0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rampung Sprocket Bore

Sprocket bore rampung diarani "Sprocket Tipe B" utawa "Tipe BS." Siji sisih sprockets iki wis hub karo keyway lan loro ngawut-awut pesawat. Siji set sekrup dumunung ing sadhuwure keyway, lan set kapindho meneng ing 90 ° amba karo keyway. Sprocket bore sing wis rampung digawe saka baja karbon sing berkualitas tinggi, lan untune digawe atos kanggo menehi resistensi nyandhang. Kabeh sprockets bolongan nitro Rampung dening ANSI b29.1.


Sprocket bore rampung

Cara pangolahan sprocket

Kanggo sprockets kanthi struktur tetep lan kapasitas produksi gedhe, pangolahan kasebut diwujudake kanthi desain alat mesin khusus. Kauntungan saka nggunakake alat mesin khusus kanggo ngolah sprocket yaiku efisiensi pangolahan dhuwur, lan biaya kurang. Nanging, desain lan manufaktur alat mesin khusus rumit, lan macem-macem produk sing diproses relatif tunggal.

Kanthi emergence lan aplikasi mesin mboseni lan panggilingan CNC, industri wis nyoba nggunakake mesin boring lan panggilingan CNC kanggo ngganti alat mesin khusus kanggo pangolahan sprocket. Asilé yaiku kualitas pangolahan sprocket luwih apik lan ndhukung pangolahan sprocket saka macem-macem wangun struktural, nanging biaya pangolahan sprocket kuwi luwih dhuwur.
Kanthi kemajuan teknologi, pemotong panggilingan khusus lan peralatan tartamtu diadopsi supaya sprocket bisa diproses ing mesin panggilingan biasa. Kualitas sprockets diproses dening mesin panggilingan biasa luwih apik, lan ndhukung Processing sprockets karo bunderan Jarak beda. Efisiensi pangolahan luwih apik, lan ekonomi apik banget. Bisa èfèktif ngatasi masalah siji-Piece lan cilik-batch sprocket Processing.

 

Sprocket bore rampung bisa diwenehake karo diameter bolongan rampung, alur kunci, lan bolongan sekrup. Pelanggan bisa langsung nggunakake tanpa diproses maneh. Padha bisa ngatur bolongan poros, keyways lan bolongan meneng, pangobatan lumahing, etc., miturut kabutuhan customer.

Tes kualitas sprocket

Minangka profesional sprocket China produsen lan supplier profesional, kita njamin kualitas saben sprocket. Kabeh item wis dicenthang lan dites sak tenane saben prosedur apa lan sawise prodhuk pungkasanipun diprodhuksi kanggo mesthekake yen produk kualitas paling apik metu ing pasar.