0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Gir Helical

Gir heliks dirancang kanthi cara sing padha karo gear spur lan bisa digunakake kanggo nyopir sumbu paralel or poros non-paralel / non-intersecting. Kajaba iku, untu heliks diarahake ing sudut, nyebabake pirang-pirang untu bisa kontak karo siji liyane ing wektu tartamtu. Iki ngasilake operasi sing luwih tenang lan lancar.

Ever-power nyedhiyakake gear heliks China sing digawe ing versi kiwa lan tengen sing duwe sudut heliks standar 45 derajat kanggo ngirim daya lan gerakan antarane poros sing ora intersecting sing ana ing podo karo utawa ing 90 derajat siji liyane. Kanggo ngoperasikake poros paralel, gear heliks sing nduweni sudut heliks tangan ngelawan dibutuhake. Kanggo shafts sing 90 derajat, amba helix padha dibutuhake.


Gir heliks minangka gear sing kasusun saka rong gear sing berorientasi. Gir iki dirancang kanggo nransfer gaya aksial menyang tengah gear. Ing susunan sing stabil, total gaya aksial sing tumindak ing loro gear kasebut nol.

Gir heliks minangka pilihan populer kanggo mesin tugas abot lan operasi konstruksi, amarga transfer torsi sing dhuwur lan untu gear sing dirancang kanthi apik. Kajaba iku, padha awet lan fleksibel. Kajaba iku, padha bisa disambungake ing salah siji podo utawa jejeg set-up. Versatility ngidini manufaktur kanggo nyetel mesin kanggo kabutuhan tartamtu.

Gear helical bisa digawe saka baja karbon, aluminium, utawa malah tembaga. Nalika baja karbon luwih murah, iku rentan kanggo karat lan bisa uga ora cukup awet kanggo aplikasi. Kajaba iku, luwih larang kanggo ngasilake, mula asring digunakake ing transmisi gedhe.

Jinis Gir Helical

Nalika nerangake manufaktur gear, gear heliks tunggal lan dobel bisa digawe khusus. Gir heliks tunggal kasusun saka baris tunggal untu miter sing dipotong utawa dilebokake ing perimeter awak gear, dene gear heliks ganda dumadi saka rong baris untu miter cermin. Kaluwihan gear heliks kaping pindho tinimbang siji yaiku resistensi lan daya tahan sing tambah lan ngilangi beban aksial.

Karakteristik Helical Gear

Gir heliks ditetepake kanthi desain unik kanthi potongan sudut ing pinggir gear. Dheweke nyuda gesekan, panas, lan swara kanthi apik dibandhingake karo jinis gear liyane. Saben waos gear dirancang kanggo interlock karo untu saka gear heliks sing ngelawan, sing muter ing arah ngelawan.

Gir heliks bisa digunakake kaya gear liyane sing muter liwat untu sing saling gegandhengan, nanging luwih gampang marah lan progresif tinimbang macem-macem jinis. Iki utamane amarga cara untune sesambungan karo rotasi sumbu, sing bisa sejajar utawa nyabrang ing sudut 90 derajat.

Helical Gears Migunakake

Gir heliks akeh digunakake ing transmisi otomotif. Operasi sing lancar lan sepi ndadekake dheweke dadi pilihan sing apik kanggo aplikasi kanthi kacepetan dhuwur lan dhuwur. Amarga padha bisa uga ing shafts non-paralel, Gir helical pilihan populer liwat Gir spur. Padha uga cocok kanggo aplikasi ing industri pangan lan karet lan plastik. Dibandhingake karo gear spur, padha duwe kapasitas sing luwih dhuwur kanggo transfer beban.

Gear helical uga luwih murah tinimbang gir spur lan gir bevel. Nanging, gear helical nduweni kapasitas sing luwih murah ing susunan paralel. Aplikasi khas liyane kanggo gear helical yaiku pompa minyak mobil / poros distribusi. Asring dibandhingake karo gear bevel kanggo kapasitas sing luwih dhuwur, lan loro jinis kasebut efektif kanggo transmisi otomotif. Nanging, sing terakhir mbutuhake manajemen panas lan pelumasan.

Gir heliks ngasilake dorong sing akeh. Dorongan iki amarga sudut miring saka untu, sing ngasilake beban dorong aksial. Bantalan dorong biasane digunakake kanggo nyerep gaya kasebut.

Gear Helical

Aplikasi saka Helical Gears

Gir helical nransfer beban abot kanthi kecepatan sing dhuwur banget ing antarane poros paralel. Mangkene Aplikasi gear helical ing macem-macem produk.

  • Gearboxes otomotif.
  • Printing lan mesin liyane
  • Conveyors lan elevator
  • Otomasi pabrik lsp.

Kaluwihan Helical Gears

Gir heliks becik kanggo aplikasi beban dhuwur amarga tambah akeh untu sing kena kontak nalika obah. Dheweke uga duwe akeh kegunaan amarga bisa nransfer gerakan lan kekuwatan ing sumbu sing sejajar lan tengen. Kauntungan liyane saka gear helical yaiku tingkat kebetulan sing gedhe, sing nambah kapasitas beban gear. 

China Helical Gear

Ketepakan derajat gedhe iki uga nambah umur gear. Gir heliks uga dikenal kanthi daya tahan amarga nyebarake beban kanthi rata ing poros, nyuda nyandhang saka wektu. Amarga gear heliks duwe akeh untu sing kontak, wektu pertunangane saya suwe, sing mbantu nyilikake nyandhang lan luh ing untu. Saliyane ndawakake umur gear, gear helical uga nyuda stres ing gear, sing mbantu nyuda gangguan lan nambah ekonomi drive. Akibaté, gear helical bisa digunakake ing kacepetan sing luwih dhuwur tanpa ngalami mundhut daya sing signifikan.

Nalika milih pindah helical, nimbang carane pindah bakal digunakake. Iki kalebu desain lan konstruksi gear, jumlah untu, sudut untu, lan pelumasan. Sawetara aplikasi mbutuhake gir kanthi untu akeh, dene liyane mbutuhake jumlah sing luwih cilik.

Helical Gear VS Spur Gear

Gear helical nduweni kapasitas transmisi sing luwih dhuwur tinimbang gear spur. Rasio kontak sing luwih dhuwur uga nyuda gangguan lan geter. Nanging, piranti heliks luwih larang kanggo diproduksi.

Gear helical duwe rong set untu, siji ing saben sisih sumbu gear. Untu iki dipotong kanthi sudut siji lan sijine, diarani sudut heliks. Sudut iki nemtokake posisi kontak karo piranti kawin. Jinis gear heliks paling dhasar yaiku gear heliks sumbu silang.

Gear helical luwih gedhe tinimbang gear spur, sing ndadekake luwih gampang kanggo nangani beban sing abot. Iki uga menehi swara sing luwih murah lan luwih efisien. Gear helical biasane digunakake ing sistem mekanik sing dirancang kanggo kacepetan dhuwur lan gangguan sing sithik. Nalika arep ing antarane loro, iku penting kanggo nimbang carane saben pindah bakal digunakake.

Siji prabédan utama antarane gear helical lan spur gear yaiku susunan untu. Kanthi gear helical, untune ora sejajar karo sumbu gear, sing nyebabake getaran lan nyuda umur layanan. Saliyane nyuda geter, gear heliks nduweni kemampuan nyuda kacepetan sing luwih gedhe.

Helical Gear VS Spur Gear

HZPT minangka salah sawijining produsen lan pemasok gear heliks sing misuwur ing China. Kita nyedhiyakake gear heliks China kanthi kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif! Hubungi kita saiki yen sampeyan kasengsem!