0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Forging Gir Bevel

Kategori:
Get a Quote

Forging Gir Bevel

Gir bevel penempaan presisi kalebu gear bevel lurus lan gear bevel spiral. Gir bevel penempaan iki bisa digawe kanthi mesin tempa panas, tempa kadhemen, lan metode ngembangake senyawa. Lan umume diadopsi dening pemasok OEM ing aplikasi mobil saloon, mobil penumpang, mobil mini, truk tugas berat, truk tugas menengah, truk tugas ringan, mesin teknik, mesin pertanian, pembangkit tenaga angin, lsp.

foring gir otomatistruk roda gigi

gir beging forgingbevel gir ditempa

Aplikasi kanggo gir bevel palsu

gir bevel 1forging gir bevel

tempa bevel chinaforging mobil girforging mobil gir

Quality Control

Amarga pengawasan, kita duwe wong QC tetep ing jalur produksi. Kabeh produk kudu dipriksa sadurunge dikirim. Kita nindakake inspeksi inline lan inspeksi pungkasan.

1. Kabeh bahan mentahan dicenthang sawise teka ing pabrik kita.

2. Kabeh bêsik lan logo lan kabeh rincian dicenthang sak produksi.

3. Kabeh rincian packing dicenthang sak produksi.

4. Kabeh kualitas produksi lan packing dicenthang ing pengawasan final sawise rampung.

Service kita

1. Lapangan ekspor produk kita duwe layanan luwih profesional

2. Kapabilitas manufaktur sing luwih apik

3. Macem-macem pilihan pembayaran: transfer kabel, western union, letter of credit, Alipay

4. Kualitas dhuwur / bahan aman / rega kompetitif

5. pesenan cilik kasedhiya

6. Tanggepan cepet

7. Transportasi luwih aman lan luwih cepet

8. desain OEM kanggo kabeh pelanggan

industri sing kita jasa

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas tinggi ing china! Kita uga nampa pesanan khusus babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk. Aja ragu-ragu ngandhani. We seneng menehi katrangan lengkap. Kita janji manawa produk bakal aman lan regane berkualitas tinggi lan cukup. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kita kanthi cepet. Kita kanthi tulus golek kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, kasedhiya produk standar lan non standar. Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan. Materi bisa dadi standar utawa miturut panjaluk khusus sampeyan. Yen sampeyan milih kita, sampeyan bakal bisa dipercaya.

Hzpt oem spanduk odm

laporan kualitas pruduct

Perawatan lumahing

Annealing, kanonisasi alami, perawatan panas, polishing, plating nikel, plating chrome, plating seng, passivisasi kuning, passivisasi emas, satin, permukaan ireng dicet lsp.bahan produk kasedhiya

Cara Processing

Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling

produk rampung

 

paket produk

FAQ

T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Klompok kita kalebu ing 3 pabrik lan 2 perusahaan adol ing luar negeri.

T: Apa sampeyan menehi conto? Iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

P: Suwene kiriman sampeyan? Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Umume 40-45 dina. Wektu bisa beda-beda gumantung karo produk lan level kustomisasi. Kanggo produk standar, bayarane yaiku: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

P: Apa MOQ utawa rega sing tepat kanggo produk sampeyan?
A: Minangka perusahaan OEM, kita bisa nyedhiyakake lan adaptasi produk kanthi macem-macem kebutuhan. Mangkono, MOQ lan rega bisa beda-beda kanthi ukuran, bahan lan spesifikasi liyane; Contone, produk larang utawa produk standar biasane duwe MOQ sing luwih murah. Hubungi kita kanthi rincian sing relevan kanggo njaluk kuotasi sing paling akurat.

Pin Iku on Pinterest