0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Daun

Leaf and Hoisting Chains minangka jinis rantai khusus. Padha diprodhuksi ing versi entheng lan abot.

Padha kalebu baris saka lencana ing ngendi piring pranala jejer dilebokake ing macem-macem kombinasi ing sadawane dawa.


Multiple plate prewangan pin chain

Macem-macem Jinis Ranting Godhong

Seri AL

Kekandelan lan konfigurasi piring padha karo ANSI rolling chain. Dhiameter pin meh padha karo rantai roller ANSI. Rantai godhong AL (diprodhuksi miturut standar ANSI B29.9 Standard) digawe saka bagean chain roller standar Amerika. Rantai AL Series minangka rantai entheng sing cocog kanggo ngangkat beban entheng lan alat mesin.

Seri LL

Rantai godhong LL, digawe miturut standar ISO4347, DIN8152 lan NFE26107, digawe saka komponen rantai rol menyang standar Eropa. Kaya rantai AL, rantai LL bisa diterangake minangka rantai ringan sing dirancang kanggo aplikasi angkat beban sing entheng, uga alat mesin.

Seri BL

Rentengan rwaning BL digawe saka piring link, sing luwih akeh lan luwih akeh ing kontur tinimbang piring link AL Series kanthi nada sing padha. piring Link padha ing kekandelan kanggo piring link kanggo Jarak luwih gedhe sabanjuré sing ditemokaké ing rollers chain ANSI. Ing kontras, piring link saka BL Series luwih kenthel saka seri AL lan nuduhake diameteripun pin padha karo rantai roller ANSI G8.

Nuduhake kabeh asil 2