0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Cara mbenakake menyang poros

Ana akeh solusi kanggo masang gir menyang batang. Mangkene sawetara ide sing kudu mbantu sampeyan nalika nginstal:

Lampiran karo a mbenakake meneng Lampiran karo a Kunci lan Circlip
Cara ndandani menyang poros ALTF01
Cara ndandani menyang poros ALTF02   Cara ndandani menyang poros ALTF09
Lampiran karo a Pin Cotter Lampiran karo a Ngunci assy.
Cara ndandani menyang poros ALTF10
Cara ndandani menyang poros ALTF11
Lampiran karo a Dering ngunci Lampiran karo a Tanduran pelumas dhewe
Cara ndandani menyang poros ALTF07   Cara ndandani menyang poros ALTF08
Cara ndandani menyang poros ALTF03

 

PRINSIPMajelis kanthi ndandani
sekrup gampang banget. Mung wae
perlu bolongan Utas dadi
mesin menyang hub, lan
mesin ing wilayah sing rata
ing garan. Pasukan kasebut yaiku
musataken ing sudhut
sekrup tumuju cangkir (GM lan SM)
Cara mbenakake grubscrew poros
Cara mbenakake klompok poros
Cara ndandani menyang poros ALTF01
KaluwihanJinis mbenakake iki nambah ketaatan
lan mungkasi kabeh pamindahan.
Torsi sing ditularake diwatesi karo
jinis iki soyo tambah
Mula dianjurake kanggo ndandani
saka rodha gir modul kurang.
Bolongan Utas iku standar ing kabeh katrol HPC.

 

PRINCIPALPanganggone tombol masang gir menyang poros kanthi mungkasi muter ing antarane kalorone. Alur, utawa dalan utama kudu dipasang ing bolongan lan poros. Kanggo praktik manufaktur, alur sing dilebokake ing bolongan kudu ngliwati jembaré gir.
Tombol paralel - yaiku persegi dowo
Piece saka logam, ditempelake setengah lan
setengah menyang poros lan hub. Mesin
alur ing poros wis rampung
kanthi alat alat motong loro.
Jalur kunci saka jinis iki apik banget kanggo ngirim level torsi sing dhuwur.
Cara mbenakake tombol batang->  Cara ndandani menyang poros ALTF02
Tombol disk (utawa setengah wulan) digunakake kanggo ngirim pasangan sing ora kuwat. Mesin kunci ing gagang kasebut gampang digunakake kanthi nggunakake alat motong telu.
Cara ndandani menyang wooruff poros ->  Cara ndandani menyang poros ALTF09
Jalur kunci ora mandhegake gerakan aksial sistem. Mula kudu dikombinasikake karo sistem kunci liyane, kayata a utas lan samberan, utawa luwih gampang, kanthi medhot.

 

Lampiran karo circlips

PRINCIPALCirclips, mungkasi gerakan aksial ing antarane rong komponen.
Ana rong jinis lingkaran, siji kanggo dipasang batang lan siji kanggo bolongan.
UTILISASIPemanfaatan unsur-unsur kasebut mbutuhake alur kanggo dipotong dadi bolongan utawa poros. Banjur dipasang axialy, saka salah sawijining pucuk poros utawa bolongan kanthi alat khusus. waé, diameter reresik minimal (utawa maksimum) dibutuhake kanggo instalasi.
 

Cara mbenakake menyang poros
Cara ndandani menyang poros ALTF02NK
Cara mbenakake menyang intcirclip poros

 

Panganggone komponen kasebut asring digandhengake karo a KEYWAY ing rakitan katrol utawa gir spur.

 

Déwan kanthi pin cotter

PRINCIPALPin cotter duwe pengaruh ora bisa obah ing siji komponen gegayutan karo komponen liyane, kanggo njamin posisi relatif akurat saka rong lembar kasebut, utawa ngirim gerakan. Iki uga bisa dadi peran keamanan kanthi nyukur nalika ana biaya tambahan sing kasar.

UTILISASI

Intine, pin kasebut tundhuk nyukur, mula kudu digunakake ing kasus sing ana torsi sing cukup sithik. Panganggone ora disaranake yen asring ngilangi. Tindikan pinholes umume ditindakake sawise nglumpukake komponen kanggo njamin perfect keselarasan.

Cara ndandani goupille poros

 

Cara ndandani menyang poros ALTF10Panganggone pin cotter silinder mbutuhake mesin bolongan sing tepat liwat poros lan gir. Bolongan sing angel cukup apik amarga pin bakal diatur kanthi deformasi ing papan lenggahan.
Properti iki menehi resistensi sing apik banget kanggo getaran.
Déwan jinis iki cocog banget kanggo roda utawa katrol cilik, utawa gir kanthi modul sing kurang.

 

Instalasi karo majelis Kunci.

PRINCIPALKanthi ngencengi sekrup, pangguna mbentuk cincin kerucut, lan nyebabake gaya kuat ing antarane poros lan bolongan. Liasi sing dipikolehi lengkap lan kaku (yaiku tanpa reaksi balik), lan gampang dicopot.
Cara mbenakake menyang poros -> Cara ndandani menyang poros ALTF11
KaluwihanKanthi ngindhari kacilakan pabrikan sing bisa disebabake nalika nglereni dalan utama lsp? Sistem iki nyatane nambah kekuatan bagean saka poros lan nyuda konsentrasi titik stres lan fenomena reresahan logam.

Kanggo diameter sing padha, pasangan sing ditransmisikan kanthi metode iki luwih dhuwur. Pakaryan sing kudu ditindakake ing poros lan bolongan diwatesi kanggo ngasuransiake toleransi H8 / h8 lan rampung paling ora paling Ra = 1,6mm kanggo majelis mandhiri (RT25 lan RTL450).

Pandhuan kudu dibahas kanggo majelis liyane. Majelis pengunci iki dianjurake kanggo kabeh jinis roda gigi, lan utamane kanggo katrol, sprockets lan gir kanthi nada gedhe utawa modul penting.

 

Lampiran kanthi ngunci dering

Lampiran kanthi ngunci cincin minangka cara sing cepet lan efisien kanggo masang kabeh jinis roda untu. Ana rong solusi, yaiku ngunci nganggo setengah kunci pengunci (jinis CT), utawa ngunci kanthi nggunakake kerah lengkap (CC).

PENGGUNAAN RING-ROUND LANGSUNG (CT)

Solusi pertama iki kalebu mesin lan nyopot separo hub gir lan tindikan rong bolongan Utas ing sisa hub.
Cara mbenakake CT poros
Cara ndandani menyang poros ALTF08
Cara ndandani menyang poros CTdia

NGgo RING KUNCI (CC)

Solusi liyane yaiku nyepetake hub lan mesin rong saluran - kaya sing dituduhake ing diagram
Cara mbenakake CC batang
.Cara ndandani menyang poros ALTF07
Cara ndandani menyang garan CJGear

Ing kalorone kasus kasebut, asile gabungan sing kaku banget, sing cocog banget karo panularan torsi tingkat dhuwur.

 

Majelis kanthi grumbulan dhewe.

PRINCIPALSistem sing gampang banget iki menehi pandhuan rotasi sing andal, sederhana lan efisien. Iki bisa matesi gesekan ing antarane poros lan bolongan kanthi rong bushes pelumas (tipe QAF utawa QAG), lan nalika mandheg gerakan aksial saka obyek sing muter.

Unsur kunci sing paling praktis yaiku cincin kunci (CT utawa CJ). Dheweke ora duwe syarat kanggo mesin khusus lan bisa dipanggonke ing sembarang titik ing poros, saéngga bisa disetel karo posisi titik pangsi.

 

Kunci krah CJ:Ngunci kerah CT : Cara mbenakake coussinets poros  Cara ndandani menyang poros ALTF03

 

Panggunaan lubricating Ollite QAG utawa QFM lubricating otomatis nyebabake toleransi f7 ing poros lan H8 ing bolongan (waca ISO 2795 lan 2796).
Tag:

Hangzhou Ever-power Transmission Co., Ltd.

Sinau luwih lengkap babagan produk standar lan solusi khusus. Komitmen kanggo nyedhiyakake perlindungan kanggo pangguna global.

Hubungi kita kanggo rincian.


Minangka salah sawijining pabrikan, pemasok lan eksportir produk mekanik ing Tiongkok, We offer reducers, sprockets, industrial and conveyor chain, belt, pulleys, gears, racks, gearboxes, motor, PTO Shafts, taper lock Bushing, vacuum Pumps, screw air kompresor lan akeh produk liyane.

Pin Iku on Pinterest

Share This