0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Penggerak Rantai Baja sing bisa dicopot

Rantai baja sing bisa dicopot minangka salah sawijining ranté desain paling tuwa sing isih digunakake saiki. Rantai link sing bisa dicopot diprodhuksi kanthi bobot entheng, biaya-efektif, lan tahan lama. Ever-power nawakake jinis Steel Detachable Chains (SDC) lan sprocket rantai baja sing bisa dicopot.


Rantai sing bisa dicopot

Rantai sing bisa dicopot yaiku rantai sing dirancang mung sing asline digawe kanggo industri pertanian. Disassembly lan ndandani chain baja sing bisa dicopot gampang, ing ngendi ndandani ing lapangan bakal njupuk sawetara menit. Rantai sing bisa dicopot iki umume digunakake ing mesin kayata panyebaran manure, lift bale hay, trailer ngisor urip lan macem-macem peralatan pertanian liyane. Rantai iki wis diadopsi dening industri liyane amarga desain sing simplistik, ketergantungan & keterjangkauan.

Koleksi rantai baja standar Amerika sing bisa dicopot digawe saka baja strip khusus sing digulung panas sing diolah kanthi panas kanggo nambah daya lan umur nyandhang luwih suwe. Iki jenis rantai transmisi digawe kanggo mbukak Moderate lan kacepetan, lan iku gampang banget kanggo mulihake lan nginstal. Bab sing penting kanggo dicathet nalika nyiyapake chain Sprocket Chain sing bisa dicopot lan nggunakake chain sing bisa dicopot saka logam yaiku tutup tutup tab kudu terus menyang sprocket. We nuduhake loro dicet lan non-dicet rentengan SDC mulane nalika pesenan priksa manawa sampeyan nemtokake seri sing looking for.

Bagan Ukuran Rantai Baja sing Bisa Dicopot

Ukuran Rantai sing bisa dicopot Bagan Ukuran Rantai Baja sing Bisa Dicopot

Toleransi kanggo bagean 10′ SDC yaiku +3/8″, -1/8″

Kaluwihan saka Chain sing bisa dicopot

Rantai sing bisa dicopot yaiku jinis rantai sing bisa dicopot saka obyek sing obah. Wis akeh aplikasi lan asring digawe saka baja. Rantai sing bisa dicopot jinis iki wis digunakake ing aplikasi industri lan pertanian wiwit wiwitan taun 1900-an. Kaluwihane kalebu entheng, irit, lan awet. Rantai baja sing bisa dicopot minangka salah sawijining gaya rantai paling tuwa sing kasedhiya. Iku asalé saka industri tetanèn, ngendi iku digawe supaya gampang disassembled lan didandani ing situs proyek.

Link Rantai Baja sing bisa dicopot

Biasane ditemokake ing panyebaran manure lan elevator bale hay. Amarga ketergantungan kasebut, industri liyane wiwit nggunakake. Rantai iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan pitches, saka 0.904″ nganti 2.313″.

Rentengan baja sing bisa dicopot bisa dibongkar kanthi minimal gaweyan, kajaba ing kasus rantai sing karat utawa beku. Langkah pisanan yaiku mbusak tong minyak saka bagean pancing rantai. Banjur, geser tong minyak menyang sisih chain. Penting kanggo ngetutake instruksi pabrik kanthi rapet supaya ora mlengkung utawa ngrusak rantai.

Konstruksi rantai sing luwih apik ngilangake aksi mecah gesekan dhuwur saka link kasebut ing untu sprocket. Bagian mburi link diubengi dening anggota spring sing nyedhiyani area gedhe saka kontak tahan karo untu sprocket drive. Anggota spring penahan uga nepaki syarat praktis kanggo detachability kanthi gampang metu saka recesses 18 ing bagean link projecting.

Gunakake Chain sing bisa dicopot

Rantai sing bisa dicopot minangka rantai industri sing ngirimake daya ing antarane sprockets toothed. Iki dumadi saka rong potongan: link aperture lan anggota klip spring sing nggabungake untu sprocket drive. Biasane digunakake ing aplikasi kacepetan kurang, kayata ing peralatan farm lan conveyor cahya. Rantai roller, ing tangan liyane, digunakake kanggo operasi kacepetan dhuwur.

Rantai sing bisa dicopot gampang dipasang lan dibongkar. Padha teka karo sawetara lampiran, kang bisa kanggo pas karo macem-macem jinis peralatan. Padha bisa ditempelake ing belting, bar, lan rod. Materi lan jumlah untu nemtokake kacepetan rantai. Rentengan baja sing bisa dicopot gampang dipasang lan didandani.

Rantai baja sing bisa dicopot migunani kanggo aplikasi saben dina ing mesin. Bisa digunakake minangka chain drive ing peralatan farm lawas. Iku chain awet karo sawetara syarat pangopènan. Yen rante rusak, mung palu link lan ganti nganggo sing anyar.

Rantai sing bisa dicopot ditondoi kanthi tautan sing bentuke torus. Tautan iki digunakake kanggo narik, ngangkat, lan ngamanake.

Gunakake Chain sing bisa dicopot

Rantai sing bisa dicopot

Casting Detachable Chains minangka rantai wesi malleable pisanan sing digunakake sacara ekstensif kanggo aplikasi ing saindenging industri. Iki minangka rantai sing entheng lan murah sing kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi ing ngendi beban entheng lan medium digawa kanthi kacepetan alon utawa menengah ing atmosfer sing resik.

Dibangun saka siji-potongan, link interconnecting, Copot Link Chain gampang kanggo ngumpul lan mbongkar. Link individu dilebokake saka sisih siji, ing sudut sing tepat, kaya sing digambarake. Nalika dilebokake kanthi lengkap, link kasebut diturunake menyang bidang sing padha karo rantai liyane lan dadi segmen rantai interlock nganti diangkat maneh menyang sudut sing tepat lan dicopot.

Yen ora ana njupuk-up kasedhiya ing aplikasi chain, link coupler dipasang kanthi bener, ditempelake ing pasangan karo pin lan cotter, bisa digunakake kanggo nggabungake ends menyang chain terus karo minimal slack. Detachable Chain makaryakke karo sisih ditutup pancing nunggang jejere setir sprocket. Kanggo aplikasi drive, arah lelungan ing arah pancing; kanggo conveyor lan aplikasi elevator, arah lelungan ing arah bar pungkasan.

Range pitch saka Chain sing bisa dicopot, 0.902 nganti 4.063 inci, nyukupi macem-macem aplikasi sing bisa dicopot. A sawetara lengkap gaya lampiran ditawakake. Sprocket baja cast kasedhiya kanggo saben ukuran pitch sing bisa dicopot.

Bahan: Rantai sing bisa dicopot yaiku tautan sing digawe saka wesi sing gampang dibentuk utawa Promal (Duramal). Iki dilengkapi pin baja karbon sing diolah panas lan bushing baja karbon sing dikerasake minangka standar. Nanging, pin lan bushing stainless steel bisa diwenehake nalika ditemtokake.

Link Chain sing bisa dicopot

Sprocket Rantai sing bisa dicopot

Sprocket chain sing bisa dicopot minangka komponen sistem sepur drive. Padha biasane diinstal nggunakake bolts standar, lan wis contoured untu hardened sing nyegah nyandhang lan karusakan kanggo chain. Padha gampang kanggo nginstal lan duwe umur layanan dawa.

Rantai sing bisa dicopot umume digawe saka baja, yaiku logam sing diolah kanthi panas. Lagi digawe kanggo medium kathah lan kacepetan, lan gampang didandani yen karusakan ana. Wiwit padha gampang kanggo nginstal lan ndandani, padha asring digunakake ing peralatan farm, kalebu elevator HAY bale lan spreaders manure. Amarga linuwih, industri liyane wis mulai nggunakake. Padha uga kasedhiya ing macem-macem ukuran lan pitches. Sampeyan bisa nemokake liyane ing Ever-daya, salah siji saka profesional supplier sprocket.

Sprocket Rantai Baja sing bisa dicopot