyane. 
  • Railway rak nggunakake rak menyang tengah trek sing ngidini nggarap gradien sing curam. Dheweke uga mbantu nyuda efek salju ing rel. 

Priksa gir Gir Boston Gear, sing nyedhiyakake kinerja sing unggul, digawe saka nilon berkualitas tinggi, lan baja tahan lama banget. Sampeyan uga browsing gir liyane kayata gir spur, gir bevel, gir ganti, gir internal lan liya-liyane. Kanggo saran, tekan ing 0086-571-88220973 utawa email [email dilindhungi]

Pin Iku on Pinterest

Share This