0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Feed Mixer Parts

 

Sugeng rawuh ing Ever-power. Sampeyan bisa tuku kabeh aksesoris mixer ing siji mandeg, kayata gearbox planet, poros PTO, jack, bantalan, mixer cutter, reel perakitan, Bushing Kit, roller chain, bagean adus lenga, ukuran, etc.

Produk kita bisa ngganti merek iki kanthi sampurna: Bondioli, Botec, Cattlelac, Comer, timbangan Digi-Star, Farmaid, Gehl, Harsh, Henke, Jaylor, Kirby, Kuhn Knight, Lucknow, Monomixer, NDE, Oswalt, Patz, Penta, Roto Mix, Schuler, Schwartz, Supreme, Teagle , Turbo Max, Walterscheid, Weasler, Timbang-Tronix timbangan lan bagean sing bakal pas akeh merek liyane.

Contact Us

 Feed Mixer Parts

Bagean Mixer Feed kanggo Pakan Sapi TMR ep 1.gearbox 1

Gearbox planet kanggo mixer feed

Nyambungake Driveshaft menyang Auger Vertikal.

Bagian Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 2. poros pto 1

Poros PTO

Pasangan antarane traktor daya take-off lan driveshaft.

Bagean Pengaduk Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 3.pisau 1

Pisau Auger Kab

Cut bahan feed nalika auger muter.

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 4.jack 1

Jack Trailer

uga dikenal minangka Jack alangan utawa ilat jacks. Mundhakaken lan nyuda dhuwur saka ilat trailer lan coupler.

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 5.chain 1

Sprocket & chain conveyor

Macem-macem sprocket lan ranté digunakake ora mung ing sistem pakan, nanging uga ing macem-macem sistem drive mixer.

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep MIXER FEED 1 2
Bagian Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 6. bantalan 1

Bantalan Driveline

Bantalan alas uga diarani blok Plummer utawa blok bantal. Ndhukung poros puteran kanthi bantuan bantalan sing kompatibel & macem-macem aksesoris. 

 Sistem hydraulic

Mixer pakan sapi bisa digerakake dhewe, traksi utawa tetep, utawa mixer vertikal utawa horisontal bisa dipasang. Portofolio kita saiki bisa ndhukung konfigurasi kasebut. Mesin kasebut dirancang kanggo pakan sapi saben dina, yaiku panggunaan intensif. Kepala mecah ngumpulake feed lan nyurung liwat lengen mandul menyang conveyor menyang mixer vertikal, ngendi feed asli pipis karo tambahan nutrisi saka sapi. Ing pungkasan mesin, sistem distribusi nyebarake feed campuran pungkasan kanthi merata menyang sel panyimpenan sapi.

Seri piranti nyopir mixer pakan sapi minangka piranti gear planet modular, sing wis ditingkatake kanggo nyukupi syarat operasional industri pertanian kanggo mixer pakan sapi. Driver mixer nggabungake kaluwihan teknologi planet tradisional - kompak lan efisien - kanthi kekuatan lan linuwih. Transmisi hidrostatik mesin kasebut bisa digayuh liwat poros kaku utawa setir plus motor hidrolik utawa penggerak roda.

Bagean Mixer Feed kanggo Pakan Sapi TMR ep 0 Mixer pakan hidrolik 1
Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 0 Pompa hidrolik 1

Pompa Piston Aksial Hidrolik

Pamindahan nganti 226 cc
Pilihan tekanan medium lan dhuwur
Pamindahan tetep lan variabel kasedhiya
Sirkuit puteran mbukak utawa ditutup
Sertifikasi ATEX
Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep Motor Piston Aksial 1 2

Motor Piston Aksial Hidrolik

Pamindahan tetep lan variabel
Pamindahan nganti 216 cc / rev
Pitu utawa sangang teknologi opsi piston
Wide sawetara katup kontrol

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 0BM4 Motor Hidrolik 1

Motor Orbital Sikloid Hidrolik

Ndhukung pamindahan 13 nganti 500 cc
Pamindahan tetep lan variabel
Roller lan jinis gearmotor kasedhiya
Bagian Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 0 pompa gear 1

Pumps Gir

Efisiensi dhuwur ing konstruksi kompak
Linuwih dhuwur
Urip luwih dawa ing aplikasi pertanian lan seluler
Tingkat bisu sing kurang

 Lampiran Drawbar

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 4. Lampiran Drawbar 1

Mesin kasebut dirancang kanthi alangan jinis clevis. Delengen Tokoh 14 kanggo pedoman babagan kopling mixer sing tepat menyang traktor:

  1. Pin Pin - Priksa manawa pin alangan ngliwati clevis lan drawbar kanthi jarak cukup kanggo ngamanake pin R.
  2. clevis
  3. Tarik drawbar – Priksa manawa drawbar lenggah ing clevis.
  4. R-Pin - Pin kasebut kudu ukurane pas, supaya ora ana kemungkinan metu saka bolongan alangan sajrone transportasi mixer.
  5. Poros PTO - Tansah mesthekake reresik cukup kanggo poros kanggo operate tanpa ngganggu alangan utawa pigura mixer.
Feed Mixer Parts kanggo TMR Pakan Sapi ep 4. Hitch Pin

Pin Pin

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 4.Clevis 1

clevis

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep 4.Drawbar 1

Tarik drawbar

Feed Mixer Parts kanggo TMR Sapi Feed ep 4.R Pin

R-Pin

Feed Mixer Parts kanggo TMR Sapi Feed ep 4.pto poros

Poros PTO

 Majelis Chain Coupler

Feed Mixer Parts kanggo TMR Feed ep chain coupler perakitan

Kabeh conveyor discharge dilengkapi perakitan drive kopling chain, sing nyambungake poros output motor hidrolik menyang perakitan poros drive ing conveyor. Ajeg mriksa kondisi Chain Couplings lan komponen. Lebokake lapisan pelumas sing tipis ing perakitan konektor chain kanggo nyegah karat lan rereged liyane saka rusak.

Bagean Mixer Pakan kanggo Rantai Pakan Sapi TMR 6

Rantai Slatted

Bagean Mixer Pakan kanggo Pakan Sapi TMR ep panuntun rantai nganggo blok 1

Chain Guide Weak Block

 Top Feed Mixer Brands

Panganan tansah dadi bagian penting saka produksi susu. Mulane, ngoptimalake manajemen feed minangka investasi sing wicaksana, amarga feed ora bakal tekan rumus imbang sing dirancang kajaba dicampur kanthi bener. Campuran pakan sing tepat bisa mbantu ningkatake produktivitas lan kesehatan nalika nyuda dampak lingkungan.

Ana rong jinis utama mixer garing - mixer vertikal lan mixer horisontal.

  • Mixer vertikal kasusun saka siji utawa luwih ngawut-awut vertikal, kang ngangkat úa menyang ndhuwur mixer, ngendi úa nyelehake menyang ngisor ing tumindak gravitasi kanggo nyawiji lan re-ngangkat.
    Mixer horisontal kasusun saka seri agul-agul utawa agul-agul Strip logam, kang dipasang ing rotor horisontal ing alur setengah bunderan. Agul-agul mindhah materi saka siji mburi mixer menyang liyane, nyebabake kanggo tumble sak gerakan.
  • Mixer vertikal ora cocok kanggo nyampur bahan udan. Mixer horisontal luwih cocok, nanging amarga struktur sing rumit, biasane angel kanggo ngresiki kanthi bener. (Sumber: feed machinery)

Kita bisa nyedhiyakake aksesoris kanggo model mixer feed ing ngisor iki

Brands
Supreme International
  • Pull-jinis Mixers bagean
  • Bagian Truk Gunung Mixer
  • bagean Mixers Stationary
  • Part Mixers Self-propelled
NDEco
  • MIXERS FEED VERTIKAL
    S Series Tunggal Auger
    U Series Dual Auger
    FS Series Tunggal Auger
    FS Series Dual & Triple Auger
  • MIXERS FEED HORIZONTAL
    H Series 3 Auger
KUHN
  • Mixer TMR Trailed: Auger Tunggal (), Auger Kembar, Auger Triple, Four-Auger, Mixer Reel
  • Mixer TMR Stasioner: Auger Tunggal, Auger Kembar, Auger Triple, Four-Auger, Mixer Reel
  • Mixer TMR Self-Propelled
  • Feeders Silase
  • Pemotong Silase
    Trioliet
    • Feed Mixer: solomix 1 feed mixer, solomix 2feed mixer, solomix 3 feed mixer, solomix P feed mixer karo strawblower,
    • Mixer Feed-loading dhewe: Triomix(S) 1 feeder diet self-loading, triomix(S) 2 mixer feed self-loading, Gigant self-loading mixer wagon, Vertifeed self-loading mixer feeder
    • Mixer Feed sing digerakake dhewe: Mixer feed sing digerakake dhewe Triotrac M, mixer feed sing digerakake dhewe triotrac, bak pencampur feed Truckmount dipasang ing truk
    • Mixer feed stasioner kanggo silase
    • Mixer feed stasioner kanggo biogas
    Grup Anderson
    • Mixer Sekrup Tunggal: A280ST, S380ST, S280ST, S450ST, A380FD, A380ST, A450ST
    • Mixer Sekrup Ganda: S520st, A520FD, A520ST, A700ST, A700FD, A920FD, A920ST
    • Triple Screw Mixer: A950FD, A1230FD
    DeLaval
    • DeLaval mixer vertikal VM
    • DeLaval mixer wagon MW
    Grup Pellon
    • Feed mixers
      Pellon CutMix lan TMR
    RMH Lachish Industries
    • Mixer Pakan Self-propelled: Premium(115-160 Sapi/siklus), Turbomix 20-30(170-230 Sapi/siklus), Vulan14-20(110-160 Sapi/siklus), VSL(110-140 Sapi/siklus) , Megamix18-23(140-170 Sapi/siklus), Lberty 11-14
    • Trailer Vertikal: BS30, Magnum 26-32 m3, Titanium, Trio 32-45, Mixell 16-30, Mixell 8L-16, Mixell 8
    • Mixer Stasioner: SW45, auger kembar SM, auger tunggal SM
    Produksi Schuler
    Jaylor
    • Mixer TMR Vertikal: Mixer MINI TMR, Mixer TMR Auger Tunggal, Mixer TMR Auger Kembar, Mixer TMR Tugas Berat, Mixer TMR Track Mount, Mixer TMR Stasioner
    • Horizontal Quad- TMR Mixer: Mixer Auger H1650, Mixer Auger H1850, Mixer Auger H1950