0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Cara mbenakake menyang poros

Ana akeh solusi kanggo masang gir menyang batang. Mangkene sawetara ide sing kudu mbantu sampeyan nalika nginstal:

Lampiran karo a mbenakake meneng Lampiran karo a Kunci lan Circlip
Cara ndandani menyang poros ALTF01
Cara ndandani menyang poros ALTF02   Cara ndandani menyang poros ALTF09
Lampiran karo a Pin Cotter Lampiran karo a Ngunci assy.
Cara ndandani menyang poros ALTF10
Cara ndandani menyang poros ALTF11
Lampiran karo a Dering ngunci Lampiran karo a Tanduran pelumas dhewe
Cara ndandani menyang poros ALTF07   Cara ndandani menyang poros ALTF08
Cara ndandani menyang poros ALTF03

 

PRINSIP
Ngumpulake sekrup cukup gampang. Mung butuh bolongan utas kanggo ditusuk menyang mesin, lan mesin ing sisih rata ing poros kasebut. Iki bakal mbantu pasukan kanggo
musatake ing pojok sekrup tumuju cangkir (GM lan SM)
Cara mbenakake grubscrew poros
Cara mbenakake klompok poros
Cara ndandani menyang poros ALTF01
Kaluwihan
Jinis mbenakake iki bisa nambah ketaatan lan ngalangi kesalahan sing salah sajrone operasi. Uga, jinis sing dipasang iki mbatesi bisa ditularake. Mula disaranake supaya mbenerake roda gir modul kanthi cara iki. (Umume, bolongan Utas iku standar ing kabeh katrol HPC)

 

PRINCIPAL
Tombol sing dipasang karo fungsi gir lan poros minangka spigot, iku bakal mungkasi rotasi ing antarane kalorone. Alur utawa dalan kunci digunakake minangka elemen utama ing mesin, bakal nambah produktivitas yen dipasang ing bolongan lan poros. Dheweke dipotong dadi bolongan kanggo ngliwati jembaré gir banjur fungsi minangka praktik manufaktur.
Tombol paralel - yaiku potongan logam persegi dowo, sing dipasang ing batang lan hub. Sabanjure, mesin alur ing poros rampung kanthi mbantu alat pemotong loro. Dadi, tombol tombol paralel cocog kanggo ngirim level torsi sing dhuwur.
Cara mbenakake tombol batang->  Cara ndandani menyang poros ALTF02
Tombol disk (utawa setengah wulan) digunakake kanggo ngirim pasangan sing ora kuwat. Mesin kunci ing gagang kasebut gampang ditindakake kanthi nggunakake alat pemotong telung bilah.
Cara ndandani menyang wooruff poros ->  Cara ndandani menyang poros ALTF09
Dalan kunci ora ngganggu gerakan aksial sistem. Mula kudu digabung karo sistem kunci liyane, kayata a utas lan samberan, utawa liyane, cukup kanthi nggunakake circlips.

 

Lampiran karo circlips

PRINCIPAL
Sirkulasi, mungkasi gerakan aksial ing antarane rong komponen. Ana rong jinis lingkaran - siji digunakake kanggo dipasang poros lan liyane digunakake ing bolongan kasebut. UTILISASI
Kanggo panggunaan elemen kasebut, alur kudu dipotong dadi bolong utawa poros, banjur cocog karo aksial, saka salah sawijining pucuk poros utawa bolongan kanthi alat khusus. waé, diameter reresik minimal (utawa maksimum) dibutuhake kanggo instalasi.
 

Cara mbenakake menyang poros
Cara ndandani menyang poros ALTF02NK
Cara mbenakake menyang intcirclip poros

 

Panganggone komponen kasebut asring digandhengake karo a JALAN KUNCI ing rakitan katrol utawa gir spur.

 

Déwan kanthi pin cotter

PRINCIPAL
Pin cotter duwe pengaruh ora bisa muter siji komponen ing komponen liyane, mula dheweke yakin yen posisi relatif akurat saka rong lembar kasebut, utawa ngirim gerakan. Kajaba iku, iki uga bisa dadi elemen sing ngamanake kanthi gunting nalika ana biaya tambahan kasar.
UTILISASI
Intine, pin kasebut kena geser, mula kudu digunakake ing kasus sing ana torsi sing cukup sithik - tindikan pinhole umume ditindakake sawise nglumpukake komponen supaya bisa njamin keselarasan sing sampurna. Nanging, ora disaranake digunakake nalika asring ngilangi.

Cara ndandani goupille poros

 

Cara ndandani menyang poros ALTF10Kanggo nggunakake pin cotter silinder, mesin kasebut kudu ditusuk bolongan liwat poros lan gir. Bolongan kasar bisa nindakake tugas amarga pin bisa diatur kanthi deformasi ing papan lenggahan.
Properti iki ndadekake dheweke bisa nolak geter nalika menehi stabilitas. Mula, jinis majelis iki cocog banget kanggo roda utawa katrol cilik, utawa gir kanthi modul sing kurang.

 

Instalasi karo majelis Kunci.

PRINCIPAL
Kanthi ngencengake sekrup, pangguna bisa mbentuk cincin kerucut, lan meksa kuat ing antarane poros lan bolongan. Mula, penghubung sing dipikolehi mesthi lengkap, kaku (yaiku tanpa backlash), lan gampang dicopot.
Cara ndandani menyang poros -> Cara mbenerake menyang poros ALTF11
Cara mbenakake menyang poros -> Cara ndandani menyang poros ALTF11
kauntungan
Kanthi ngindhari kacilakan pabrikan sing bisa disebabake nalika nglereni dalan kunci lsp, sistem nambah kekuatan bagean saka poros nalika nyuda konsentrasi titik stres lan kedadeyane retak lemes logam.
Kanggo diameter sing padha, pasangan sing ditransmisikan kanthi metode iki luwih dhuwur. Dadi, karya sing digawe ing poros lan bolongan diwatesi kanggo njamin toleransi H8 / h8 lan rampung paling ora Ra = 1,6mm kanggo majelis mandhiri (RT25 lan RTL450).

Pandhuan kudu dibahas kanggo majelis liyane. Majelis pengunci iki dianjurake kanggo kabeh jinis roda gigi, lan utamane kanggo katrol, sprockets, lan gir kanthi nada gedhe utawa modul penting.

 

Lampiran kanthi ngunci dering

Lampiran kanthi ngunci dering minangka cara sing cepet lan efisien kanggo nempelake kabeh jinis roda untu. Ana rong solusi kanggo solusi kasebut - sing pertama yaiku, kunci nganggo setengah cincin kunci (jinis CT), sing liyane yaiku, kunci nganggo klambi lengkap (CC).

PENGGUNAAN RING-ROUND LANGSUNG (CT)

Solusi pertama iki kalebu mesin lan nyopot separo hub gir lan nembus rong bolongan utas ing sisa hub.
Cara ndandani menyang poros CT Cara mbenerake menyang poros ALTF08
Cara ndandani menyang Cydia poros
Cara mbenakake CT poros
Cara ndandani menyang poros ALTF08
Cara ndandani menyang poros CTdia

NGgo RING KUNCI (CC)

Solusi liyane yaiku nyepetake hub lan mesin rong saluran - kaya sing dituduhake ing diagram
Cara mbenakake CC batang. Cara ndandani menyang poros ALTF07
Cara ndandani menyang garan CJGear
Cara mbenakake CC batang
.Cara ndandani menyang poros ALTF07
Cara ndandani menyang garan CJGear

Ing kaloro kasus kasebut, asil kasebut duwe sendi sing kaku banget, sing cocog kanggo transmisi torsi level tinggi.

 

Majelis kanthi grumbulan dhewe.

PRINCIPAL
Sistem sing gampang banget iki menehi pandhuan rotasi sing andal, sederhana, lan efisien. Watesan gesekan ing antarane poros lan bolongan kanthi nggunakake rong grumbulan pelumas (jinis QAF utawa QAG), lan ing wektu sing padha, nyegah gerakan aksial saka obyek sing muter.
Unsur kunci minangka cincin kunci paling praktis (CT utawa CJ). Dheweke ora duwe syarat kanggo mesin khusus lan bisa dipanggonke ing sembarang titik ing poros, mung mbutuhake penyesuaian karo posisi titik poros.
 

Kunci krah CJ:Ngunci kerah CT : Cara mbenakake coussinets poros  Cara ndandani menyang poros ALTF03

 

Panggunaan lubricating Ollieare QAG utawa busut QFM nyebabake toleransi maksimal f7 ing poros lan H8 ing bolongan (waca ISO 2795 lan 2796).
Tag:

Pin Iku on Pinterest