0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Bantal Blok Bantalan

Bantal blok bantalan minangka unit bantalan mandiri sing bisa nyedhiyakake dhukungan, beban, ndandani fungsi, lan nyuda resistensi gesekan. Bantalan bantalan bantalan umume kasusun saka wesi abu-abu, wesi ulet utawa omah bantalan baja, bantalan gulung lan struktur sealing sing gegandhengan, pengikat, lsp.

Bantal blok bantalan umume duwe mekanisme sealing. Iki diisi karo jumlah pelumas sing cocog kanggo njamin operasi bantalan bantalan bantalan bantalan sajrone siklus pelumasan lan nyedhiyakake bolongan injeksi minyak relubrication.

Jinis bantalan bantalan bantalan

Bantal blok bantalan umume dipérang dadi jinis terintegrasi lan pamisah, sing bisa dipilih miturut macem-macem kesempatan lan syarat instalasi. Perumahan bantalan pamisah (uga disebut blok Plummer) yaiku bagian ndhuwur lan ngisor, lan bantalan ing omah bantalan uga duwe jinis dibagi utawa integral.

Cara mbenakake bantalan bantalan bantal lan poros umume nganggo sekrup set, lengen eksentrik, lsp.

Nuduhake kabeh asil 8