0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sprockets konveyor

 

Sprockets conveyor (sprockets pabrik, sprockets kelas engineering, sprockets direkayasa) digunakake bebarengan karo chain conveyor utawa sabuk conveyor. Iki minangka roda gigi utawa roda profil sing disambungake karo rantai conveyor utawa sabuk kanggo ngirim gerakan rotary. Single, pindho, telung, quadruple lan quintuple conveyor sprockets umume kasedhiya.

Rentengan

Pulley Sabuk Wektu

Sprockets konveyor

Metode perlakuan panas saka sprocket

1. Baja karbon medium lan baja paduan karbon medium biasane digunakake kanggo hardening permukaan. Sawise hardening lumahing, atose lumahing waos umume 40-55HRC. Wis karakteristik pitting anti lemes, resistance adhesion kuwat lan resistance nyandhang apik. Minangka inti gundhul pungkasanipun bakal harden, sprocket isih cukup kateguhan kanggo nahan beban impact cilik.
2. Carburizing lan quenching asring digunakake kanggo baja karbon kurang lan baja total karbon kurang. Sawise carburizing lan quenching, atose lumahing waos bisa tekan 56-62 hrc, nalika kateguhan tengah waos isih dhuwur. Sawise carburizing lan hardening, untu pindah bakal deform. Mlaku gedhe kudu ditindakake.
3. Nitriding minangka jinis perawatan panas kimia permukaan. Ora ana perawatan panas liyane sing dibutuhake sawise nitriding, lan kekerasan permukaan waos bisa tekan 700 ~ 900 hv. Minangka pindah nitrided ditondoi dening atose dhuwur, suhu Processing kurang lan ewah-ewahan bentuk cilik, padha cocok kanggo mecah angel Gir lan umume digunakake ing baja nitrided ngemot kromium, tembaga, timbal lan unsur alloy liyane.
4. Sedheng baja karbon lan medium karbon baja alloy umume quenched lan tempered, lan atose lumahing pindah sawise quenching lan tempering punika 220 × 280 HBS。 Amarga atose kurang, pindah bisa trimmed sawise perawatan panas.
5. Normalisasi bisa ngilangi stres internal, nyaring biji, lan nambah sifat mekanik lan nglereni. Gears karo syarat kekuatan mechanical kurang bisa standar karo baja karbon medium, lan Gir diameteripun gedhe bisa standar karo baja cast.

Proses pemotongan pabrikan Sprocket

  1. Forming broaching (uga disebut circular broaching and forming single cycle method) minangka variasi metode pemotongan. Workpiece ora feed alon ing dhuwur waos, nanging maju kanthi cepet kanggo dhuwur waos lengkap (utawa sirah lathe nyedhaki workpiece). Kepala pemotong saka sirah pemotong disusun kanthi tambahan mikro ing arah diameter, kaya untu pemotong broach. Kepala pemotong saka pabrikan roda rantai muter siji bunder kanggo ngethok slot waos. Waos bakal dipisahake saka kedudukan kepala pemotong ing sirah pemotong, banjur slot waos liyane bakal dipotong. Siklus iki bakal terus nganti kabeh slot waos dipotong. Cara iki digunakake kanggo ngrampungake roda gedhe, wangun untune yaiku bagean pemotong, lan sirah broach babak dobel khusus digunakake.
  2. Ing nglereni kasar lan cara drawing nggoleki saka produsen sprocket uga variasi saka cara nglereni. Nalika mesin bevel gear gedhe wheel, nglereni kasar lan nggoleki uga bisa rampung ing - kaping ing kosong ngalangi. Nglereni atos padha karo nglereni atos saka cara nglereni, lan nglereni nggoleki padha karo drawing nggoleki cara babak drawing. Cara nglereni iki bisa digunakake ing mesin panggilingan gear sing dirancang miturut prinsip metode profil, utawa ing mesin panggilingan gear sing dirancang miturut prinsip metode hobbing.
  3. Cara mbentuk spiral saka pabrikan roda rantai dikembangake kanthi basis metode profiling. Iki nggabungake kaluwihan metode semi hobbing, metode gambar bunder, lan metode nggambar kasar lan gambar sing apik. Iku cara nglereni relatif sampurna kanggo mesin spiral gir bevel lan gear bevel hypoid saiki. Cocog kanggo ngrampungake roda gedhe saka pasangan gear kanthi rasio transmisi luwih saka 2.5. Ing cendhak, sirah cutter ndadekake gerakan maju reciprocating saliyane rotasi. Sirah cutter nggunakake sirah broach babak pindho sisi.