0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Kothak Gear Digger Lubuk

Duwe kothak gear penggali post-hole bisa nggawe kabeh prabédan ing tugas tetanèn. Kothak gear auger bolongan pos iki minangka cara sing sampurna kanggo nindakake tugas sing abot kanggo ngeduk bolongan pos. Kothak gear kanggo penggali bolongan pos duwe bantalan roller tapered, desain segel lambe telu sing dimuat musim semi. Rotasi input searah jarum jam menehi rotasi output searah jarum jam. Kajaba iku, kothak gear penggali bolongan kirim iki duwe omah wesi kanggo kualitas apik lan tahan lama.

Gunakake kothak gear tetanèn iki kanggo operate karo penggali bolongan pos kanggo pager lan proyek konstruksi liyane.

Post Hole Digger Gearbox for Sale

Gearboxes mbantu kinerja penggali pos bolongan kanthi ngatur transfer kacepetan lan torsi liwat rotasi gear internal. Gearbox jinis iki bisa digunakake ing macem-macem kisaran tenaga kuda. Omah sing awet saka kothak gear penggali bolongan iki digawe saka wesi ductile. Kothak gear penggali bolongan 3 titik lan tugas abot digunakake ing akeh penggali posthole merek ing pasar saiki lan wiwit taun kepungkur.

Kanggo grosir gearbox penggali bolongan kirim, hubungi kita. Minangka pimpinan kothak gir pertanian pabrikan ing China, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo sawetara saka sudhut gearboxes. Mulane, sampeyan mesthi bakal nemokake produk sing pas kanggo kabutuhan lan budget sampeyan.

Post Hole Digger Gearbox Produsen-HZPT

PTO post hole digger gearboxes kasedhiya ing mekanisme output beda lan gaya.

Mekanisme kasedhiya kalebu pinion toothed, pulleys, utawa sirup. Output kasedhiya karo poros output dual utawa bushing poros-dipasang. Kajaba iku, produk kothak gear penggali kiriman kasedhiya kanthi poros output lan ukuran bolongan sing beda kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Sampeyan uga bisa milih saka keyed utawa unkeyed shafts utawa bolongan kothong. Sampeyan bisa tansah golek poros tengen utawa bolongan kanggo gearbox Panjenengan. Ora preduli apa sing dikarepake, sampeyan bakal entuk kothak gear paling apik kanggo aplikasi sampeyan.

Entuk kothak gear penggali bolongan pos grosir saka HZPT. Sampeyan bisa njaga, ngowahi, nambah utawa ngganti mesin lan kendharaan sampeyan kanthi rega kotak gear penggali pos sing kompetitif. Kita duwe koleksi kothak gear kasebut, bagean kalebu aksesoris kanggo sistem mekanik lan listrik. Saka drivelines kanggo hydraulics, mesin kanggo pumps, rem kanggo wheel , kita duwe kabeh. Sampeyan bisa hubungi kita kanggo nggawe modifikasi utawa malah njaluk desain khusus!

China Post Lubuk Digger Gearbox

PTO Poros kanggo Post Hole Digger Gearbox

Nggunakake poros PTO kanggo post hole digger gearbox perlu. Nanging, yen sampeyan ora ngati-ati, sampeyan bisa nemokake dhewe ing tumpukan masalah. PTO Shaft for Post Hole Digger Gearbox nduweni bolt geser eponymous, sing digunakake kanggo ngamanake drive gear menyang rakit. Bolt nyukur ora mung bagean paling gedhe saka gearbox, nanging uga nglindhungi drive pindah saka karusakan disebabake rock.

Saliyane kabeh jinis gearbox, kita uga nyedhiyakake Poros PTO didol!

PTO Shaft lan Gearbox Pertanian