0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Eskalator

Rantai eskalator minangka rantai sing digunakake ing eskalator kanggo mindhah wong munggah lan mudhun. Biasane digunakake ing subway, sepur kacepetan dhuwur, bandara, pasar swalayan, lan pusat blanja. Rantai eskalator iki duwe desain struktur khusus lan teknologi manufaktur sing nggawe dheweke cocog kanggo aplikasi kasebut.

Fitur Rantai Eskalator

Rantai eskalator nduweni telung fitur utama: permukaan ndhuwur, bagean sing mlengkung, lan roda bali. Fitur kasebut mbantu nyegah kacilakan lan njamin safety penumpang. Langkah-langkah kudu mlengkung ing sudut sing bener kanggo ngubengi tikungan ing bagean sing mlengkung. Langkah-langkah kasebut uga kudu disalurake menyang arah gerakan supaya ora tersandung lan tiba.

Rantai langkah eskalator digawe saka baja utawa aluminium lan dipasang ing tangga eskalator. Fitur chain eskalator beda-beda miturut model. Sawetara rantai eskalator duwe tapak sing lancar, dene sing liyane duwe tapak cleated. Eskalator kanthi treads cleated dikenal minangka eskalator cleated.

Fitur chain eskalator minangka faktor penting kanggo nemtokake umur rantai eskalator. Rantai eskalator sing berkualitas kudu bisa nahan beban sing abot nalika njaga biaya pangopènan sing murah. Kanthi cara iki, sampeyan bakal tentrem atine ngerti yen chain eskalator sampeyan kondhisi apik lan bakal terus dipercaya nganti pirang-pirang dekade.

Rantai Eskalator

Nuduhake kabeh asil 4