0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

 

Sprocket pitch kaping pindho

Rantai pitch pindho nuduhake dobel pitch saka chain standar, nanging paramèter liyane padha. Amarga jarak sing luwih dawa, mung cocok kanggo transportasi. Sprocket sing digunakake yaiku sprocket pitch ganda.

transmisi sprocket chain pindho Jarak. Mekanisme transmisi iki nduweni efisiensi transmisi sing dhuwur, kurang nyandhang untu lan umur layanan sing dawa. Iku worth popularizing lan bisa digunakake digunakake ing baja, serat kimia lan transportasi liyane


Sprocket pitch ganda

Minangka ditampilake ing tokoh, nalika saben roller skips waos, lan nomer untu sprocket aneh, roller chain nggunakake untu beda saben wektu muter. Mekanisme kasebut bisa ndawakake umur layanan roda rantai lan nyuda nyandhang.
The S-jinis rol chain bisa digunakake karo luwih saka 30 standar roller chain sprockets karo untu ndhuwur.

Ukuran Roller Standar C2040-C2160H                        Gedhe Rollers Ukuran C2042-C2162H         

 

Ukuran Roller Standar C2040-C2160H

Kanggo ukuran iki, Diameter Roller lan Jembar Inner padha karo versi siji-pitch. Nanging ukuran pitch kaping pindho (mula disebut "pitch ganda"). Amarga bedane jarak, sudut tekanan ing sprocket beda karo versi siji-pitch. Mulane, kanggo jumlah untu 30 utawa kurang, "sprocket double-pitch" kudu digunakake kanggo "chain double-pitch". Kanggo 31 untu lan ndhuwur, rantai dobel pitch bisa nggunakake sprocket single-pitch standar tanpa kekurangan operasional.

Contone, a Rantai C2060H bakal melu jumbuh karo sprocket 60B33. Nanging, chain padha ora bisa melu karo sprocket 60B17; ing kasus iki, sprocket 2060B17 kudu digunakake.

Iku penting kanggo Wigati sing roller standar pindho pitch sprockets sing pindho tugas, tegesé ana rong untu saben Jarak. Iki tegese jumlah untu sing cukup yaiku setengah saka jumlah untu sing bener.

Gedhe Rollers Ukuran C2042-C2162H

A chain roller gedhe ora bisa mbukak ing padha karo siji-pitch; contone, a C2042 rantai ora bisa melu karo sprocket 40B15. Amarga roller luwih pinunjul, ora bakal "jog" bener ing waos sprocket. Amarga iki, sprockets tartamtu kudu dipesen kanggo ukuran C2042-C2162H.

Diadaptasi menyang :

  • rantai roller adhedhasar syarat ISO / R 606
  • kabeh sprockets karo pilot bore
  • kasedhiya karo jinis piring wheel A, chain roller simplex
  • sproket, sproket rantai rol dupleks, sproket rantai rol tripleks, sproket rantai rol papat
  • Bahan sing digunakake kanggo sprocket chain yaiku baja karbon 45
  • Perawatan panas lan perawatan permukaan unik kasedhiya ing panyuwunan:

Sprocket oksida ireng kanthi untu sing atos

Apa sing digunakake chain pindho pitch?

Rangkaian rantai konveyor jarak pindho cocog kanggo aplikasi penanganan materi sing entheng nganti medium. Rentengan iki padha karo ranté standar kajaba piring kasebut lurus, lan nada kaping pindho tinimbang ranté standar.

HZPT, sing dipercaya Sprocket China Kab Produsèn lan supplier, menehi kualitas dhuwur rentengan pindho pitch lan sprockets. Bebas bae kanggo hubungi yen perlu.