0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Layanan kita

Napa Pilih kita

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas dhuwur ing China! Kita uga nampa pesenan tartamtu babagan produk. Upaminipun sampeyan kasengsem ing produk kita. Mangga ora ragu-ragu supaya kita ngerti. We are pleased kanggo menehi informasi rinci. Kita janji yen produk kita bakal aman lan kualitas dhuwur lan rega cukup. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita asap. We are sincerely looking kanggo kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, produk standar lan ora standar kasedhiya. Kita bisa gawé minangka saben drawing utawa sampel. Bahan bisa dadi standar utawa minangka panjaluk khusus. Yen sampeyan milih kita, sampeyan milih dipercaya.

Layanan kita industri hzpt sing kita layani

Kita kanthi antusias nyedhiyakake layanan tulus lan cepet kanggo para pelanggan lan nggawe hubungan bisnis sing berkelanjutan karo dheweke.

Inspeksi pabrik 100%, kita tanggung jawab kanggo masalah sing dialami malfungsi sajrone masa garansi.

Kita Bisa Nyedhiyakake Sampeyan:

  • Pengiriman On-time kanthi Pilihan Liyane
  • Solusi Produk lan Layanan
  • Jaminan Kualitas Panjang
  • Dhukungan Teknis Lokal
  • Respon Cepet kanggo Umpan Balik Pelanggan ing 24 jam

Uga aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo menehi perkenalan singkat babagan perusahaan Ever-Power kita:

Perusahaan kami minangka pabrikan gearbox pertanian, cacing nyuda girboks, poros PTO, Sprockets, rantai gulung, gir bevel, pulley lan rak ing China.

Kita wis ngekspor akeh produk menyang para pelanggan ing saindenging jagad, kita duwe pengalaman dawa lan dhukungan teknologi sing kuat.

Sampeyan uga bisa mriksa situs web kanggo ngerti luwih lengkap, yen sampeyan butuh katalog produk, hubungi kami.

Hzpt oem spanduk odm

FAQ

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Klompok kita kalebu ing 3 pabrik lan 2 perusahaan adol ing luar negeri.

T: Apa sampeyan menehi conto? Iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

P: Suwene kiriman sampeyan? Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Umume 30-45 dina. Wektu bisa beda-beda gumantung karo produk lan level kustomisasi. Kanggo produk standar, bayarane yaiku: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

P: Apa MOQ utawa rega sing tepat kanggo produk sampeyan?
A: Minangka perusahaan OEM, kita bisa nyedhiyakake lan adaptasi produk kanthi macem-macem kebutuhan. Mangkono, MOQ lan rega bisa beda-beda kanthi ukuran, bahan lan spesifikasi liyane; Contone, produk larang utawa produk standar biasane duwe MOQ sing luwih murah. Hubungi kita kanthi rincian sing relevan kanggo njaluk kuotasi sing paling akurat.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, wenehana dihubungi.

laporan kualitas pruduct

Perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.bahan produk kasedhiya

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

produk rampung

 

paket produk