0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Gearbox seri HB

Kothak gear pengurangan daya dhuwur seri HB minangka jinis peredam permukaan untu hard anyar kanthi sawetara kacepetan gedhe. Iku nganggo desain modular struktur unit, lan bisa nggunakake macem-macem formulir instalasi. Bisa milih macem-macem cara sambungan. Wis sawetara saka sudhut aplikasi. Gear digawe saka baja paduan sing apik sawise karburasi lan quenching. Nduwe efisiensi dhuwur, umur dawa, bisa nahan gaya aksial gedhe lan beban radial, gangguan operasi sing sithik, linuwih lan struktur kompak.
Pabrik nganggo kothak kaku sing dhuwur kanthi iga, gear baja campuran sing apik, lan permukaan gear dikarburisasi lan dipateni, lan permukaan gear digiling kanthi akurasi sing dhuwur, saengga transmisi kasebut ditondoi kanthi gangguan sing kurang, kapasitas bantalan gedhe, energi sing sithik. konsumsi, efficiency transmisi dhuwur, munggah suhu kurang, lan umur layanan dawa.

Ringkesan jinis dhasar

Posisi pemasangan horisontal

  • Unit gear heliks

Jinis MTH1…, MTH2…, MTH3…, MTH4…
1-…4-tataran,iN=1.25-450

  • Unit gear Bevel-Helical

Jinis MTB2…, MTB3…, MTB4…
2-…4-tataran,iN=5-400

Posisi pemasangan vertikal

  • Unit gear heliks
    Jinis ,MTH2.V, MTH3.V, MTH4.V

    2-…4-tataran,iN=6.3-450

  • Unit gear Bevel-Helical
    Jinis, MTB2.V, MTB3.V, MTB4.V

    2-…4-tataran,iN=5-400

Karakteristik Unit Gear

desain

  • Kotak gear poros podo lan kuadratur nganggo desain anyar, lan inovasi unik ana ing
  • Jinis suku cadang dikurangi, dene spesifikasi lan model tambah;
  • Keandalan operasi tambah, lan daya transmisi tambah;
  • Poros output jinis flange bisa diwenehake kanggo nggawe gearbox nyukupi syarat instalasi ing papan sing sempit miturut (diwenehake miturut syarat pangguna).

Cara instalasi

  • Gearbox bisa diinstal kanthi horisontal utawa vertikal.
  • Formulir instalasi liyane uga bisa digunakake yen dibutuhake dening pangguna.
  • Piranti dhukungan flange lan torsi kanggo instalasi motor minangka konfigurasi standar produk

Karakteristik gangguan saka gear

  • Nggunakake ide desain paling anyar, karakteristik swara gear bisa didandani kanthi cara ing ngisor iki
  • Struktur kothak kanthi panyerepan swara
  • Nganggo rasio kontak permukaan waos ekstra gedhe

Gearbox disipasi panas
Kotak gear ora mung nduweni efisiensi transmisi sing dhuwur, nanging uga nduweni kinerja boros panas sing apik, utamane liwat cara ing ngisor iki

  • Tambah area lumahing kothak
  • Kipas gedhe lan tutup penggemar pandhuan anyar
  • Gearbox dipilih miturut suhu lenga maksimum sing diijini ngisor. Kanthi cara iki, linuwih operasi peralatan bisa ditingkatake amarga wektu ganti lenga luwih suwe, lan biaya pangopènan peralatan bisa dikurangi.

Desain Unit Gear

Jinis: H2…H4, B2…B4

Ukuran: 1-26