0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

QD sprocket

 

QD (cepet bisa dicopot) yaiku sprocket ing endi bushing tapered dilebokake ing bolongan tapered machined ing sprocket ing. Nalika dipasang, bushing dikompres ing poros, nyedhiyakake genggeman sing nyenyet. Sprockets QD kita ketemu utawa ngluwihi intoleransi standar ANSI, digawe saka baja karbon dhuwur, lan mesin tliti lan teknologi njamin Rampung konsisten lan kualitas dhuwur.


QD sprocket

The QD busing gampang kanggo nginstal lan mbusak. Lagi dipérang liwat tong minyak lan duwe taper kanggo nyedhiyani clamp bener ing batang. Lagi keyed kanggo batang lan hub kanggo bantuan sak instalasi wuta.

Nuduhake kabeh asil 4

Carane nginstal sprocket QD?

  1. Priksa manawa permukaan bushing lan bagian njero produk sing didorong resik lan bebas pelumas anti-seize.
  2. sijine bushing menyang sprocket utawa bagean liyane.
  3. Selehake sekrup tutup ing bolongan tarik munggah. Bushing tetep ngeculke kanggo mesthekake pas geser ing poros
  4. Gunakake tombol ing poros kanggo geser sprocket menyang posisi sing dikarepake ing batang. Priksa manawa sirah tutup tutup bisa diakses.
  5. Selarasake sprocket. Kencengake sekrup kanthi gantian lan mboko sithik nganti kenceng (ndeleng tabel ing ngisor iki). Aja nggunakake ekstensi ing gagang kunci. Aja ngidini sprocket kontak karo flange bushing. Antarane flange bushing lan sprocket kudu ana reresik.

HZPT minangka salah sawijining profesional sprocket manufaktur lan supplier ing China thay sampeyan bisa gumantung ing. Hubungi saiki kanggo informasi luwih lengkap!