0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Top Flat


Flat Top Conveyor Chains

Rantai ndhuwur datar, uga disebut chainplate ndhuwur datar, rantai ndhuwur slat, lan chainplates meja, minangka piring rantai efisien sing digunakake ing industri kaca, industri panganan, anggur, lan industri liyane kanggo ngirim. Rantai sing rata-rata bisa digawe saka baja karbon, baja tahan karat, utawa baja galvanis kanggo kekuatan tarik dhuwur lan beban bantalan. Dibandhingake karo sabuk tenunan sing rata, nyedhiyakake permukaan sing rata lan lancar kanggo pangiriman kinerja dhuwur. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo macem-macem spek lan bahan kanggo kabeh jinis rante flat-top. Kita bisa ngatur rantai ndhuwur sing rata miturut peralatan lan syarat sampeyan.

Rantai ndhuwur warata standar ora mbengkongaken lan cocok kanggo conveyor linear. Nanging, ing sawetara bengkel, papan kasebut diwatesi supaya garis konveyor bakal digawe dadi L-shape, U-shape, utawa persegi dowo. Mula, mesin kasebut kudu diatur supaya lancar. Ing kene, kita bisa nyuplai rante ndhuwur rata lan sisih bend standar.

Jinis Flat-top Chain

(1) Straight Flat-top Chain

Rantai lurus datar ndhuwur nyedhiyakake kapasitas mbeta dhuwur lan permukaan lancar ing konveyor rantai lurus. Iki kasusun saka sawetara chainplate persegi panjang biasa lan pin dhuwur.

(2) Sisih Flex Flat-top Chain

Rantai datar fleksibel sisih cocok kanggo mesin fleksibel, sing bisa dadi bentuk L, wangun U utawa bentuk persegi panjang. Rantai ndhuwur datar fleksibel sisih bisa njamin pangiriman sing cepet, lancar lan mantep. Piring chain saka sisih flex flat ndhuwur chain duwe rong jinis: piring chain pinggiran rata lan piring chain pinggiran bevel.
  • Plat chain pinggiran rata. Iki digabungake karo piring rantai pinggir sing rata lan pin engsel. Piring chain pinggiran datar bisa ngrampungake pangiriman fleksibel kanthi nambah jarak antarane pin dhuwur. Kanthi cara iki, piring chain pepadhamu bisa ngidini amba ngowahi tartamtu kanggo entuk ngirimake lentur sisih Gamelan. Piring chain pinggiran datar ora mung bisa mesthekake lentur sisih sing lancar lan mantep, nanging uga pangiriman normal kanggo mlaku kanthi lurus.
  • Piring rantai pinggir bevel. Piring chain digawe saka piring chain kanthi pinggiran bevel simetris. Pinggiran bevel bisa ngilangi gangguan sajrone ngirimake lentur sisih lan njamin pangiriman sing lancar lan efisien. Tambahan, ora ana celah nalika digunakake ing posisi lentur. Sudut piring bevel lan reresik pin nemtokake radius puteran.
Straight Running Flat Top Chain Side-flex Flat Top Chain
Flat Edge Flat Top Chain Bevel Edge Flat Top Chain

Aplikasi saka Flat-top Chain

  • Pangolahan panganan
  • Industri kabel.
  • Produk cepet beku.
  • Pengepakan farmasi.
  • Industri panganan
  • Produksi keju.
  • Industri minuman ringan.
  • Produksi bir.
  • Pabrik bir
  • Nyedhiyakake ngirim.
  • Isi botol kaca.
  • Kaleng.

Sprockets lan Idler Wheels kanggo Flat Top Chains

Sprockets lan idler wheel kanggo rentengan flat-top kasedhiya ing siji-Piece lan versi pamisah kanggo kabeh sawetara. Kajaba iku, kita uga nggawe sprockets lan idler wheel digawe saka plastik PA6, wesi cast, utawa ST52 baja, gumantung ing aplikasi. Sprocket plastik pamisah minangka versi sing paling umum digunakake. Rantai ndhuwur warata sing digunakake nemtokake desain sprocket. Sprocket drive duwe alur utama kanggo transmisi daya sing ngunci positif, dene roda idler ora duwe alur. Utawa, roller defleksi bisa digunakake tinimbang roda idler. Kauntungan saka sprocket pamisah yaiku teknisi ora kudu nyopot sprocket saka poros kanggo nindakake karya pangopènan. Sprocket dipérang kanggo dicopot, lan ora ana komponen liyane sing kena pengaruh.

Minangka produsen lan supplier bagean transmisi profesional ing China, HZPT nawakake macem-macem chain drive lan kualitas dhuwur sprockets for sale. Hubungi saiki!

Flat ndhuwur Conveyor Chain Produsen

Kita khusus kanggo ngasilake rantai rol pertanian, rantai ndhuwur sing rata, rantai conveyor ndhuwur baja, rantai trek ulat, rantai pin berongga, rantai conveyor kanggo ngisi bir lan garis pengepakan, rantai paver, sidebar lampiran. rantai eskalator, chain elevator ember (rantai pabrik semen), chain scraper forging, chain loading kanggo industri mobil, chain loading kanggo industri metalurgi, chain conveyor kanggo mesin tambang, chain trencher, chain pabrik gula, chain flex pindho, etc. Welcome telpon lan email kanggo pitakon!