0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Konveyor Jarak Ganda


Rantai Konveyor Jarak Ganda

Chain conveyor pindho pitch padha karo chain roller standar, kajaba Jarak iku kaping pindho saka chain roller standar. Rantai iki bobote kurang lan luwih murah tinimbang rantai roller standar kanthi kekuatan sing padha. Padha becik kanggo aplikasi alon lan Moderate-kacepetan, utamané nalika pusat poros relatif dawa. Ana rong jinis chain roller conveyor pitch pindho. Jinis transmisi wis tokoh-wolung-shaped piring link. Jinis conveyor duwe piring link lurus-edged lan isis kasedhiya karo rollers standar utawa rollers operator kegedhen. Rantai seri konveyor kanthi pitch 1.5 "lan luwih gedhe dibangun kanthi seri abot.

Rentengan conveyor pindho pitch kasedhiya ing seri C2000 (rol standar) lan C2002 (rol gedhe). 1 1/2″ pitch lan rantai luwih gedhe nggunakake pate link gaya abot (yaiku, ukuran luwih gedhe tinimbang ranté standar). Nomer rantai ditemokake kanthi nambahake 2,000 utawa 2002 menyang rantai standar lan nggunakake awalan "C." Sufiks "H" ditambahake ing ranté kanthi piring link gaya abot. Contone, 60 seri conveyor pitch pindho (1 1/2″) dirancang C2060H.

Fitur Rantai Konveyor Jarak Ganda

(1) chain conveyor pitch pindho salaras kanggo ISO 1275, ASME B29.100, DIN 8181 lan JIS B1803.
(2) Jarak saka chain conveyor jarak pindho kaping pindho saka chain roller tliti short-pitch, lan dimensi interchangeability liyane padha. Kekuwatan tensile lan area ndhukung engsel saka chain conveyor jarak pindho padha karo chain roller tliti jarak cendhak sing cocog.
(3) Dibandhingake karo chain roller tliti jarak cendhak, chain conveyor pitch pindho bobot entheng, lan cocok kanggo kesempatan karo kacepetan luwih murah lan jarak tengah transmisi maneh.

Pengolahan Rantai Konveyor Jarak Ganda

  • Material: Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Baja Keras & Tempered, Besi Tuang, lan liya-liyane.
  • proses: Tempa, Cutting, Hobbing, mesin bubut.
  • Perawatan panas: Hardening lan Tempering, Quenching Frekuensi Dhuwur, lan liya-liyane.
  • SPerawatan urface: Galvanizing/Seng Plating, Dacrotized, perawatan Anodic ireng.
  • pengawasan: Kabeh item wis dicenthang lan dites sak tenane sak saben prosedur apa lan sawise prodhuk pungkasanipun diprodhuksi kanggo mesthekake yen produk kualitas paling apik metu ing pasar.

Sprockets Kanggo Double Jarak Conveyor Chain

Nalika nggunakake chain conveyor pindho pitch, iku Highly dianjurake, yen ora dibutuhake kanggo nggunakake sprocket chain conveyor pindho pitch. Iki amarga sprockets dobel-pitch diprodhuksi karo profil waos unik sing ngidini roller kanggo jog mlaku lan melu karo untu sprocket ing. Ing sprockets pindho pitch profil waos rada jero lan ngethok beda kanggo nampa roller chain pindho pitch kanthi. Yen nggunakake sprocket standar, Gagal kanggo melu bakal nyebabake chain jumping lan nyandhang gedhe banget. Soko penting kanggo Wigati iku karo ukuran chain C2040, C2050, C2060, C2060H, C2080H, C2100H, C2120H, lan C2160H nalika count waos 31 utawa luwih sampeyan bisa nggunakake sprocket chain roller standar. Aturan iki ora ditrapake kanggo rantai gaya roller operator ing ngendi diameter roller ngluwihi dhuwur sidebar; ukuran chain iki kalebu C2042, C2052, C2062, C2062H, C2082H, C2102H, C2122H, lan C2162H.

Pitch Sprockets pindho-14
Pitch Sprockets pindho-9