0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Gearbox R/F/K/S

Kinerja kinerja

  1.  Desain Serial lan modular diadopsi, kanthi jangkoan rasio transmisi sing amba lan grading sing apik;
  2. efisiensi transmisi dhuwur, konsumsi energi kurang lan kinerja unggul;
  3. Gear kasebut digiling kanthi mesin penggiling gear presisi dhuwur, kanthi transmisi stabil, swara kurang, gedhe bearing kapasitas lan umur layanan dawa;
  4. Desain kepileh: ukuran cilik, instalasi prasaja lan nggunakake sudhut
  5. Macem-macem cara instalasi, cocok kanggo konfigurasi instalasi universal omnidirectional;
  6. Kombinasi gabungan seri GS lan pengurangan seri GRF bisa diwujudake, sing cocog kanggo aplikasi kacepetan kurang khusus.

Bahan utama

Box: HT250 dhuwur-kekuatan wesi cor. Rongga injeksi, kanthi efektif nyuda nyandhang bagean;
Gear: 20CrMo baja paduan bermutu tinggi, perawatan carbonitriding (njaga kekerasan permukaan waos HRC60 sawise digiling)
Tombol datar: baja 45, kekerasan permukaan HRC50

Efisiensi nyuda

1. Amarga tliti dhuwur Gir, asu laut lenga lan bantalan digunakake kanggo èfèktif nyuda gesekan, efficiency interstage transmisi pindah bisa tekan 97%;
2. Ing sawetara cara instalasi, pindah tataran input rampung nyemplungaken ing lenga lubricating. Kanggo nomer kursi mesin gedhe lan kacepetan input dhuwur, mundhut campuran lenga kudu dianggep.

kahanan layanan

1. Suhu sekitar - 40 ~ 50 ℃ (lenga pelumas kudu digawe panas nganti ndhuwur o ℃ utawa lenga pelumas antibeku bakal digunakake nalika miwiti ing 0 ℃)
2. Kacepetan input ora luwih saka 2800 rpm
3. Bisa digunakake kanggo rotasi maju lan mundur;
4. Ora ana watesan industri;

Daya input lan torsi sing diidini

R Series Coaxial Helical Gearbox

r-seri-gearboxtorque

S Series Helical-Worm Geared Motor

s-seri-gearbox torsi

K Series Helical-Bevel Gearbox

k-seri-gearbox torsi

F Series Helical-Bevel Gear Motor

f-seri-gearbox torsi

Motor Seri Helical R R

Versi dhasar

RX…
Unit geared heliks sing dipasang ing sikil siji

RXF…
Unit heliks sing dipasang Flange-tahap tunggal

R...
Unit geared heliks sing dipasang ing sikil

RF…
Unit heliks sing dipasang ing flange

R…F
Unit geared heliks sing dipasang ing Kaki lan Flange

RZ…
B14 Flange-mounted helical geared unit
Versi input

R.. Y..
Input karo motor geared

RAM..
Input karo adaptor AM kanggo soyo tambah motor IEC

R.. AD..
Input karo perakitan poros AD
R… lan RF… Kombinasi

Yen kacepetan kurang khusus dibutuhake, RF… gearbox bisa dadi input saka R…gearbox

F Series Helical-bevel Geared Motor

Versi dhasar

F…
Unit geared heliks poros paralel sing dipasang ing sikil

 

 

 

 

 

 


FA…B
Unit geared heliks poros paralel sing dipasang ing sikil
FV…B
Unit geared heliks poros paralel sing dipasang ing sikil kanthi poros hollow splined kanggo DIN5480

 

 

 


FA…
Parallel shaft helical geared units with hollow shaft
FV…
Parallel shaft helical geared unit karo splined hollow shaft kanggo DIN5480

 

 

 


FAF…
Parallel shaft helical geared unit in B5 flange mounted version with hollow shaft
FVF…
Unit poros heliks paralel ing versi dipasang flange B5 kanthi poros kothong spline kanggo DIN5480

 


FAZ…
Parallel shaft helical geared unit in B14 flange mounted version with hollow shaft
FVZ…
Unit poros heliks paralel ing versi dipasang flange B14 kanthi poros berongga splined kanggo DIN5480


FF…
Parallel shaft helical geared unit in B5 flange-mounted version

 


FH…B
Unit geared heliks poros paralel sing dipasang ing sikil kanthi poros kothong lan cakram nyusut

 


FH…
Parallel shaft helical geared units with hollow shaft and shrink disk

 


FHF..
Parallel shaft helical geared units in B5 flange-mounted version with hollow shaft and shrink disk

FHZ..
Parallel shaft helical geared units in B14 flange-mounted version with hollow shaft and shrink disk
Versi input
 
F.. Y..
Input karo motor geared

F.. AM..
Input karo adaptor AM kanggo soyo tambah motor IEC

F.. AD..
Input karo perakitan poros AD
F… lan RF… Kombinasi

Yen kacepetan kurang khusus dibutuhake, RF… gearbox bisa dadi input saka F…gearbox

K Series Helical-bevel Geared Motor

Versi dhasar

K…
Unit geared helical-Bevel sing dipasang ing sikil

 

 

 

 

KA…B
Unit geared helical-bevel sing dipasang ing sikil kanthi pin kothong
KV…B
Unit geared helical-bevel sing dipasang ing sikil kanthi poros berongga splined & poros berongga kanggo DIN5480

KH…B
Unit geared helical-bevel sing dipasang ing sikil kanthi poros kothong lan cakram nyusut

 

 

 

 

KF…
Helical-bevel geared unit ing versi B5 flange-dipasang

 

 

 

 

 

KAF…
Unit gear helical-bevel ing flange B5 kanthi poros kothong
KVF…
Unit geared helical-bevel ing versi dipasang flange B5 kanthi poros kothong & poros kothong splined kanggo DIN5480

KHF…
Unit diarahake helical-bevel ing versi dipasang flange B5 kanthi poros berongga & cakram shrink

 

 

 

 

 

KA
Helical-bevel geared unit karo poros kothong
KV
Helical-bevel geared unit karo poros kothong kanggo DIN5480

 

 

 

 

 

KH…
Parallel shaft helical geared units with hollow shaft and shrink disk
KT
Unit geared helical-bevel kanthi poros berongga lan lengen torsi

 

 

 

 

KAZ..
Unit geared helical-bevel ing versi dipasang flange B14 kanthi poros berongga
KVZ…
Unit geared helical-bevel ing versi dipasang flange B14 kanthi poros kothong & poros kothong splined kanggo DIN5480

KHZ..
Unit diarahake helical-bevel ing versi dipasang flange B14 kanthi poros berongga & cakram shrink

 

 

 

 

Versi input
K.. Y..
Input karo motor geared
K.. AM..
Input karo adaptor AM kanggo soyo tambah motor IEC
K.. AD..
Input karo perakitan poros AD
K… lan RK… Kombinasi

Yen kacepetan kurang khusus dibutuhake, K… gearbox bisa dadi input RF…gearbox

S Series Helical-worm Geared Motor

Versi dhasar

s…
Unit geared helical-worm sing dipasang ing sikil

SA…
Helical-worm geared unit karo poros kothong
SAF…
Unit helical-worm geared ing versi B5 flange-dipasang kanthi poros kothong
SAZ…
Helical-worm geared unit ing versi B14 flange-dipasang ing poros kothong
SF…
Helical-worm geared unit ing versi B5 flange dipasang
SH
Helical-worm geared unit karo poros kothong lan shrink disk
SHF…
Helical-worm geared unit ing B5 flange dipasang versi lan shrink disk
SHZ
Helical-worm geared unit ing versi dipasang flange B14 kanthi poros berongga lan cakram nyusut
Versi input

S.. Y..
Input karo motor geared

S.. AM..
Input karo adaptor AM kanggo soyo tambah motor IEC

S.. AD..
Input karo perakitan poros AD
S… lan RS… Kombinasi

Yen kacepetan kurang khusus dibutuhake, S… gearbox bisa dadi input RS…gearbox