0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Gearbox seri RC

Katalog Produk Helical Gearbox

Motor gear seri R/F/S/K

Gir kanthi output vertikal, struktur kompak, torsi transmisi gedhe ing permukaan waos sing atos lan presisi dhuwur njamin operasi sing stabil, gangguan sing sithik lan umur layanan sing dawa.
◆ Mode instalasi: instalasi dasar, instalasi flange, instalasi lengen torsi, instalasi flange cilik.
◆ Mode input: sambungan langsung motor, sambungan sabuk motor utawa poros input, input flange sambungan.
◆ Mode output: output poros kothong utawa output poros padat, kanthi efisiensi rata-rata 94%.

R Series Coaxial Helical Gearbox

K Series Helical-Bevel Gearbox

F Series poros podo Helical-Bevel Gear Motor

 

S Series Helical-Worm Geared Motor
Range daya: 0.09KW ~ 160KW
Kacepetan output: 0.05rpm - 1829rpm
Torsi output: 50Nm - 18000Nm
Range daya: 0.12KW ~ 200KW
Kacepetan output: 0.1rpm-522rpm
Torsi output: 200Nm-50000Nm
Range daya: 0.12KW ~ 200KW
Kacepetan output: 0.1rpm - 752rpm
Torsi output: 130Nm - 18000Nm
Range daya: 0.12KW ~ 22KW
Kacepetan output: 0.1rpm-397rpm
Torsi output: 70Nm-4200Nm

Posisi mounting

posisi pemasangan gear motor

 

HB Series Helical-Bevel Industrial Gear Reducer

H seri Poros paralel H seri Poros Orthogonal

 Posisi mounting

1. Kotak gear industri HB nganggo skema desain universal kanggo entuk kothak universal kanthi sumbu paralel lan sumbu ortogonal, nyuda jinis bagean lan nambah spesifikasi lan model.
2. Kothak gear industri standar HB nggunakake struktur kothak panyerepan swara, area lumahing kothak gedhe lan teknologi penggilingan gear maju kanggo penggemar gedhe, gear silinder lan gear bevel spiral, supaya bisa nambah suhu, nyuda swara, linuwih operasi lan daya transmisi. kabeh mesin.
3. Gearbox wis 3 ~ 26 specifications, tahap drive abang duwe 1 ~ 4 tingkat, lan rasio kacepetan 1.25 ~ 450.
4. Cara instalasi: instalasi dhasar, instalasi poros kothong, instalasi dhasar ayunan, instalasi lengen torsi.
5. mode Input: motor nyambungake flange lan input poros.
6. mode Output: batang ngalangi karo tombol warata, poros kothong karo tombol warata, poros kothong disambungake dening piring expansion, poros kothong disambungake dening spline, batang ngalangi disambungake dening spline lan batang ngalangi disambungake dening flange.
7. Backstop bisa dilengkapi miturut syarat pelanggan. Iki digabungake karo seri R lan K kanggo entuk rasio kacepetan sing luwih gedhe.

HB SERIES GEARBOX

ZDY ZLY ZSY ZFY Series Helical Cylindrical Reducer

Seri ZY model aspek
Horizontal ZY Series Silinder Reducer Gearbox ZDY ZLY ZSY DCY DBY ZFYZDY (1 Tahap) ZDY80, ZDY100, ZDY125, ZDY160, ZDY200, ZDY250, ZDY280, ZDY315, ZDY355, ZDY400, ZDY450, ZDY500, ZDY560 1.25 ~ 6.3
Horizontal ZY Series Silinder Reducer Gearbox ZDY ZLY ZSY DCY DBY ZFYZLY (2 Tahap) ZLY112, ZLY125, ZLY140, ZLY160, ZLY180, ZLY200, ZLY224, ZLY250, ZLY280, ZLY315, ZLY355, ZLY400, ZLY450, ZLY500, ZLY560, ZLY630, ZLY 6.3 ~ 20
Horizontal ZY Series Silinder Reducer Gearbox ZDY ZLY ZSY DCY DBY ZFYZSY (3 Tahap) ZSY160, ZSY180, ZSY200, ZSY224, ZSY250, ZSY280, ZSY315, ZSY355, ZSY400, ZSY450, ZSY500, ZSY560, ZSY630, ZSY710 22.4 ~ 100
Horizontal ZY Series Silinder Reducer Gearbox ZDY ZLY ZSY DCY DBY ZFYZFY (4 Tahap) ZFY180, ZFY200, ZFY225, ZFY250, ZFY280, ZFY320, ZFY360, ZFY400, ZFY450, ZFY500, ZFY560, ZFY630, ZFY710 100 ~ 500

DBY DCY DFY Series Helical Cone Silinder Reducer

DY Series Right Angle Helical Gearbox DBY/DCY/DFY Series

Seri DY model aspek
DBY (2 Panggung) DBY160, DBY180, DBY200, DBY224, DBY250, DBY280, DBY315, DBY355, DBY400, DBY450, DBY500, DBY560 8 ~ 14
DCY (3 Panggung) DCY160, DCY180, DCY200, DCY224, DCY250, DCY280, DCY315, DCY355, DCY400, DCY450, DCY500, DCY560, DCY630, DCY710, DCY800 16 ~ 50
DFY (4 Panggung) DFY160, DFY180, DFY200, DFY225, DFY250, DFY280, DFY320, DFY360, DFY400, DFY450, DFY500, DFY560, DFY630, DFY710 90 ~ 500

ZD ZL ZS ZQ Series Helical Cylindrical Reducer

model aspek Daya Rated (Kw) Kacepetan input (rpm) Torsi output (KN.m)
ZQ250 8.23-48.57 0.4-18.8 750 2.5-3.4
1000 2.3-3.4
1250 2.2-3.4
1500 2.0-3.4
ZQ350 8.23-48.57 0.95-27 750 6.4-8
1000 6.1-7.9
 1250  5.8-7.8
 1500  5.4-7.7
 ZQ400 8.23-48.57  1.6-26  600  8.15-16.3
 750  7.75-16.2
 1000  6.9-16
 1250  6.3-15.8
1500 5.9-15.7
 ZQ500 8.23-48.57  6.7-60.5  600  18-27
 750  16.5-27
 1000  14.5-26
 1250  13-26
1500  14-25.5
 ZQ650 8.23-48.57 6.7-106  600  33.5-63.5
 750  29-62.5
 1000  27-62
 10.35-48.57  1250  32-60
 15.75-48.57 1500  32-59
 ZQ750 8.23-48.57 9.5-168  600  52-95
 750  47-89
 12.64-48.57  1000  56-87
 15.75-48.57  1250  56-85
 20.49-48.57 1500  63.5-83
 ZQ850 8.23-48.57  13.1-264  600 76.8-122.8
 750 69-121.8
 12.64-48.57  1000 90-118.4
 20.49-48.57  1250 98.2-116.4
 ZQ1000 8.23-48.57  42-355  600 107-209
 750 95.4-206
 15.75-48.57  1000 129-200
 23.34-48.57  1250 155-195

Sistem Gear Helical

Sistem roda gigi heliks duwe tilas untu sing miring lan minangka wujud gear silinder. Dheweke duwe rasio kontak sing luwih dhuwur tinimbang gear spur, luwih tenang, kurang geter, lan bisa ngirim akeh kekuwatan. Sudut heliks saka sepasang gear heliks padha, nanging tangan heliks ana ing arah ngelawan. Ing aplikasi ngendi gir spur cocok nanging shafts ora podo karo, sistem gear helical asring pilihan standar. Dheweke uga digunakake ing aplikasi sing mbutuhake kacepetan utawa akeh beban. Padha nyedhiyani Gamelan, operasi luwih sepi saka spur Gir, preduli saka mbukak utawa kacepetan.

Kaluwihan saka Helical Gears

Poros paralel lan non-paralel bisa digunakake kanthi gear heliks. Gawai helis ngaktifake kinerja gear luwih lancar amarga untu kontak luwih alon-alon, nyilikake beban kejut lan nggawe kurang gangguan lan geter. Iki ndadekake dheweke sampurna kanggo aplikasi kacepetan dhuwur sing mbutuhake nyuda gangguan. Gear helical bisa nanggung bobot sing akeh. Untu sing dipanggonke kanthi diagonal luwih gedhe jumlah lan dawa, nambah area permukaan kontak. Antarane sumbu paralel lan sudut lurus, bisa uga mindhah daya lan gerakan.

Gearbox Helical

Gir Helical Kanggo Transmisi

Gawai heliss dadi luwih populer minangka pindah transmisi daya, ora mung amarga padha bisa nanggung beban luwih gedhe amarga beban dinamis suda, nanging uga amarga tingkat gangguan lan geter sing luwih murah ing operasi saka gir spur. Gir heliks identik karo gear spur kajaba untune dipotong kanthi sudut menyang bolongan (sumbu) tinimbang linear lan jejeg ing bolongan kaya untu spur gear.

Worm Gears vs Helical Gears

Gir Cacing iku aransemen geared kang cacing - utawa meneng - ing kontak karo pindah. Klien nduweni kendali babagan kecepatan amarga komposisi tartamtu saka jinis gear kasebut. Torsi uga bisa ditambah kanthi nggunakake roda gigi cacing.

Untu sing angled tumindak luwih alon tinimbang roda gigi cacing utawa roda gigi, nyebabake kinerja gear sing luwih tenang lan lancar. Amarga jumlah untu sing kontak luwih akeh, roda gigi heliks luwih tahan lama lan cocog kanggo aplikasi kanthi beban dhuwur.

Yen sampeyan nggunakake gaman cacing lan pengin nambah efisiensi fasilitas industri sampeyan, sampeyan kudu ndeleng beda antarane cacing lan gear heliks kanggo nyuda tekanan ing sistem peralatan industri. Gawai helis, ing sisih liya, minangka jinis gear sing paling umum digunakake ing kotak gear. Gir heliks uga nyedhiyakake dorongan sing akeh. Kanggo nahan tekanan dhuwur iki, bantalan digunakake.

Gear heliks lan cacing ora bisa dipungkiri nguntungake ing macem-macem kahanan. Nanging, kanggo ngoptimalake alat kasebut, penting banget kanggo nandur modal ing peralatan sing berkualitas. HZPT nawakake macem-macem gear industri lan gearboxes sing kelas industri lan tahan lama. Hubungi tim spesialis kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.

Helical Gear VS Worm Gear

Keuntungan Gearbox Helical

Kauntungan saka gearbox helical jelas. Padha bisu lan luwih cocog kanggo efisiensi beban abot. Sawetara aplikasi umum kanggo kotak gear heliks kalebu industri tekstil lan plastik. Padha uga ditemokake ing aplikasi industri kayata kompresor, blower, lan elevator. Mangkene sawetara keuntungan paling penting saka kothak gear helical:

Padha gampang kanggo njaga. Padha bisa nangani jumlah gedhe saka torsi lan panas tanpa mrintahake Kerep pangopènan. Ing gearbox, gear helical dipotong dadi rong bagean: bagean siji sing cedhak karo liyane, lan gear helical dobel sing dipotong dadi loro. Gir iki luwih apik kanggo drive presisi tinimbang gear kualitas rendah. Keuntungan saka gearbox helical akeh, lan sampeyan bakal kaget karo apa sing bisa ditindakake kanggo motor sampeyan.

Keuntungan utama saka gearbox helical yaiku gear helical bisa nampung beban sing luwih gedhe tinimbang gear spur. Amarga diameter bunder pitch gear helical luwih gedhe, bisa nanggung beban sing luwih abot. Salajengipun, gear heliks luwih gampang digawe amarga nggunakake alat pemotong untu sing padha karo gear spur. Nanging, sampeyan ora bisa ngganti gear spur sing padha karo gear heliks.

Keuntungan liyane saka gearbox helical yaiku kurang rame. Iki ndadekake luwih awet lan nyuda geter lan gangguan. Dheweke uga duwe untu luwih akeh, tegese luwih tahan suwe. Kajaba iku, untu sing luwih gedhe bakal nyuda kemungkinan nyandhang lan luh. Iki, ing siji, tegese gear helical bakal nyedhiyani kekuatan unggul kanggo ukuran untu padha. Kauntungan saka gearbox heliks cukup signifikan amarga asring dadi pilihan akeh industri.

 

Nuduhake kabeh asil 3