0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sprocket Roda Plat

A Platewheel kadhangkala disebut minangka "Chain Gear" utawa "Sprocket", punika bagéan saka mesin puteran sing gumantung ing untu utawa cogs kanggo ngirim torsi. Platewheels umume padha karo sistem Transmisi Daya kaya V Sabuk lan V Pulleys.
Gumantung ing jinis chain, sprockets lan rodha piring bisa siji chain, pindho chain, utawa telung chain.


Sprocket roda piring

A sprocket punika wheel karo untu chain cogged, kang digunakake kanggo bolong karo pamblokiran Jarak akurat ing link utawa kabel. Iki digunakake kanthi wiyar ing industri kimia, mesin tekstil, eskalator, pangolahan kayu, garasi parkir telung dimensi, mesin pertanian, pangolahan panganan, instrumentasi, minyak bumi, lan industri liyane. Sprockets biasane kalebu akeh model, lan model beda diterangake ing macem-macem cara.

Minangka salah siji saka anjog China sprockets manufaktur lan supplier ing China, kita njamin kualitas dhuwur saben sprocket. Dipercaya lan hubungi saiki kanggo informasi luwih lengkap!

Carane mbedakake model sprockets chain

Sprockets bisa dibedakake kanthi rong cara ing ngisor iki: Kaping pisanan, standar roda rantai biasane unit Inggris, kayata umum 3 poin, 4 poin, 5 poin, lan liya-liyane, lan uga dipérang dadi siji, kaping pindho, telu, lan papat- rodha baris. Sareh, ana uga model chain wheel bentenaken dening huruf AB, A nggantosi setir chain chip, lan B nggantosi wheel chain Tabel; Iku uga dipérang dadi siji-baris pindho baris, lan telung baris sprockets.

 

Nuduhake asil 1-12 saka 17

Titik kunci kanggo instalasi sprocket

  1. Pilih model sprocket sing bener lan materi miturut model peralatan mechanical ing industri beda.
  2. Priksa manawa bagean sing dipasang ing roda rantai ana ing kahanan sing apik lan manawa kabeh bagean sing nyambungake lan pengikat ana ing kahanan sing apik. Yen ana masalah, kudu diatur ing wektu
  3. Instal roda rantai miturut cara sing bener, pasang roda rantai utama lan sekunder ing papan, kencengake macem-macem pengikat lan konektor, lan takon profesional kanggo nggambar gambar instalasi yen perlu sadurunge instalasi.
  4. Sawise nginstal chain drive lan nyetel tightness, mriksa apa chain lan sprocket pas lancar, coplanar, lan ora ana gangguan karo njaga chain. Sawise instalasi, chain mimpin kudu dikiataken, amarga sprocket mimpin gampang kanggo loosen, lan sprocket lan chain bisa ajeg maintained lan lubricated yen kahanan ngidini supaya padha bisa lubricated lan maintained kanggo dangu.

    Carane njaga sprocket

    1.  Kekuwatan sprocket kudu cocog. Kakehan nyenyet bakal nambah konsumsi daya, lan prewangan gampang kanggo nyandhang; Roda chain banget longgar lan gampang mlumpat lan tiba. Sesak sprocket yaiku: angkat utawa pencet saka tengah sprocket
    2. Sprocket kudu dipasang ing poros tanpa ayunan lan miring. Ing komponèn transmisi padha, pasuryan mburi loro sprockets kudu ing bidang padha, lan ora ana gesekan sisih untu pindah chain. Yen rodha loro ngimbangi kakehan, iku gampang kanggo nimbulaké chain disengagement lan nyandhang digawe cepet. Nalika ngganti sprocket, mbayar manungsa waé kanggo mriksa lan nyetel offset.
    3. Nalika sprocket wis rusak banget, ngganti karo anyar lan anyar ing wektu sing padha kanggo mesthekake engagement apik. Ora diijini ngganti sprocket anyar utawa sprocket anyar piyambak. Yen ora, bakal nimbulaké engagement miskin kanggo akselerasi nyandhang sprockets anyar utawa sprockets anyar. Nalika lumahing waos sprocket wis rusak kanggo ombone tartamtu, iku kudu nguripake liwat ing wektu kanggo nggunakake (referring menyang sprocket digunakake karo lumahing luwes) kanggo ngluwihi wektu layanan.
    4.  Sprocket anyar dawa banget utawa digawe dowo sawise digunakake, kang angel kanggo nyetel. Ing link chain bisa dibusak miturut kahanan, nanging kudu nomer malah. Link chain bakal ngliwati mburi rodha chain, piring ngunci kudu dilebokake ing njaba, lan bukaan saka piring ngunci bakal ngadhepi arah ngelawan saka rotasi.
    5. Sprocket kudu diisi lenga pelumas sajrone operasi. Minyak pelumas kudu mlebu celah sing pas ing antarane roller lan lengen njero kanggo nambah kahanan kerja lan nyuda nyandhang.
    6. Sprocket lawas ora bisa dicampur karo sawetara anyar, yen ora, iku gampang kanggo impact ing transmisi lan break sprocket.
    7. Nalika mesin disimpen nganti suwe, roda rantai kudu dicopot lan di resiki nganggo minyak tanah utawa lenga diesel, banjur dilapisi lenga mesin utawa mentega lan disimpen ing papan sing garing.