0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

katrol standar Amérika

Bentenipun paling pinunjul antarane katrol standar Eropah lan katrol standar Amérika punika struktur sawijining. Katrol standar Eropa dipisahake saka lengen kerucut kanthi katrol, sing luwih nguntungake kanggo instalasi lan panggantos.

Kabeh pulleys standar Amérika kita sacoro apik machined lan statis imbang.


AK/AKH seri sheaves

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, insinyur kita bisa mbantu sampeyan ngrancang v-katrol, katrol, macem-macem v-katrol, lan katrol khusus liyane.

Jinis katrol standar Amérika

  • V-katrol karo unsur Ngunci: AV, BV, lan CV.
    Kanthi bolongan pilot, diameter bolongan Ø55, Ø65, lan Ø80 bisa dipilih.
    Diameter pitch katrol min. 90 mm, maks. 500mm, alur 1 nganti 6.
    Majelis kanggo unsur kunci tanpa kunci / Piranti ngunci.
  • AK/BK/AKH/BKH sheaves
    AK kanggo sabuk 4L utawa A, AKH kanggo sabuk 4L utawa A
    BK kanggo sabuk 4L/5L utawa A/B, BKH kanggo sabuk 4L/5L utawa A/B
  • QD sheaves (kanggo sabuk B, C, lan D)
    AB kombinasi alur QD sheaves, alur 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10.
    C bagean QD bushing sheaves, alur 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12.
    rak-rak abot karo QD busing utawa pamisah taper bushing.
  • Variabel pitch sheaves - 1VP / 2VP
    Sheaves kanggo sabuk 3L, 4L, 5L, A, B, lan 5V Tugas ringan Bosen kanggo ukuran
  • Katrol kacepetan luwes (TB-1, TB-2, SB-1, SB-2)

 

Apa bedane antarane standar Amerika lan katrol standar Eropa?

  • Kaping pisanan, struktur fisik beda, kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur, katrol standar Amerika ana ing sisih kiwa, lan katrol standar Eropa ana ing sisih tengen. Ora ana bedane, nanging yen sampeyan ndeleng kanthi teliti, sampeyan bakal nemokake yen struktur fisike beda. Katrol standar Amerika, sing dijuluki katrol lengan ekspansi standar Amerika, dipérang dadi rong bagéan: katrol lan katrol ekspansi; Katrol standar Eropa, jeneng gedhe katrol lengan lancip standar Eropa, dipérang dadi rong bagéan: katrol lan lengen taper. Penampilan lengen ekspansi beda karo lengen lancip. Lengan tapered duwe kemiringan.
  • Sareh, jeneng model saka katrol standar Amérika lan Katrol standar Eropa beda-beda. Nalika tuku katrol, sampeyan kudu ngerti model katrol sadurunge. Umumé, model katrol standar Amérika: yaiku 3V, 5V, lan 8V; Model katrol standar Eropa: yaiku SPZ, SPA, SPB, lan SPC.
  • Pandhuan sing anget: sanajan katrol standar Amerika lan katrol standar Eropa bisa diijolake kadhangkala, mula kudu diadili miturut kahanan nyata lan ora bisa dipilih kanthi wuta.

 

Carane ngukur katrol?

  1.  Ukur jarak antarane grooves pulley
  2.  Ukur kekandelan alur
  3.  Ukur diameter jero katrol
  4.  Ukur diameter njaba katrol

Masalah umum ing nggunakake pulley

  1. Urip layanan lan akurasi profil waos saka katrol sabuk duwe pengaruh penting ing transmisi sabuk sinkron. Yen katrol sabuk ngluwihi urip layanan, iku gampang kanggo mimpin kanggo owah-owahan ing profil waos, kang bakal mimpin kanggo meshing salah antarane waos sabuk lan waos pindah, lan bakal nimbulaké sabuk sinkron gagal ing wektu cendhak. .
  2. Bentuk kegagalan umum saka katrol sabuk yaiku nyandhang permukaan untu lan pitting. Mulane, atose lumahing materi lan waos saka katrol sabuk sinkron duwe impact penting ing kualitas transmisi. Lumahing waos saka katrol sabuk kudu duwe resistance nyandhang cukup lan kekuatan kontak. Umume, katrol sabuk bisa digawe saka baja karbon medium utawa baja struktural campuran karbon medium, sing bisa dinormalisasi utawa dipateni lan dirasakake kanggo nggawe kekerasan permukaan waos antarane 200 lan 260 HB. Kekuwatan sing luwih dhuwur, kekerasan permukaan lan kateguhan sing apik bisa nyukupi kabutuhan nyata proyek kasebut. Amarga atose moderat, profil waos bisa dipotong kanthi tepat sawise perawatan panas.
  3. Ing drive sabuk toothed sinkron, supaya sabuk sinkron slipping saka sisih siji saka katrol, katrol kudu piring mandeg, kang kudu 1 kanggo 2 mm luwih dhuwur tinimbang mburi sabuk lan duwe karep watara 5 derajat.
  4. Nalika kacepetan katrol sabuk luwih gedhe tinimbang kacepetan watesan, keseimbangan dinamis kudu ditindakake. Nalika kacepetan pulley sabuk kurang saka kacepetan watesan, mung wawas statis dibutuhake. Sawise deteksi imbangan, unbalance ampas saka katrol sabuk ora bakal luwih saka Nilai allowable.
  5. Yen katrol sabuk dipasang miring, sisih sabuk dipencet ing piring baffle, nyebabake tambah nyandhang ing sisih sabuk. Mulane, mbayar manungsa waé menyang podo karo sumbu katrol sak instalasi, supaya pesawat tengah transmisi saben katrol ing bidang padha.
  6. Nalika sabuk kakehan utawa preload gedhe banget, bedane jarak untu bakal disebabake, nyebabake gangguan meshing lan nyandhang permukaan untu. Nalika sabuk overloaded, kapasitas bantalan bakal suda banget. Mulane, ing aplikasi sabuk toothed sinkron, kakehan kudu dicegah lan preload cocok kudu dipilih.