0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Bagian Industri Konstruksi

Industri konstruksi minangka industri gedhe, kalebu macem-macem jinis konstruksi lan karya teknik sipil. Industri konstruksi kalebu pengerjaan kayu, konstruksi dalan, pembangunan jembatan, lan desain omah. Kita bisa nyedhiyakake aksesoris kanggo mesin konstruksi, kalebu excavator, crane, roller, lsp.

Gearbox kanggo mesin konstruksi

Umumé, sistem jump form kalebu formwork lan platform kerja kanggo ngresiki / ndandani bekisting, ndandani baja, lan beton. Formwork ndhukung dhewe ing cast beton sadurungé, supaya ora gumantung ing support utawa akses saka bagean bangunan liyane utawa karya permanen.

wangun Langsung, kene dijupuk kanggo kalebu sistem asring diterangake minangka wangun climbing, cocok kanggo mbangun multi-crita, unsur konkrit vertikal ing struktur dhuwur-munggah.

● Jack meneng seri SWL

● Bevel geared motor

 

 

 

 

 

 

 

 

Crusher, uga dikenal minangka crusher. Iki minangka mesin penggilingan sing digunakake ing pangolahan bijih logam lan bijih non-logam, sing bisa ngremukake bijih mentah sing ditambang dadi partikel cilik liwat ekstrusi lan mlengkung. Mesin pemecah umum meliputi jaw crusher, rotary crusher, cone crusher, roller crusher, hammer crusher, dan impact crusher.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mixer semen minangka mesin konstruksi sing utamané digunakake kanggo nyampur semen, pasir, mortir garing, lan bahan bangunan liyane. Drum didorong dening mekanisme daya sing disambungake karo poros lan mekanisme transmisi.

●2810 semen gearbox
● gearbox semen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesin troweling lemah bisa digunakake kanggo permukaan beton bangunan pabrik standar dhuwur, gudang, parkir, alun-alun, bandara, lan bangunan pigura kanggo ngangkat mortir, trowel, lan polish. Iki minangka alat sing disenengi ing konstruksi beton.

 

● 1 m pangopènan-free omah gearbox dawa
● 1 m kothak kothak gearbox
● 60-90 aluminium omah gearbox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Excavator bisa dipérang dadi jinis crawler, jinis ban, jinis mlaku, hidraulik lengkap, semi hidrolik, ayunan lengkap, ayunan nonfull, tujuan umum, tujuan khusus, artikulasi, jinis lengen teleskopik, lan jinis liyane miturut struktur lan panggunaane.

 Gearboxes kanggo excavator

   ● Track Drive

   ● Slew Drive

 

 

 

 

 

 

Mesin angkat: crane tower, lift and crane penanganan material, crane mobile, crane bangunan, crane sing dipasang ing truk, crane terrain kasar, crane crawler

 Gearboxes kanggo Crance

  ● Slew
  ● Winch drive
  ● Trek drive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mixer semen (concrete mixer) minangka truk khusus sing digunakake kanggo ngangkut beton kanggo konstruksi; Amarga wujude, uga asring diarani kreta keong. Truk kasebut dilengkapi silinder pencampur silinder kanggo nggawa beton campuran.

 

Gearbox kanggo mixer beton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roller dalan kalebu kategori peralatan dalan ing mesin teknik. Digunakake sacara wiyar kanggo ngisi lan kompaksi proyek-proyek teknik skala gedhe kayata dalan gedhe, sepur, landasan bandara, bendungan, stadion, lan gimnasium, kanggo nggawe lapisan sing kompak kanthi permanen cacat lan kompak. Roller vibratory pindho, roller pneumatik kesel, grader, lan compactor lemah umume digunakake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Driver Pile minangka peralatan mekanik kritis sing nduweni peran utama ing tumpukan pondasi, tumpukan kolom fotovoltaik, tumpukan guardrail, lan proyek konstruksi liyane. Palu tumpukan bisa dipérang dadi palu gulung, palu uap, palu diesel, palu hidrolik, lan liya-liyane, miturut sumber daya gerakan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pompa beton yaiku mesin sing nggunakake tekanan kanggo terus ngeterake beton ing sadawane pipa. Iki kasusun saka awak pompa lan pipa pangiriman. Bisa dipérang dadi jinis piston, jinis ekstrusi, lan jinis diafragma tekanan banyu miturut struktur. Awak pompa dipasang ing sasis mobil banjur dilengkapi boom teleskopik utawa lempitan kanggo mbentuk truk pompa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Screw Jack System kanggo Langsung Formulir

Konstruksi Industry Parts ep meneng Jack Produsèn 3 scaled
Konstruksi Industry Parts ep meneng Jack Produsèn 2 scaled
Konstruksi Industry Parts ep meneng Jack Produsèn 1 scaled

Hangzhou Ever-Power Transmission Co., Ltd. minangka pabrik desain lan produksi pengurangan profesional. Perusahaan kita wis makarya nganti pirang-pirang taun lan bisa nyedhiyakake elevator spiral, elevator screw, reducer gear cacing, reducer enveloping sekunder, lan produk berkualitas tinggi liyane. Kualitas lan kinerja produk kasebut bisa dijamin kanggo pangguna. Ing wektu sing padha, saliyane kanggo ngasilake model standar pengurangan, kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus sing ora standar.

Formulir Langsung

Umumé, sistem lompat wangun (kalebu sistem sing umum diarani minangka "formulir pendakian") kalebu formulir lan platform kerja kanggo ngresiki lan ndandani formulir, mbenakake baja lan tuang beton. Formwork didhukung ing beton sing wis diselehake sadurunge lan mulane ora gumantung ing dhukungan utawa akses saka bagean bangunan liyane. Sistem jumping formwork ditrapake kanggo pambangunan komponen konkrit vertikal ing struktur dhuwur, kayata tembok inti, shaft elevator, tangga lan dermaga. Sistem kasebut biasane modular lan bisa disambungake kanggo mbentuk dawa sing dawa kanggo adaptasi karo geometri struktural sing beda.

Sistem lompat wujud climbing dhewe ora mbutuhake crane amarga padha menek ing ril ing bangunan kanthi jacks hidrolik utawa kanthi ngethok platform adoh saka alur ing struktur kasebut. Multiple unit bisa dipromosekake ing siji operasi. Platform kerja, guardrails lan tangga biasane dibangun ing sistem formwork lengkap, lan yen perlu, proteksi deflektor angin lengkap kudu diwenehake.

Jack sekrup minangka piranti transmisi mekanik sing digunakake kanggo ngowahi gerakan rotary dadi gerakan linear, sing cocog kanggo macem-macem aplikasi industri. Dheweke kalebu mekanisme kotak gear cacing ing ngendi cacing baja campuran muter gear cacing tembaga sing kuwat. Rotasi gear cacing nyebabake gerakan linear sekrup angkat utawa nut obah ing sekrup. Jack meneng bisa éling solusi gerakan linear saka posisi pas lan operasi Gamelan. Padha bisa digunakake kanggo kapasitas mbukak saka 5kN kanggo 2000kN. Kacepetan gerakan linier lan kapasitas bantalan sekrup angkat gumantung saka ukuran benang, jarak, lan rasio rotasi gear cacing.

Parts Industri Konstruksi ep Screw jack 1 skala Konstruksi Industry Parts ep meneng Jack 2 scaled Konstruksi Industry Parts ep meneng Jack 3 scaled

 

Related Ancillary Produk saka Screw Jack System

Batang Sekrup Trapezoid

Bagian Industri Konstruksi ep Batang sekrup trapesium 1
Bagian Industri Konstruksi ep Batang sekrup trapesium 2

Ball Screw Rod

Parts Industri Konstruksi ep ep werni meneng 2 scaled
Parts Industri Konstruksi ep ep werni meneng 1 scaled

Konstruksi Lift & Bagian Hoist

Lift konstruksi, uga dikenal minangka lift konstruksi kanggo bangunan, minangka mesin konstruksi sing asring digunakake kanggo nggawa wong lan barang. Amarga struktur kothak unik, nyaman lan aman kanggo numpak. Lift konstruksi biasane digunakake bebarengan karo crane menara ing situs konstruksi, kanthi beban umum 1-3 ton lan kacepetan mlaku 1-63M / min. Prinsip struktur lan karakteristik elevator konstruksi: Kanggo nyukupi kabutuhan konstruksi bangunan condong kayata kreteg lan cerobong asep, lift konstruksi miringake pigura rel pandhuan miturut wangun bangunan, dene kandhang tetep horisontal. lan mlaku munggah lan mudhun ing sadawane pigura ril guide condhong.

Gearbox liyane kanggo industri konstruksi

Bagian Industri Konstruksi ep 1.wp gearbox 1

Kothak cacing WP

Pertambangan, Angkat & Transportasi, Konstruksi

 

Bagian Industri Konstruksi ep 2.swl gearbox 1

SWL meneng jack

Ngangkat lan imbuhan posisi dhuwur

 

Bagian Industri Konstruksi ep 3.smr gearbox 1

SMR dipasang poros gearbox

Penambangan & Konstruksi, Penghancuran Pasir & Transportasi

Bagian Industri Konstruksi ep 4. kotak gear angkat 1

Motor bevel geared

Lift konstruksi, elevator prasaja sementara

Bagian Industri Konstruksi ep 5. gearbox slew 1

Drive Slew

Crane menara, excavator, Reclaimers Roda Ember, Tambang lan Mineral, Loader kapal

Bagian Industri Konstruksi ep 6. kotak gear winch 1

Winch Drive

Bukaan lawang tungku, Rig Pengeboran, Reclaimers Roda Ember, Konveyor Ember Skip, Penanganan Material

Bagian Industri Konstruksi ep Crane Duty gearbox 1

Gearbox tugas Grane

bagean Scaffold kanggo mesin construction

Bagian Industri Konstruksi ep scaffolding skala 2

Scaffold minangka platform kerja sing dibangun kanggo njamin kelancaran saben proses konstruksi. Iki dipérang dadi scaffold njaba lan scaffold internal miturut posisi degdegan; Bisa dipérang dadi scaffold kayu, scaffold pring lan scaffold pipa baja miturut bahan sing beda; Bisa dipérang dadi pole scaffold, bridge scaffold, portal scaffold, scaffold gantung, hanging scaffold, cantilever scaffold lan climbing scaffold miturut wangun struktur.

Bagian Industri Konstruksi ep GI Pipa STK400

Pipa GI STK400

Bagian Industri Konstruksi ep Clamp Tetap

Clamp tetep

Bagian Industri Konstruksi ep Steel Plank Galvzed

Papan Baja Galvzed

Bagian Industri Konstruksi ep Joint Pin

Pin gabungan

Bagian Industri Konstruksi ep GI Wire BWG20

GI Wire BWG20

Bagian Industri Konstruksi ep Sendi Tulang

Sendi Tulang

Bagian Industri Konstruksi ep GI Wire 14

GI Wire #14

Bagian Industri Konstruksi ep Gi Pipe Cap

Pipa Gi Kab

Bagian Industri Konstruksi ep Penjepit Putar 2

Klem Putar

Bagian Industri Konstruksi ep Clamp Cover

Tutup Klem