0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Pertanian

Rantai tetanèn minangka ranté sing digunakake kanggo mesin tetanèn. Dheweke digawe saka macem-macem bahan lan duwe macem-macem desain. Rantai sing digunakake kanggo tani duwe syarat kinerja sing beda. Padha kudu awet lan menehi kekuatan unggul. Rantai mesin pertanian uga kudu tahan suwe.

Jinis Rantai Pertanian

Rantai pertanian digunakake ing pangolahan lan panen. Rantai mesin pertanian bisa digawe saka macem-macem bahan, kalebu 30GeMnTi, stainless steel, lan 40Mn. Saliyane daya tahan, resistensi dampak lan resistensi nyandhang uga dadi syarat penting kanggo rantai pertanian.

Ana sawetara jinis ranté tetanèn.

  • Rantai A-Type digunakake akeh ing tetanèn. Rantai kasebut digawe saka baja berkualitas tinggi lan nduweni rol sing diolah kanthi panas. Padha uga dirancang kanggo digunakake ing aplikasi reresik kurang. Padha uga kasedhiya karo macem-macem lampiran. Utamane digunakake ing lift wagon feed, balers bunder, lan trailer ngisor urip.
  • Rantai CA-jinis digunakake kanggo transmisi daya lan lampiran. Padha tahan kanggo teyeng. Utamane digunakake kanggo jarak poros-kanggo-poros sing dawa. Padha uga fitur pin riveted panas-dianggep. Iki digawe saka macem-macem bahan, kalebu baja, lan uga kasedhiya karo lapisan permukaan khusus.
  • Rantai A-Type kasedhiya ing macem-macem desain lan awet banget. Padha uga luwih murah tinimbang rantai CA-jinis. Biasane dipasang karo rong sekrup supaya gampang dipasang. Padha uga kasedhiya ing sawetara saka sudhut pitches lan diameteripun. Rantai pertanian iki dirancang kanggo memenuhi standar internasional ISO 487.

Aplikasi Rantai Pertanian

Rantai pertanian digunakake kanggo nambah skala lan produktivitas operasi tani. Padha dirancang kanggo nangani kahanan angel lan duwe rekaman trek awet. Padha uga kasedhiya karo sawetara lengkap lampiran kanggo nambah kapasitas lan kekiatan.

Rantai Pertanian Rantai Pertanian Rantai Pertanian
Rantai kanggo binder Rantai kanggo pemanen gabungan Rantai kanggo Thresher
Rantai Mesin Pertanian Rantai Pertanian Rantai Pertanian
Rantai kanggo kultivator Rantai kanggo Transplanter  Rotary kanggo tilling

Produsen Rantai Pertanian

Rantai mesin pertanian kita bisa nyukupi kabeh kabutuhan, kanthi macem-macem ukuran lan spesifikasi. Hzpt janji jaminan kualitas. Ngerti manawa sampeyan duwe hak nggunakake rantai sing bisa dipercaya bisa nggawe kabeh beda lan njamin sampeyan. Kita ngerti yen sampeyan butuh rantai pertanian sing dipercaya lan berkualitas, dudu rantai sing bisa mbentang lan bisa nyebabake downtime, lan kita usaha kanggo mesthekake yen para pelanggan tansah ngerti yen rantai presisi bisa digunakake - dijamin. Sanajan ora ana operasi pertanian sing bisa dihentikan, tujuane yaiku nyilikake wektu sing ilang kanthi nyedhiyakake bagean sing dibutuhake kanggo para petani supaya kabeh peralatan ing kondisi sing paling apik. Nyandhang rutin samesthine lan bisa direncanakake, nanging kita nyoba nyuda kemungkinan mati sing ora dikarepake amarga ora ana rantai sing bener.

Pemasok Rantai Pertanian
Apa golek chain tetanèn kanggo harvesters gedhe utawa traktor cilik, chain hzpt tansah duwe persediaan chain! Kanggo penak, kita nggunakake macem-macem aksesoris, nyambungake, lan chain poros kanggo njaga chain tetanèn.

Rantai Pertanian utamané dipigunakaké minangka bagéan saka driving mechanical saka mesin tetanèn, kang nduweni syarat kualitas dhuwur. Nggunakake lingkungan relatif luwih elek, lembab, karo karat lan bledug. Rantai pertanian kasusun saka piring njero, piring njaba, pin, semak, lan lampiran roller. Rantai iki bisa digunakake kanggo gandum, beras, jagung, lan panen klapa lan traktor.

Rentengan lan Sprockets Pertanian

Rantai pertanian lan sprocket duwe macem-macem aplikasi. Iki digunakake ing macem-macem industri, kalebu industri pertanian, industri mobil, lan industri baja. Rantai kasebut digawe saka bahan sing tahan lama lan kasedhiya ing macem-macem ukuran, gaya, lan aplikasi. Produk kasebut dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pangguna mesin pertanian.

Rantai lan sprocket pertanian digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dirancang kanggo nahan beban sing abot. A chain kualitas apik minangka bagéyan penting saka mesin tetanèn, lan iku penting kanggo mesthekake yen iku awet lan kuat. Jinis rantai lan sprocket sing digunakake ing industri pertanian duwe sawetara aplikasi, lan saben jinis duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe.

HZPT minangka china terkemuka produsen chain lan supplier sprocket. Ora mung kita nawakake rantai pertanian sing berkualitas, nanging uga menehi rega murah sprockets tetanèn didol. Hubungi kita saiki kanggo njaluk info liyane!

Sprocket Pertanian Kab Sprocket Pertanian Kab