0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Gearbox planet Presisi Tinggi

Gearboxes Planetary digunakake ing aplikasi kontrol gerakan tliti dhuwur sing mbutuhake torsi dhuwur, kaku torsi dhuwur lan backlash kurang. Cocog kanggo motor sing efisiensi optimal ing kecepatan sing luwih dhuwur.

Dhaptar kothak gear planet Presisi Dhuwur

Series Pambuka
seri BAB
  • 7 ukuran: 42mm-220mm
  • Torsi output: 14Nm-2000Nm
  • Rasio:
    1-stage:3/4/5/6/7/8/9/10
    2-stage:15/20/25/30/35/40/45/50/60/70/80/90/100
  • Serangan balik:
    1-tataran: ≤1, ≤3, ≤5 arcmin
    2-tataran: ≤3, ≤5, ≤7 arcmin

Seri BABR

  • 7 ukuran: 42mm-220mm
  • Torsi output: 9Nm-2000Nm
  • Rasio:
    1-stage:3/4/5/6/7/8/9/10/14/20
    2-stage:15/20/25/30/35/40/45/50/60/70/80/90/100/120/140/160/180/200
  • Serangan balik:
    1-tataran: ≤2, ≤4, ≤6 arcmin
    2-tataran: ≤4, ≤7, ≤9 arcmin

Seri BAD

  • 7 ukuran: 47mm-255mm
  • Torsi output: 14Nm-2000Nm
  • Rasio:
    1-stage:4/5/6/7/8/10
    2-stage:20/25/30/35/40/50/60/70/80/100
  • Serangan balik:
    1-tataran: ≤1, ≤3, ≤5 arcmin
    2-tataran: ≤3, ≤5, ≤7 arcmin

Seri BADR

  • 7 ukuran: 47mm-255mm
  • Torsi output: 14Nm-2000Nm
  • Rasio:
    1-stage:4/5/6/7/8/10/14/20
    2-stage:20/25/30/35/40/50/60/70/80/100/140/200
  • Serangan balik:
    1-tataran: ≤2, ≤4, ≤6 arcmin
    2-tataran: ≤4, ≤7, ≤9 arcmin

Seri BAE

  • 7 ukuran: 42mm-220mm
  • Torsi output: 14Nm-2000Nm
  • Rasio:
    1-stage:3/4/5/6/7/8/9/10
    2-stage:15/20/25/30/35/40/45/50/60/70/80/90/100
  • Serangan balik:
    1-tahap: ≤5 arcmin
    2-tahap: ≤8 arcmin

Seri BAF

  • 7 ukuran: 70mm-235mm
  • Torsi output: 14Nm-2000Nm
  • Rasio:
    1-stage:3/4/5/6/7/8/9/10
    2-stage:15/20/25/30/35/40/45/50/60/70/80/90/100/
  • Serangan balik:
    1-tahap: ≤5 arcmin
    2-tahap: ≤8 arcmin

Seri BPG/BPGA

  • 10 ukuran: 40mm-160mm
  • Torsi output: 9Nm-423Nm
  • Rasio:
    1-stage:3/4/5/7/8/10
    2-stage:12/15/20/25/30/35/40/50/70/100
  • Serangan balik:
    1-tataran: ≤6, ≤8 arcmin
    2-tataran: ≤8, ≤10 arcmin

Precision Planetary Gearbox Fitur

  • Materi gear digawe saka baja campuran berkualitas tinggi liwat perawatan hardening permukaan, lan hobbing permukaan gear hardened digunakake kanggo nambah resistensi impact gear, nyuda gangguan gear, lan nambah umur layanan. pindah.
  • Analisis unsur wates kekuwatan gear ditindakake kanthi nggunakake teknologi ANSYS. Ing wektu sing padha, profil waos lan timbal dipotong ing permukaan waos kanggo nyuda dampak lan gangguan saka keterlibatan gear lan nambah umur layanan sepur.
  • Operator planet lan poros output nganggo desain struktur terpadu. Ing bearing saka poros output adopts desain span gedhe kanggo mesthekake rigidity torsional maksimum lan pasukan mbukak output. Teknologi pangolahan siji-wektu digunakake kanggo nambah presisi lan kaku poros output lan operator planet sakabèhé
  • Awak kothak lan peralatan internal dirancang lan diprodhuksi kanthi cara terpadu. Awak kothak digawe saka baja berkualitas tinggi. Liwat proses penempaan panas, nduweni kekuatan lan kateguhan sing luwih dhuwur, sing nambah akurasi lan kekuatan gear internal.
  • Sambungan antarane ujung input lan motor nganggo mekanisme ngunci jinis clamp sing prasaja, lan analisis keseimbangan dinamis ditindakake. Kanggo mesthekake transmisi daya concentricity lan nul backlash ing sambungan ing kacepetan input dhuwur.

Aplikasi gearbox planet presisi

Reducer gear planet presisi digunakake ing lapangan ing ngisor iki: 1 aerospace, industri militer, 2 medis lan kesehatan, industri teknologi informasi elektronik, 3 robot industri, otomatisasi produksi, industri manufaktur alat mesin CNC, 4 manufaktur mobil, tekstil, percetakan, panganan , metalurgi, teknik perlindungan lingkungan, industri pergudangan lan logistik.

Instalasi gearbox planet Presisi Tinggi

(1) Ngilangke inhibitor teyeng, pelumas, lan sapiturute ing poros

(2) Copot stopper karet
  (3) Puter poros input kanggo nyelarasake bolongan sekrup fastening karo bolongan plug. Ing wektu iki, please konfirmasi sing bolt fastening ngeculke (4) Lebokake poros menyang kopling alon-alon kanthi permukaan sing dipasang ing reducer madhep munggah. Ati-ati supaya ora kenek kopling. Priksa manawa pasuryan flange cedhak karo pasuryan flange reducer. Kencengake sekrup sing dipasang menyang torsi pengencang sing ditemtokake
(5) Gunakake kunci torsi, lsp, kanggo ngencengi sekrup pengikat kopling menyang torsi pengencang sing ditemtokake (6) Pasang mandeg karet ndhuwur, lan instalasi wis rampung