0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Atose materi (sadurunge lan sawise perawatan panas)

A. Nilai atose Bahan

Atose
Nilai HRC
Atose
regane HRB
Atose
Value
Vickers
Atose
Value
Brinnell
N / mm2 Simbol DIN
-20 67 114 114 400 C15
-9 74 131 131 460 C10
1 83 154 156 560 C40 stainless 303
10 90 183 182 635
15 93 199 200 680 C55 42CrMo4 32CrMo12
20 97 221 224 760 34CrNiMo6 14NiCr14
25 101 250 249 850 34CrNiMo6 digawe sadurunge
30 105 278 276 955
35 109 320 323 1110
40 112 385 370 1270
45 115 460 427 1453  C40
atos
50 118 535 497 1670 34CrNiMo6
atos
32NiCrMo45
atos
42CrMo4 atose
55 639 545 1870 C35 dadi atos
57 694 576 1940
60 746 601 2110 14NiCr14
atos
C10
atos
63 867 652 2220 32CrMo12
nitrit
65 940 682 2300
67 1060 725 2400
70 1170 760 2640

B. Kekerasan Bahan (Perawatan Panas)

Tabel ing ngisor iki nuduhake macem-macem proses sing digunakake kanggo perawatan panas gir
Material
Carburizing
Atos
suhu
Quenching
cara
Atose
tingkat
dipikolehi
Tempering
Dipateni
C40 830/860 ° C
Tahan 210 nganti 230 ° C
ing adus minyak kanggo
1h / 25 mm
40-45 HRc
Tahan ing 650 ° C
+ Kelangan sakjam
ing oven utawa ing udara sing mbukak
C55 810/840 ° C
Tahan 210 nganti 230 ° C
ing adus minyak kanggo
1h / 25 mm
40-45 HRc
Tahan ing 650 ° C
+ adhem sakjam
ing oven utawa ing udara sing mbukak
42CrMo4 860/890 ° C
Tahan 210 nganti 230 ° C
ing adus minyak kanggo
1h / 25 mm
40-45 HRc
Tahan ing 690 ° C
+ adhem sakjam
ing oven utawa ing udara sing mbukak
34CrNiMo6 820/850 ° C
Tahan suhu 180à200 ° C
ing adus minyak kanggo
1h / 25 mm
40-45 HRc
Tahan ing 650 ° C
+ adhem sakjam
ing oven utawa ing udara sing mbukak
Semen
C10 <Ø100
Terus ing
900 nganti 930 ° C
kanggo 1h
ambane semen 0,2mm
770/790 ° C
Terus ing
150 nganti 200 ° C
ing adus minyak
1h / 25 mm
55-60 HRc
Tahan ing 650 ° C
+ adhem sakjam
ing oven utawa ing udara sing mbukak
C10> Ø100
Terus ing
900-930 ° C
kanggo 1h
ambane semen 0,2mm
900/930 ° C
Tahan 150 nganti 200 ° C
ing adus minyak
1h / 25 mm
57-62 HRc
Tahan ing 650 ° C
+ adhem sakjam
ing oven utawa ing udara sing mbukak
12NiCr14
Tahan ing 900-930 ° C
kanggo 1h
ambane semen 0,2mm
820/840 ° C
Tahan 150 nganti 200 ° C
ing adus minyak
1h / 25 mm
57-62 HRc
Tahan ing 650 ° C
+ adhem sakjam
ing oven utawa ing udara sing mbukak
* Aja nyedhiyakake utawa nggunakake suhu ing udakara 250 nganti 450 ° C
Kabeh nilai kira-kira
Tag:

Hangzhou Ever-power Transmission Co., Ltd.

Sinau luwih lengkap babagan produk standar lan solusi khusus. Komitmen kanggo nyedhiyakake perlindungan kanggo pangguna global.

Hubungi kita kanggo rincian.


Minangka salah sawijining pabrikan, pemasok lan eksportir produk mekanik ing Tiongkok, We offer reducers, sprockets, industrial and conveyor chain, belt, pulleys, gears, racks, gearboxes, motor, PTO Shafts, taper lock Bushing, vacuum Pumps, screw air kompresor lan akeh produk liyane.

Pin Iku on Pinterest

Share This