0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sistem Scaffolding Kwikstage

Sistem scaffolding kwikstage minangka perancah sistem tugas abot, multifungsi sing cepet lan gampang dibongkar, kapasitas beban sing kuat, lan safety dhuwur. Node sambungan standar perancah kwikstage yaiku papat wesi segi telu sing digawe saka stamping baja kanthi kekuatan dhuwur. Iki kanthi otomatis dilas menyang pipa baja liwat peralatan tartamtu.

Kwikstage scaffolding crossbar loro ends sing gandheng karo dihubungake wesi gesper segitiga karo sisipan. Steker crossbar duwe sawetara kontak ekstensif karo pipa baja kutub lan nduweni fungsi ngunci rong arah. Bisa èfèktif nambah kekuatan sakabèhé lan safety saka kwikstage scaffolding sistem lan luwih ketemu kabutuhan safety construction.

Fitur Kwikstage Scaffolding:

(1) Kwikstage dikenal minangka Kwikform, scaffolding sistem modular karo mbenakake wedge kanggo kabeh syarat scaffolding akses.

(2) Ing mbenakake wedge saka ledger lan transoms menehi prasaja lan cepet sarana erecting akses scaffolding tanpa bagean ngeculke.

(3) mbenakake 4-cara kaku menehi lokasi sarujuk tanpa gerakan, spigot, lan wedge pas ing standar kanggo nyedhiyani Alignment vertikal dijamin.

(4) Sistem scaffolding jenis iki utamané digunakake ing Inggris, Australia, lan negara Persemakmuran Inggris. Kita bisa nggawe macem-macem desain sistem iki kanggo pasar liyane. Rampung kasedhiya kanggo lukisan, Powder coated, lan Hot Dip Galvanized.

(5) Sistem scaffolding Kwikstage dirakit kanthi Standar (Vertikal), Transoms, Transoms Return, Bracket Platform, Ledger (Horizontal), Braces Diagonal, Planks Steel, Tie Bars, Ladder Access Transom, lsp.