0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Double Split Shaft Collar

Kolar poros pamisah pindho bisa diterangake minangka jinis krah poros sing kasusun saka rong komponen sing béda. Bahan sing digunakake kanggo kerah poros rong potong yaiku stainless steel lan baja ringan oksida ireng. We offer loro bahan ing macem-macem ukuran, nganti lan kalebu bolongan enem-inch. Kolar poros rong potong uga bisa dipesen nganggo jalur kunci metrik utawa Inggris.

Apa maneh, Ever power nawakake layanan kustomisasi kanggo nyukupi kabutuhan operasional sing unik. Hubungi saiki!


Double Split Shaft Collars

Kolar poros pamisah pindho, uga dikenal minangka kolar batang pamisah rong potongan, minangka kolar sing paling serbaguna ing antarane macem-macem jinis kolar batang. Manungsa waé kudu dibayar nalika ngrakit kerah loro iki supaya rong sekrup tutup kepala soket dipasang kanthi torsi sing padha. Loro-lorone kudu kanthi jelas nuduhake jarak sing padha ing antarane rong bagian (ndhuwur lan ngisor). Kolar poros pamisah pindho iki kasedhiya ing pirang-pirang varian liyane, kalebu baja tahan karat 316-bahan tahan karat sing ditingkatake, nilon lan/utawa Delrin (termoplastik), baja ringan galvanis, lan aluminium. Kajaba iku, ukuran metrik lan inci kasedhiya.

Nuduhake kabeh asil 2

Fitur saka Double Split Shaft Collar

A krah poros pamisah pindho nyedhiyakake nyenyet-fitting, awet, lan pas aman ing poros. Krah iki ora ngrusak poros, lan gampang diatur kanthi bantuan sekrup. Ora kaya liyane krah poros, krah iki bisa gampang diinstal tanpa disassembling poros utawa njabut sembarang komponen liyane. Kolar pamisah pindho kasedhiya ing macem-macem warna lan ukuran.

Padha kaya kerah poros pamisah tunggal, Kolar batang pamisah ganda umume digawe saka stainless steel. Padha banget biaya-efektif lan nyedhiyani ditahan aman ing batang. Padha bisa diinstal salah siji radially utawa axially, lan padha cocok kanggo kumpulan puteran. Collars batang pamisah pindho kasedhiya karo diameteripun internal kiro-kiro saka enem kanggo 30 mm. Rega bisa beda-beda amarga fluktuasi rega bahan mentah ing pasar donya.

Kolar poros pamisah ganda yaiku kolar rong potongan sing dijepit ing poros lan diamanake kanthi sekrup mesin. Kolar iki bisa ditemokake ing rakitan gearbox, poros drive, lan alat pertanian. Dheweke pancen serbaguna, lan desain rong potongan ndadekake dheweke cocog kanggo macem-macem aplikasi. Saliyane gampang kanggo nginstal, pindho krah poros pamisah uga nyedhiyani ditahan kuwat, lan dirancang kanggo nyuda downtime.

Two Piece Split Shaft Collar