0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Roda

Jinis drive chain sing paling umum diarani chain roller, utawa chain roller semak. Iki digunakake kanggo ngirim daya mekanik ing pirang-pirang jinis mesin industri, domestik lan pertanian. Iku kasusun saka sawetara rollers silinder cilik sing dianakaké bebarengan dening pranala sisih. Iku mimpin dening toothed wheel dikenal minangka sprocket a. Iku cara efisien, dipercaya lan prasaja kanggo ngirim daya.


Rantai Roda

Roller Chain Transmisi Daya

Rantai roller digunakake kanggo transmisi daya ing akeh aplikasi. Paling umum digunakake ing pit lan motor, padha uga digunakake ing sistem conveyor industri. Rantai roller dumadi saka pranala rol gantian lan tautan pin. Pin kasebut cocog karo piring sisih, lan bisa uga dadi untaian siji utawa untaian multi. Versi pirang-pirang untaian duwe piring tengah lan pin umum, lan dirancang kanggo nyedhiyakake area geser sing luwih gedhe.
Rantai roller umume digawe saka baja spek dhuwur. Akibaté, padha awet lan bisa ngirim torsi dhuwur. Padha uga dirancang kanggo tahan misahake luwih antarane shafts. Dheweke uga bisa nangani pusat poros sing luwih gedhe. Biasane, rantai roller duwe umur sekitar 15000 jam. Ing sawetara kasus, pabrikan bisa nyetel pangarep-arep urip adhedhasar kahanan tartamtu, kalebu panggunaan aplikasi. HZPT, salah sawijining produsen lan pemasok rantai roller China sing paling apik, nyedhiyakake rantai rol kanthi kinerja dhuwur kanthi rega sing kompetitif banget! Hubungi kita!

Macem-macem Jinis Roller Chains

Ana sawetara jinis chain roller, saben duwe Pros lan cons dhewe. Ana rong jinis rantai rol: rantai tunggal lan rantai pirang-pirang. Rantai untaian tunggal ditondoi kanthi pusat untaian tunggal, dene rantai untaian pirang-pirang duwe pirang-pirang untaian. Link njero lan njaba dipasang ing pin umum kanggo njamin keselarasan. Rantai untaian tunggal luwih umum lan kasedhiya ing macem-macem ukuran.

Rantai untai tunggal minangka jinis rantai drive sing paling umum. Kapasitas rating daya bisa nutupi sawetara syarat beban drive. Rantai pirang-pirang untaian, ing tangan liyane, bisa nggawa bobot luwih akeh tanpa mbutuhake kecepatan pitch utawa linear.

Rantai digunakake kanthi akeh ing aplikasi industri lan dirancang kanggo nyedhiyakake daya tahan sing unggul. Dheweke uga bisa ndhukung bobot abot kanthi regangan minimal. Kauntungan mekanik internal link ngidini sambungan chain efisiensi dhuwur sing ngliwati sprocket. Rantai bisa digawe saka baja khusus kanggo lingkungan tartamtu.

Rantai khusus liyane kalebu rantai roller kothong, rantai roller ndhuwur sing cetha, rantai roller sisih, lan liya-liyane. Isih, liyane meneng, nada ganda, utawa untaian ganda lan digawe kanggo aplikasi tartamtu. Tujuan saben jinis yaiku kanggo nyukupi syarat kinerja tartamtu.Sistem Rantai Roller

Roller Chain Efesus

Pangopènan lan layanan Roller Chain bisa mbantu supaya mesin bisa mlaku kanthi lancar. Ana sawetara poin prasaja sing bisa digatekake supaya rantai sampeyan bisa mlaku kanthi lancar.

Saliyane kanggo mesthekake yen chain wis tension nyukupi, sampeyan uga kudu tindakake prosedur safety tartamtu. Contone, ngukur dawa chain nalika ana ing sprockets kudu dileksanakake nggunakake mbukak ngukur ANSI-ditemtokake.

Transmisi Roller Chain
Rantai Rol Transmisi

Rantai roller ngirimake energi mekanik antarane sprocket ing aplikasi transmisi daya. Aplikasi umum kalebu sepeda, motor, lan sistem conveyor ing industri. Apa sampeyan butuh chain kanggo mindhah beban abot utawa mung transfer energi, chain roller bisa nggawe proyek luwih gampang. Kesederhanaan kasebut ndadekake solusi sing cocog kanggo macem-macem tugas.

Kanggo ngoptimalake kinerja chain roller, sampeyan kudu ngerti geometri sawijining. Macem-macem paramèter ngidini sampeyan ngatur geometri. 

Parameter input sing beda-beda bakal nemtokake dawa, jembar, lan jarak pranala. Kajaba iku, sampeyan bisa ngganti ukuran roller lan piring pin. Piring sisih rantai roller semak bisa lurus utawa mlengkung.

Kekuwatan tensile minangka ukuran sing paling umum saka kekuatan rantai roller. Iku nggambarake carane akeh pasukan chain bisa tahan sadurunge break. Nanging, kekuatan lemes uga penting. Jumlah baja sing digunakake ing konstruksi chain, perawatan panas komponen, lan fabrikasi bolongan pitch minangka faktor kunci kanggo nemtokake kekuatan lemes. Uga, desain lan kekandelan saka piring link lan komponen liyane uga bakal nemtokake kekuatan lemes chain kang.

Rantai meneng VS Rantai Roller

Rantai bisu minangka jinis rantai kanthi akeh tautan sing rapet. Fitur iki ngidini kanggo nindakake daya liyane saben kothak inch saka chain roller. Kajaba iku, piring saka chain bisu pas menyang sprockets tightly, ngurangi gangguan lan geter. Yen dibandhingake karo chain roller, chain bisu luwih efisien, amarga kapasitas mbeta luwih dhuwur lan luwih sepi kanggo operate.

Senajan kekuatan tensile minangka ukuran paling umum saka kekuatan chain, kekuatan lemes iku merata penting. Parameter iki nuduhake sepira beban sing bisa ditindakake rantai sadurunge rusak. Kekuwatan lemes gumantung saka kualitas baja sing digunakake ing konstruksi rantai, uga proses perawatan panas komponen kasebut. Jumlah shot peening digunakake, fabrikasi bolongan Jarak, lan kekandelan linkplates uga bisa pengaruhe kekuatan lemes.

Silent Chain nggunakake rong potongan pin tinimbang pin siji. Kontak rotasi ing antarane pin nambah umur rantai lan nyuda getaran lan gangguan.

Rantai bisu kasedhiya ing macem-macem ukuran lan utamane digunakake ing aplikasi industri. Iku luwih awet tinimbang chain roller lan bisa ngirim kathah ing kacepetan dhuwur. Swara rantai bisu sing sithik ndadekake luwih populer ing kalangan bisnis lan industri sing prihatin karo gangguan peralatan. Rantai iki umume digunakake ing aplikasi cetak, kemasan, teknik, lan drive.

Roller Chain VS O Ring Chain

Nalika nerangake mbandhingaké chain roller lan chain o-ring, ana sawetara beda penting antarane loro. Rantai roller luwih entheng, gesekan sithik, lan luwih murah. Nanging, uga mbutuhake perawatan liyane. Sampeyan uga luwih rentan kanggo rereget menyang rantai, sing nyebabake nyandhang cepet. Amarga iki, chain roller biasane duwe umur luwih cendhek tinimbang chain o ring.

Rantai O-ring luwih awet lan biasane biaya telu luwih saka chain roller standar. Bentenane utama ing antarane rong jinis rantai yaiku O-ring dirancang kanggo nyegah rereget lan kelembapan mlebu ing rantai. Rantai o-ring luwih larang amarga mbutuhake panggantos kabeh klompok bagean. Iki tegese sampeyan ora bakal bisa ngganti mung sprocket siji yen ageman metu banget cepet.

Rantai roller wis pirang-pirang taun, nanging konfigurasi o-ring pisanan muncul ing 1971. Nalika loro jinis kasebut apik banget kanggo nunggang, sawetara wong seneng jinis o-ring. A chain non-O-ring luwih murah, nanging mbutuhake pangopènan lan panggantos liyane. Rantai o-ring uga bakal kurang saka ranté standar lan bakal luwih suwe.

Aside saka prabédan ing biaya, prabédan liyane antarane o-ring lan roller chain gesekan. Rantai o-ring bakal ngasilake kurang gesekan, sing penting yen sampeyan pengin maksimalake tenaga kuda. Nalika chain O-ring luwih awet, iku uga bakal nambah bobot. Akeh penunggang Motocross nimbang saben ons pit lan sensitif marang bobot chain. Rantai sing luwih abot uga bakal nyuda tenaga kuda, sanajan ora bakal katon kajaba sampeyan duwe mesin sing luwih gedhe.

Roller Chain VS Link Chain

Rantai roller wis mburi sing disambungake menyang sprocket mimpin dening engine, nalika chain link disambungake kanggo mbukak. Swara wektu, loro jinis rante bisa wiwit mulet, nyandhang, lan ilang integritas. Iki tegese wektu kanggo ngganti.

Rantai rol digunakake ing pirang-pirang industri, kalebu sepedha, drive kacepetan rendah, lan camshaft mobil. Biasane ukurane ukuran sing diturunake ANSI.

Ana rantai setengah link lan rantai lengkap. Nalika rantai setengah link luwih abot tinimbang rantai full link, luwih awet lan kuwat amarga bahan tambahan. Amarga chain wis weakened paling ing titik bend, kekandelan ditambahaké lan bobot bantuan nggawe chain luwih awet. Saliyane kekuatan struktural, prabédan utama antarane rantai setengah link lan full link yaiku adjustability. Rantai setengah link luwih gampang diatur tinimbang rantai full link, mula luwih apik kanggo karya presisi.

Pengukuran Rantai Roller

Nalika nerangake ngukur chain roller, iku penting kanggo ngerti ukuran pas. Begjanipun, iku gampang kanggo nindakake, lan sampeyan bisa nggunakake cithakan bisa dicithak. Kanggo nemtokake ukuran chain roller, sampeyan kudu ngukur Jarak (jarak antarane tengah loro pin), jembaré, lan diameteripun saben link. Sawise sampeyan entuk pangukuran kasebut, sampeyan kudu mriksa spesifikasi liyane.

Salah sawijining pangukuran chain roller sing paling umum yaiku kekuatan tarik, sing ngukur beban maksimal sing bisa ditindakake rantai sadurunge rusak. Nilai iki penting kanggo nemtokake manawa chain sampeyan awet, nanging kekuatan lemes uga penting. Kekuwatan kesel saka ranté nemtokake suwene bakal tahan ing panggunaan terus-terusan. Kekuwatan lemes diukur ing kilogram saben kothak inch, lan gumantung ing macem-macem faktor, kalebu kualitas baja lan perawatan panas saka sawijining komponen. Menapa malih, kekandelan lan desain linkplates main peran utama ing kekuatan lemes.

Pangukuran penting liyane kanggo rantai roller yaiku kekandelan. Kekandelan ditemtokake kanthi ngukur jembaré piring, sing kisaran saka 0.03 ″ nganti 0.218 ″. Yen sampeyan ngerti pangukuran kasebut, sampeyan bisa mriksa ukuran rantai roller ing grafik ukuran.