0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Kerah Poros Tugas Heavy

Kolar poros tugas abot nduweni diameter njaba sing luwih gedhe, jembar lan sekrup kanggo aplikasi sing mbutuhake kekuwatan sing paling dhuwur. Padha diprodhuksi ing clamps siji lan loro-potongan. Desain clamped ora bakal ngrusak poros, kang gampang dipindhah, lan bisa diatur tanpa wates. Biasane digunakake kanggo nuntun, jarak, mandheg, dipasang lan alignment komponen.

Rentengan

Pulley Sabuk Wektu

Fitur Kolar Poros Tugas Berat Bore Gedhe sing terus-terusan

  • Meneng luwih gedhe, diameteripun njaba, jembaré kanggo nambah daya nyekeli
  • Bahan baja tahan karat lan oksida ireng kanggo ngrampungake tambang lan nambah daya tahan
  • Rong halves saka krah pamisah katahan bebarengan ing saindhenging proses Manufaktur kanggo Pas tepat
  • Tes hardware ngluwihi standar ANSI
  • Groove ngenali permukaan kerja kanthi presisi

Nuduhake asil siji

Kaluwihan Kolar Poros Tugas Berat

A krah poros heavy-tugas wis akeh kaluwihan saka krah standar. Contone, bisa tahan beban kejut tanpa owah-owahan. Uga, bisa digunakake karo shafts undercut kanggo nambah stabilitas. Krah klem uga nggampangake nyetel lan preload komponen kasebut. Kajaba iku, bisa tahan beban lan kejut sing tetep.

Tujuan utama kerah poros yaiku kanggo ndhukung poros sajrone operasi. Iki krah poros teka ing rong jinis dhasar: nyetel krah meneng lan krah klem. Set sekrup collars diamanake liwat sekrup pesawat sing meksa menyang batang. Gaya iki menehi daya nahan sing apik amarga nduweni gaya kompresi sing ngubengi poros. Kajaba iku, iku kompatibel karo kabeh bahan poros, kang kauntungan liyane.

Sing luwih gedhe diameteripun njaba krah poros, luwih gedhe sekrup sing nahan ing panggonan. Nanging, sekrup sing luwih gedhe bisa nyebabake diameter utawa lebar sing gedhe banget, sing bakal duwe pengaruh negatif kanggo nyekel daya. Kolar sing luwih gedhe uga mbutuhake torsi luwih akeh kanggo mlengkung. Lan amarga luwih gedhe, padha nambah beban statis sing disebabake dening gravitasi.

Kolar poros rong potong uga menehi daya nahan sing luwih apik. A kerah poros rong potong bisa nangani beban aksial luwih gedhe tinimbang a kerah tunggal. Sampeyan uga bisa dadi pilihan sing luwih seimbang, sing utamané migunani kanggo aplikasi rotasi kanthi kacepetan dhuwur.

Heavy Duty Split Shaft Collar

Heavy Duty Split Shaft Collar Performance

Kinerja krah poros tugas abot gumantung saka bahan sing digunakake kanggo konstruksi. Contone, sekrup digunakake bakal duwe efek langsung ing daya nyekeli krah. Daya nyekel iki gumantung marang kemampuan sekrup kanggo nembus materi poros. Aspek liyane sing nyebabake kekuwatan yaiku hubungan sudut sekrup menyang poros.

Collars heavy-dutyshaft kasedhiya ing macem-macem bahan. Baja karbon kanthi finish oksida ireng proprietary umum lan ukuran bolongan saka 3-1 / 16″ nganti 6″. Padha uga kasedhiya ing desain khusus. Gedhe Bore Shaft CollarEver-power, perusahaan sing nggawe kerah poros kanggo aplikasi industri lan konstruksi, nawakake macem-macem produk. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi. Hubungi kita saiki!