0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Ngrakit Ngrakit

The rakitan kunci minangka komponèn dhasar majeng digunakake digunakake ing donya kanggo kopling mechanical ing mbukak abot. Ing kopling roda lan poros, iku piranti kopling tanpa kunci sing entuk transmisi beban kanthi ngencengi tekanan lan gesekan ing antarane permukaan sing kalebu kanthi bolt kekuatan dhuwur.

Déwan ngunci tanpa kunci minangka jinis kopling sing nyambungake hub lan poros tanpa nggunakake tombol. Jinis kopling iki ngilangake backlash, fretting, lan karat. Iku gampang reassembled lan disassembled. Rakitan ngunci tanpa kunci nutupi kabeh keliling poros.

Jinis Majelis Kunci Tanpa Kunci

Majelis Kunci Tanpa Kunci minangka piranti kunci gesekan poros-menyang-hub sing nyedhiyakake pas mekanik mekanik sing gampang disetel lan diluncurake. Ana macem-macem gaya ing majelis iki kanggo memenuhi kebutuhan proyek masing-masing.

Prinsip Majelis Kunci Poros Tanpa Kunci

Majelis Kunci Tanpa KunciMajelis ngunci minangka piranti ngunci tanpa kunci sing prinsip lan panggunaane kanggo ngasilake daya tahan sing ageng ing antarane cincin njero lan poros lan ing antarane cincin njaba lan hub kanthi tumindak baut tension kanthi kekuatan dhuwur kanggo entuk kopling tanpa kunci ing antarane bagean mesin lan poros. Nalika nanggung beban, torsi, gaya aksial utawa beban majemuk saka loro kasebut ditularake dening tekanan gabungan saka rakitan ngunci lan bagean mesin lan poros lan gaya gesekan sing diiringi. Kaluwihan utama kopling poros ngunci keyless minangka nderek: akurasi alignment dhuwur; instalasi gampang / imbuhan / dismantling; kekuatan dhuwur, kopling stabil lan dipercaya; pangayoman peralatan saka karusakan sak kakehan, utamané kanggo nransfer beban abot.

Aplikasi saka Majelis Ngunci

  • Mesin Berat
  • Generasi Angin
  • Mesin Kemasan
  • Mesin Cetak
  • Alat Mesin CNC
  • Peralatan Otomasi
Ngunci Majelis

Kaluwihan saka Majelis Ngunci

  • Panggunaan rakitan ngunci nggawe pabrik lan instalasi bagean host dadi gampang. Pangolahan poros lan bolongan kanggo masang perakitan ngunci ora mbutuhake toleransi manufaktur kanthi presisi kaya gangguan pas. Ora ana peralatan pemanasan, pendinginan utawa pressurizing sing dibutuhake kanggo instalasi piranti ngunci, lan bolts kudu dikencengake menyang torsi sing dibutuhake. Hub bisa gampang diatur menyang posisi sing dikarepake ing poros. Piranti ngunci poros keyless uga bisa digunakake kanggo nggabungake bagean karo weldability miskin.
  • Fitur perakitan ngunci kanthi umur layanan sing dawa lan kekuatan dhuwur. Majelis ngunci poros tanpa kunci gumantung marang transmisi gesekan, ora ana kelemahane keyway ing bagean sing digandhengake, lan ora ana gerakan sing relatif, saengga ora ana nyandhang lan luh ing karya.
  • Nalika rakitan ngunci overloaded, bakal kelangan efek kopling, kang bisa nglindhungi peralatan saka karusakan.
  • Kopling poros kunci tanpa kunci bisa tahan macem-macem beban, lan strukture bisa digawe macem-macem pola. Miturut ukuran beban sing dipasang, luwih saka siji unit ngunci bisa digunakake ing seri.
  • Déwan ngunci gampang disassemble, lan nduweni interchangeability apik. Minangka Déwan ngunci bisa gabungke poros lan hub karo reresik gedhe, bolt bakal loosened nalika disassembling, supaya bagéan sing gegandhengan bisa gampang disassembled. Nalika expansion wis tightened, lumahing kontak wis rapet dipasang tanpa rusting, lan iku uga gampang kanggo disassemble.

Kopling Poros Kunci Tanpa Kunci

Piranti Kunci Ngunci

Fitur Majelis Kunci Tanpa Kunci

Rakitan kunci tanpa kunci minangka pilihan sing apik kanggo nyuda biaya pangopènan. Piranti kasebut bisa gampang diinstal lan dibongkar tanpa ngorbanake fungsine. Bisa nangani macem-macem beban dinamis, kalebu torsi dhuwur, beban radial, lan kecepatan rotasi. Fitur-fitur kasebut nggawe dheweke cocog kanggo aplikasi sing konsentrisitas kritis. Kajaba iku, gampang dibubarake kanggo pangopènan rutin lan bisa diganti kanthi gampang yen nganggo.

Majelis ngunci tanpa kunci minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi ing ngendi poros rotor ora gedhe banget lan bisa muter kanthi bebas. Iki bisa amarga desain siji-meneng. Piranti tanpa tombol uga ngilangake fretting lan bisa nampung poros diameter sing luwih cilik. Salajengipun, ngilangake mesin larang lan downtime. Majelis ngunci tanpa kunci uga ninggalake poros kanthi utuh, supaya bisa digunakake luwih suwe, sanajan ing aplikasi torsi dhuwur.

Rakitan kunci tanpa kunci yaiku bushing mekanik sing ngilangi masalah kayata backlash. Biasane, padha digunakake ing gir, timing pulleys, V-belt pulleys, gir, lan flywheels. Kajaba iku, bisa digunakake ing kopling hidrolik lan kopling flange.

Kauntungan liyane saka rakitan ngunci tanpa kunci yaiku nyedhiyakake pemasangan kanthi cepet. Fitur iki ngidini operator kanggo mriksa alignment saka pulleys lan sheaves tanpa kudu mbusak kabèh Déwan. Salajengipun, piranti ngunci tanpa tombol uga ngaktifake instalasi maneh kanthi gampang. Padha nyedhiyani soyo tambah cepet lan akurat lan kontrol gerakan aksial. Kajaba iku, padha bisa operate ing macem-macem suhu.

HZPT iku salah siji saka anjog manufaktur bagean transmisi mechanical ing China, kita nawakake rakitan pengunci China sing berkualitas tinggi kanggo didol kanthi rega sing kompetitif! Hubungi kita saiki lan entuk informasi luwih lengkap!

majelis kunci, kunci daya, piranti kunci, disk nyusut, konjung de bloqueo, Verriegelungsanordnung, ensemble de verrouillage, bloccaggio montaggio