0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sprocket wesi

 

Sprocket gedhe biasane digawe saka wesi tuang. Kacepetan dhuwur, beban abot utawa transmisi terus-terusan, quenching karburisasi permukaan baja karbon rendah utawa quenching permukaan baja karbon medium. Roda chain wesi Cast ora kurang saka ht150 uga bisa digunakake kanggo kacepetan kurang, mbukak cahya lan nomer akeh untu. Sprockets wesi Cast utamané digunakake ing sprockets karo syarat kurang kanggo kontrol tliti dhuwur utawa wangun rumit, kayata ring sprockets.


Sprockets wesi cor

Roda wesi cor nuduhake solusi sing bener yen dibutuhake sprockets gedhe. ing ngisor iki sawetara roda besi besi lengkap sing dipisahake kanthi nada beda.

  • 3/8×7/16 (ISO 06B-1; 06B-2; 06B-3)
  • 1/2″x5/16 (ISO 08B-1; ISO 08B-2; ISO 08B-3)
  • 5/8×3/8 (ISO 10B-1; 10B-2; 10B-3)
  • 3/4″x7/16 (ISO 12B1; 12B2; 12B-3)
  • 1×17,02 mm (ISO 16B-1; 16B-2; 16B-3)
  • 11/4×3/4 (ISO 20B-1; 20B-2; 20B-3)
  • 11/2×1 (ISO 24B-1; 24B-2; 24B-3)

Jinis grumbulan beda-beda miturut ukuran lan transmisi daya roda wesi lan kalebu ing sawetara ing ngisor iki: 2012, 2517, 2525, 3020, 3030, 3535, 4040, 4545, 5050

Fitur saka sprocket wesi cor kita

  • Multiple bahan kasedhiya
    Bisa disesuaikan miturut panjaluk panggunaan: baja karbon, baja tahan karat lan bahan liyane.
  • Pangolahan perawatan panas
    Sprocket diproses kanthi perawatan panas kanggo nggawe kekerasan sing cocog.
  • Pinggir lan sudhut sing rapi lan bebas saka burrs
    Roda chain digawe nganggo alat mesin, kanthi pinggir sing rapi lan ora ana burr
  • Long life service
    Pilihan materi sing ketat, kekerasan dhuwur, operasi stabil lan umur layanan sing dawa
  • Operasi sing stabil
    Bisa tahan kacepetan operasi cepet lan operasi stabil tanpa jitter.

Nuduhake asil siji

Bahan Sprocket Kab

• sprocket wesi Cast
Wesi tuang minangka bahan sing paling umum lan ekonomis kanggo sprockets sabuk baja warata, sing sabenere digawe saka wesi kelas dhuwur. Dhiameter liyane kasedhiya ing pesenan khusus.
Sprocket plastik
Kabeh sprockets plastik kanthi machined kanggo ketemu USDA lan FDA pedoman kontak pangan.
-UHMWPE bisa tahan suhu nganti 180 derajat Fahrenheit. Simpenan sprocket
Iku bobot molekul ultra-dhuwur.
-Suhu dhuwur UHMWPE bisa tahan suhu terus nganti 220 derajat Fahrenheit.
-Kekuwatan roda rantai nilon 2-3 kaping UHMW, sing bisa tahan suhu sing luwih dhuwur.
Sprocket baja
-Sprocket FL ora duwe flange lan hub protruding ing sisih siji kanggo ngidini lebu tiba liwat sabuk.
-MT sprocket digawe saka sheet baja ngalangi, utawa flange gandheng ing basa
Gigi kanggo dhukungan sabuk. Flangeless lan - untu sprocket MT hardened kanggo Rockwell 50-55
Ing skala C. Kabeh sprockets baja liyane bisa duwe untu hardened minangka dibutuhake.
• Sprocket baja tahan karat
Sprocket stainless steel digawe saka casting investasi stainless steel 18-8 utawa rampung machined saka T-303 SS utawa T-316 SS. Full machined flanged (- FL) utawa waos machined (- MT) sprockets digawe saka macem-macem stainless steels uga kasedhiya.

Minangka profesional sprocket China supplier, kita ora mung bisa nyedhiyani sprockets standar, nanging bisa nyedhiyani layanan selaras. Hubungi kita yen perlu.