0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sprockets Plastik

Sprocket plastik sing digawe saka bahan polimer sing awet iki nduweni kaluwihan saka resistensi nyandhang lan nyuda gangguan dibandhingake karo produk logam sing padha. Plastik nilon sing kuat banget tahan kanggo bahan kimia lan polutan sing atos.
Bagean transmisi daya plastik ora teyeng kaya akeh logam lan bisa urip ing kahanan lingkungan sing paling ala.
Bagean Ever-power digawe saka bahan panganan lan duwe fungsi pelumasan dhewe.

Sprockets Plastik

Kaluwihan nggunakake sprockets plastik

Dibandhingake karo sprockets plastik saka ukuran padha, sprockets logam operate uga lan duwe stabilitas dimensi apik nalika suhu lan asor diganti. Nanging dibandhingake karo bahan logam, plastik duwe akeh kaluwihan ing biaya, desain, Processing lan kinerja.
Dibandhingake karo logam mbentuk, kebebasan desain gawan saka plastik mbentuk njamin manufaktur sprocket luwih efisien. Plastik bisa digunakake kanggo mbentuk gear internal, set gear, gear cacing lan produk liyane, nanging angel nggunakake bahan logam kanggo mbentuk kanthi rega sing cukup. Sprocket plastik duwe lapangan aplikasi sing luwih akeh tinimbang sprocket logam, saengga bisa ningkatake pangembangan roda gigi kanggo nanggung beban sing luwih dhuwur lan ngirimake daya sing luwih gedhe. Roda rantai plastik uga minangka bahan penting kanggo nyukupi syarat operasi bisu sing kurang, sing mbutuhake tampilan presisi dhuwur, roda rantai anyar lan bahan kanthi lubricity utawa keluwesan sing apik.
Sprocket digawe saka plastik umume ora perlu Processing secondary, supaya dibandhingake karo sprockets logam digawe saka bagean stamping lan bagean mesin, biaya wis suda dening 50% kanggo 90%. Sprocket plastik luwih entheng lan luwih inert tinimbang sprockets stainless steel, lan bisa digunakake ing lingkungan ngendi sprockets logam rentan kanggo karat lan degradasi, kayata kontrol meter banyu lan peralatan kimia.
Dibandhingake karo sprocket logam, sprocket plastik bisa deflect lan deform kanggo nresep beban impact, lan bisa luwih mbuyarake owah-owahan mbukak lokal disebabake deflection poros lan untu staggered. Karakteristik pelumasan sing ana ing pirang-pirang plastik nggawe bahan gear sing cocog kanggo printer, dolanan lan mekanisme operasi beban rendah liyane, ora kalebu pelumas. Saliyane operasi ing lingkungan garing, sprocket uga bisa dilumasi nganggo pelumas utawa lenga.

sprocket plastik

Kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan, kita nyedhiyakake sprocket sing digawe saka plastik industri. Dibandhingake karo sprockets logam tradisional, sprockets plastik biasane nuduhake kaluwihan ing kinerja lan kekiatan. Keuntungan nggunakake sprocket plastik kalebu umur rantai sing luwih dawa, tahan karat, bobot entheng, lan nyuda gangguan. Roda rantai plastik kita digawe saka bahan sing disetujoni USDA / FDA kanggo pangolahan lan kemasan panganan utawa obat. Snap rings lan grooves grease, notches khusus lan ukuran waos khusus uga kasedhiya. Martin bisa nggawe produk karo sawetara jinis plastik, kalebu nilon, UHMW, asetal, lan PTFE ®, Polypropylene.

Multiple metode pangolahan

Minangka profesional sprocket China produsen lan supplier profesional, kita njamin kualitas saben sprocket. Kabeh item wis dicenthang lan dites sak tenane saben prosedur apa lan sawise prodhuk pungkasanipun diprodhuksi kanggo mesthekake yen produk kualitas paling apik metu ing pasar.

injeksi sprocket plastik

Cetakan injeksi

Pangolahan ekstrusi

Pangolahan ekstrusi

Mesin panggilingan ngolah sprocket plastik

Pengolahan mesin penggilingan

Laser nul potong

Laser nul potong

Pengolahan bubut

Pengolahan bubut

Pengolahan bubut

Alat abrasive