0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Pintle

Rantai pintle minangka piranti penanganan mekanik sing nransfer bahan. Bisa digunakake ing macem-macem aplikasi lan banget serbaguna. Rantai pintle asring digunakake minangka panyebaran manure lan bisa nahan beban sing abot kanggo wektu sing suwe. Uga digunakake ing fasilitas banyu limbah lan bisa tahan suhu dhuwur lan bahan korosif. HZPT, salah siji saka manufaktur chain pintle sing paling berpengalaman ing China, nyedhiyakake chain pintle China kayata chain pintle baja, chain pintle cast saka resistance nyandhang dhuwur ing prices competitive. Hubungi kita saiki!


Rantai Pintle

Rantai pintle minangka solusi sing apik kanggo ngirim beban sing abot, lan kasedhiya ing macem-macem bahan. Rantai kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu peralatan pertanian, rantai transmisi daya, lan rantai conveyor. Desain tong minyak sing mbukak ngalangi bahan saka mbangun ing pin lan njamin operasi sing lancar. Padha uga tahan kanggo lemes lan nyandhang.

Fitur Rantai Pintle

Rantai pintle minangka rantai fleksibel lan tahan lama sing digunakake ing macem-macem aplikasi pertanian. Iki dirancang kanthi jarak mburi minimal lan mburi mbukak sing nyegah sendi sing kaku lan rapuh. Rantai pintle bisa digunakake kanthi macem-macem lampiran lan bisa mindhah macem-macem bahan. bolongan tliti-punched chain ngidini kanggo nambah area lumahing lan kapasitas mbukak. Fitur kasebut nggawe rantai pintle dadi pilihan sing apik kanggo macem-macem aplikasi.

Keuntungan saka Pintle Chain

Ora kaya jinis rantai liyane, rantai pintle duwe bushing sing nyuda gesekan lan nyandhang. Iki rantai transmisi uga nduweni area lumahing kurang kanggo nyilikake risiko materi kejiret ing rollers, kang bisa kelakon karo rentengan standar. Kajaba iku, rantai pintle umume terjangkau banget. Iki uga digunakake ing pertambangan lan industri liyane sing kudu mindhah bahan ing jarak sing adoh.

Rantai pintle kabeh kelas digunakake ing macem-macem sistem conveyor. Drive chain pintle iki menehi kekuatan dhuwur lan umur nyandhang dawa. Ora kaya ranté palung, ranté pintle mung bisa pindhah menyang siji arah, saéngga cocog kanggo nangani barang. Padha uga becik kanggo cooling forgings.

Keuntungan liyane saka drive chain pintle yaiku kacepetan lan daya tahan. Bisa mindhah bahan gedhe ing jarak sing adoh lan bisa didandani kanthi gampang. Rantai pintle uga bisa gampang di resiki lan didandani. Rantai sing reged bisa nyebabake penumpukan ing antarane link lan sprocket, nyebabake kondisi kakehan. Rantai pintle uga duwe konstruksi tong minyak sing mbukak, sing nyegah bahan manca macet ing rantai kasebut.

Aplikasi Pintle Chain

Rantai pintle digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu fasilitas pertanian, banyu, lan banyu limbah. Padha awet lan bisa nangani beban gedhe kanggo wektu sing suwe. Saliyane aplikasi ing aplikasi pertanian, uga bisa digunakake ing lingkungan korosif. Amarga konstruksi tong minyak sing mbukak, rantai pintle cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu kothak semprotan lan sistem feeder.

Rantai pintle kabeh kelas digunakake ing pirang-pirang jinis sistem conveyor. Kekuwatan lan resistensi nyandhang ndadekake dheweke dadi pilihan sing apik. Padha uga dirancang kanggo pindhah ing siji arah ing wektu. Iki ndadekake dheweke dadi pilihan sing sampurna kanggo mindhah barang saka siji bagean pabrik menyang liyane.

Padha uga umum digunakake ing kendaraan. Panggunaan rantai pintle liyane kalebu sepeda, pemanen pakan, panyebaran manure, lan peralatan penanganan gandum.

Salah sawijining kelas rantai pintle yaiku kelas 400. Iki banget kuwat lan biaya-efektif. Dheweke nampilake tong minyak sing mbukak kanggo nyegah bahan supaya ora macet ing rantai. Padha cocok kanggo lingkungan abrasif lan umume digunakake ing industri gula, limbah, lan pertambangan.

Aplikasi Pintle Chain

Carane Njaga Rantai Pintle?

Rantai pintle minangka jinis ranté sing mindhah bahan abot ing jarak sing adoh. Rantai jinis iki awet, gampang didandani, lan bisa mindhah bahan gedhe ing wektu sing cendhak. Nanging, rentengan pintle kudu maintained ing kondisi resik supaya bahan manca bangunan munggah ing untu sprocket ing.

Pintle Chro Sprockets

Sprockets chain pintle pertanian biasane digawe saka baja mesin kanthi lengkap lan luwih "ing pitch" tinimbang sprockets cast utawa flame-cut. Iki njamin operasi sing lancar lan kinerja sing luwih konsisten. Desain iki uga menehi daya tahan lan umur dawa. Rantai pintle umume digunakake ing aplikasi pertanian, pertambangan, lan perawatan banyu. Konstruksi tong minyak sing mbukak nyilikake kontak permukaan pin karo pasuryan gearing chain lan mbantu nyegah kejang sing disebabake karat lan bahan bangunan ing oyod sprockets. HZPT uga bisa nyedhiyakake sprockets for sale.

Pintle Chro Sprockets