0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sprocket Idler Kab

Sprocket idler yaiku sprocket tanpa hub sing rata kanthi bantalan sing disegel sing ngidini sprocket bisa muter kanthi bebas. Bantalan sing digunakake ing sprocket idler kita nggunakake dering jero sing amba kanggo nggawe jarak antarane komponen ing poros. Gear idler biasane dipasang ing posisi tetep ing poros tetep utawa disambungake menyang lengen tensioner.

Sprockets idler

Nalika nggunakake sprocket idler?


Nalika rentengan dawa digunakake kanggo ngilangke bisa chain sags, sprockets idler kudu digunakake ing transmisi. Kasus liyane nalika sprocket idler dibutuhake nalika ngrancang transmisi; chain lelungan ing macem-macem arah saindhenging mesin.

 

Tes kualitas sprocket

Minangka profesional sprocket China produsen lan supplier profesional, kita njamin kualitas saben sprocket. Kabeh item wis dicenthang lan dites sak tenane saben prosedur apa lan sawise prodhuk pungkasanipun diprodhuksi kanggo mesthekake yen produk kualitas paling apik metu ing pasar.

Nuduhake kabeh asil 6