0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Angkat Pemanen Padi

Rantai Angkat Pemanen Padi

Kategori:
Get a Quote
Kategori:

Rantai Angkat Pemanen Padi

Rantai Angkat Pemanen Padi
Rantai No.
Jembar ing antarane piring njero
Dhiameter pin
Dawa pin
Njero
ambane piring
Piring ickness
Ukuran lampiran
Kekuwatan tegangan pokok
b1
kula
d2
max
L
max
Lc
max
Ld
max
h2
max
T
max
d3
nom
Q
kula
mm
mm
mm
mm
mm
mm
mm
mm
kN / lbf
415F1
4.90
3.64
11.0
12.1
12.95
9.5
1.1
4.02
6.86 / 1559
415F2
4.90
3.64
11.0
12.1
12.95
9.5
1.1
4.02
6.86 / 1559
415F3
4.90
3.64
11.0
12.1
12.95
9.5
1.1
4.02
6.86 / 1559
415F4
4.68
3.62
11.8
-
-
9.6
1.3
4.00
10.30 / 2341
415F5
4.68
3.63
11.8
13.0
14.00
9.6
1.3
4.00
10.30 / 2341
415S
4.80
3.96
12.8
14.3
15.70
12.0
1.5
4.02
15.69 / 3566
415S-A
4.90
3.96
12.8
14.3
15.70
12.0
1.5
4.02
13.80 / 3136
415SF1
4.80
3.96
13.0
14.5
-
10.4
1.5
4.50
13.93 / 3166
415SF4
4.80
3.96
13.0
14.5
15.70
12.0
1.5
4.00
13.80 / 3136
415SF6
4.80
3.96
13.0
14.5
15.70
10.4
1.5
4.00
13.93 / 3166
415SF7
4.80
4.00
13.0
14.5
15.70
12.0
1.5
4.50
15.69 / 3566
420JF1
6.25
3.96
14.7
16.1
18.50
12.0
1.5
4.00
16.00 / 3636
kami khusus ngasilake Rantai Roller Pertanian, Rantai Top Datar, Rantai Trek Uler, Rantai Pin Berongga, Rantai Konveyor kanggo Ngisi Bir lan Garis Pengemasan, Rantai Paver, Rantai Lift Sidebar Lampiran, Rantai Lift Ember (Rantai Pabrik Semen), Rantai Scraper Forging , Loading Chain kanggo Industri Otomotif, Loading Chain kanggo Industri Metalurgi, Conveyor Chain kanggo Mesin Tambang, Trencher Chain, Gula Mill Chain, Double Flex Chain, etc. Welcome telpon lan email kanggo pitakonan!
Hubungi kita: Kita peduli karo para panuku sing dihargai, yen sampeyan duwe pitakon, staf Layanan Pelanggan bakal seneng banget nulungi sampeyan. Kita nyoba sing paling apik kanggo mbales email sampeyan sanalika bisa, nanging amarga akeh email sing mlebu saben dina lan bedane zona wektu, kita bisa uga ora bisa langsung mbales email sampeyan. Mangga ngidini 24 jam kerja kanggo kita nanggapi.

Klik ing foto ing ngisor iki kanggo ngunjungi situs web.

industri sing kita jasa

Kita janji bakal menehi rega paling apik kanthi kualitas tinggi ing china! Kita uga nampa pesanan khusus babagan produk. Yen sampeyan kasengsem karo produk. Aja ragu-ragu ngandhani. We seneng menehi katrangan lengkap. Kita janji manawa produk bakal aman lan regane berkualitas tinggi lan cukup. Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kita kanthi cepet. Kita kanthi tulus golek kerjasama.

Umume produk kita diekspor menyang Eropa utawa Amerika, kasedhiya produk standar lan non standar. Kita bisa ngasilake miturut gambar utawa conto sampeyan. Materi bisa dadi standar utawa miturut panjaluk khusus sampeyan. Yen sampeyan milih kita, sampeyan bakal bisa dipercaya.

Hzpt oem spanduk odm