0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rak Gigi Plastik

Rak gear plastik minangka komponen mekanik sing digawe saka plastik rekayasa. Sawetara jinis sing paling umum yaiku polyacetal, POM, lan MC Nylon. Polimer awet iki menehi kaluwihan kayata nyandhang kurang lan nyuda gangguan. Rak iki akeh digunakake ing macem-macem industri lan aplikasi. Padha bisa entheng lan bisa ditekuk kanggo nampung macem-macem wujud. Padha uga ora mbutuhake lubrication lan cocok kanggo produksi gedhe-ukuran.


Rak Gigi Plastik

Rak plastik lan transmisi pinion ngowahi gerakan linear reciprocating saka rak dadi gerakan rotary gear utawa ngowahi gerakan rotary gear menyang gerakan linear reciprocating saka rak.

About Plastik Gear Rack

bentuk: Rak Gear
Processing: injeksi
Standar utawa Nonstandard: Ora tahan
jeneng produk: rak plastik lan pinion
warna: Alam utawa adat
Modul: 0.25 lan ndhuwur
certificate:ISO9001:2008; laporan SGS; Cocokake panyuwunan perlindungan lingkungan
Toleransi:+/- 0.05mm utawa sing dikarepake
Layanan: Desain khusus, perkakas, manufaktur, perakitan
Material: POM, Nylon, PA+GF, TPE, ABS, PPS, PBT, TPU, PMMA, PE, PP, TPR, TPV, DLL.

Kita minangka pabrik rak peralatan plastik China profesional saka China. Gumantung ing materi, kita bisa nyuplai baja entheng, baja paduan, baja Harrods, baja paduan sing dipateni lan baja tempered, carburized, baja casehardened, wesi tuang utawa khusus. Mangga ngirim kita gambar utawa dimensi rak pindah plastik lan pinion sampeyan kudu, kita bakal seneng kanggo Quote sampeyan rega paling! Kabeh ukuran, warna, jumlah lan bahan tartamtu bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

Kaluwihan saka Plastik Gear Rack lan Pinion

  • Gir plastik duwe koefisien gesekan sing sithik, resistensi nyandhang sing apik, lan efisiensi transmisi sing dhuwur lan bisa digunakake tanpa pelumasan utawa ora cukup.
  •  Rak lan rak heliks plastik duwe elastisitas sing apik, panyerepan kejut lan anti-impact, gangguan kurang nalika operasi, lan transmisi stabil.
  •  Tahan korosi, ora karat, lan bisa dioperasikake ing medium korosif.

Kakurangan saka Plastik Gear Rack lan Pinion

  • Cukup sithik, mula beban transmisi ora bisa gedhe banget.
  • Suhu operasi ora dhuwur, lan konduktivitas termal luwih murah tinimbang logam, sing ora kondusif kanggo boros panas.
  • Koefisien ekspansi termal penting, lan bakal abuh sawise nyerep banyu lan lenga. Nalika suhu lan asor lingkungan diganti, stabilitas dimensi kurang.

Prinsip Kerja Rak Plastik lan Transmisi Pinion

Rak plastik lan mekanisme pinion kasusun saka gear lan rak plastik. Rak plastik lan transmisi pinion ngowahi gerakan linear reciprocating saka rak menyang sinyal rotary gear utawa ngowahi gerakan rotary menyang gerakan linear reciprocating saka pigura. Transmisi gear digunakake kanggo ngirim gerakan lan daya ing antarane rong poros lan minangka transmisi mekanik sing paling akeh digunakake ing mesin modern. Kacepetan peripheral bisa tekan 300m / s, daya transmisi bisa tekan 105KW, lan diameteripun pindah bisa kurang saka 1mm kanggo ndhuwur 150m.

Bahan Standar saka Nylon Gear Rack lan Pinion

  • PA6 \ PA66: cocok kanggo beban medium utawa kurang, ing suhu 80 ° C, digunakake ing kondisi pelumasan sing kurang utawa ora ana.
  •  PA610.PA9 lan PA1010: padha ing ndhuwur; padha bisa ing fluktuasi Moderate.
  •  Cast nilon: cocok kanggo Pabrik Gir buta.
  •  Nilon sing dikuatake: cocok kanggo aplikasi beban dhuwur lan suhu dhuwur, efisiensi transmisi dhuwur, lan lenga pelumas kudu ditambahake sajrone operasi.
  •  PC: lubrication kudu ditambahake nalika mlaku ing kacepetan dhuwur.
  •  Eter polyphenylene sing dimodifikasi: gear presisi sing bisa digunakake ing banyu panas utawa uap
  •  Polyimide: gear cocok kanggo operasi jangka panjang ing 260 ° C
  •  Dikiataken poliester: becik kanggo dhuwur utawa medium lan kurang mbukak, digunakake ing 150 ° C, ing kondisi lubricating
  •  Polyphenylene sulfide: cocok kanggo pindah karo medium lan dhuwur kathah lan ora lubrication
  •  UHMWPE: becik kanggo tas medium lan kurang, pindah lenga-lubricated ngisor 240 derajat
  •  Kain phenolic: becik kanggo gear mbukak kurang

Rak Gir Plastik China

Rak Plastik Fleksibel

rak plastik fleksibel lan pinion digunakake ing turntables, aktuator linear, etc rak iki digawe saka 12 kanggo 16-waos Gir drive lan nyetak saka bahan plastik awet lan fleksibel. Saliyane fleksibel, rak iki dirancang kanthi akurat lan bisa diulang.

rak plastik fleksibel lan pinion kasedhiya ing 0.8 Mod lan 32DP Jarak kanggo drive rotasi gampang nganti 270 derajat. Padha uga umum digunakake ing dering fokus kamera. Rak lan pinion plastik sing fleksibel ngidini regane luwih dawa kanggo gerakan linear, dadi solusi sing cocog kanggo gear sing luwih gedhe.

Nalika polyacetal minangka standar industri, polyketone minangka alternatif sing luwih murah. Koefisien gesekan sing kurang lan kelas kekerasan sing dhuwur nggawe bahan sing cocog kanggo rak lan pinion. Gir polyketone duwe tingkat kekerasan sing apik banget, safety sing luwih dhuwur kanggo rusak untu, lan resistensi nyandhang sing dhuwur banget. Sifat tribologi uga nyengsemaken. Amarga rak plastik ora lurus, dawane sejatine minangka pirang-pirang lapangan.

Rak Plastik Fleksibel

Tampilan Produk

Minangka supplier rak plastik lan pinion gear set profesional, kita tansah ngarahake nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling dhuwur lan layanan sing paling lengkap, lan ngarepake kerja sama karo sampeyan.