0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Top Plate


Rantai Top Plate

Rantai plate-top minangka hibrida saka rantai roller baja lan piring plastik - cara sing apik kanggo nggabungake kaluwihan saka bahan kasebut. Rantai plate-top nggunakake rollers kualitas dhuwur sing diadaptasi khusus kanggo transmisi gaya tarik. Beban produk ditanggung dening penerbangan plastik sing dirancang khusus kanggo aplikasi sing gegandhengan, mbisakake karakteristik garing saka pasangan plastik-kanggo-plastik.

Rantai ndhuwur piring sing dipasang karo piring ndhuwur baja dirancang kanggo kahanan abrasif lan abot utawa suhu dhuwur. 1874 lan 1864- seri, karo "sworo seru" piring ndhuwur plastik, nggabungke keuntungan saka lumahing ngaturaken plastik karo chain basis roller tliti: kurang slip-kelet, mbukak dhuwur, lan posisi akurat; piring ndhuwur replaceable sing clipped dhateng pins protruding.

Nuduhake kabeh asil 4

Fitur saka Plate Top Chains

(1) Kinerja dhuwur. Lumahing warata lan Gamelan wis sethitik gesekan kanggo kinerja dhuwur ngaturaken.

(2) Gesekan dhuwur. Piring ndhuwur karet nambah rantai permukaan kanggo nglindhungi produk supaya ora tiba.

(3) Gamelan lan ajeg ngaturake. Lurus mlaku lan jinis flexing sisih kanggo cocog karo garis makili beda.

(4) Gampang reresik lan kurang pangopènan. Ngresiki nganggo banyu mili utawa rendhem ing banyu supaya gampang lan cepet ngresiki.

(5) Karat lan tahan karat. Baja tahan karat lan bahan anti korosif liyane njamin umur layanan dawa rantai op datar.

(6) Kapasitas beban dhuwur. Piring chain duwe lumahing loading luwih gedhe tinimbang sabuk conveyor nenun imbang lan sabuk conveyor liyane digawe saka kabel baja. Kanthi cara iki, bisa mbukak luwih akeh produk kanggo aplikasi tugas abot.

(7) Kustomisasi. Kabeh produk bisa disesuaikan miturut sarat lan gambar sampeyan.

(8) macem-macem aplikasi. Iki nyedhiyakake akeh aplikasi pangiriman ing pirang-pirang industri, kayata minuman, pangolahan panganan, lan botol kaca.

Area Aplikasi Rantai Top Plate

Rantai ndhuwur piring duwe macem-macem aplikasi. Rinciane kaya ing ngisor iki:

  • Produksi keju.
  • Pengepakan farmasi.
  • Industri panganan
  • Industri minuman ringan.
  • Produksi bir.
  • Isi botol kaca.
  • Industri kabel.

Produsen Rantai Top Plate

Kapasitas produksi taunan perusahaan luwih saka 6 yuta jinis chain transmisi, chain conveyor, rentengan mesin tetanèn, chain motor, chain plate, rentengan engineering, rentengan non-standar, rentengan khusus-shaped, lan sapiturute, uga bisa, miturut desain pangembangan request customer saben jinis chain. Produk adol kanthi apik ing saindenging jagad lan entuk pujian pangguna. We anget kanggo customer domestik lan manca layanan tliti, welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi, lan nyedhiyani panuntun dhumateng lan rembugan kanggo entuk pembangunan bebarengan.