0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Gearbox cacing seri RV

Reducer NMRV minangka jinis reducer anyar, sing uga bisa diarani reducer RV. "NMRV" iku istilah umum, kang nuduhake aluminium cilik reducer, kang wis digunakake kanggo disebut "NMRV reducer" internasional. Komponen utama kalebu segel lenga, plug oli, kothak gear cacing, bantalan bal, poros output, gear cacing, cacing, poros output, piring nyambungake motor (flange), tutup poros output, sekrup kepala soket heksagon, kunci babak ganda, gasket, etc. Sawetara reducer BHADE, salah siji saka reducer seri NMRV, duwe input flange siji, sawetara duwe output flange utawa output poros dual.

RV seri worm gearbox jinis produk

 

  • NMRV
  • NRV…F
  • NRV…VS
  • NRV
  • NMRV…VS
  • NMRV…F
  • PC + NMRV
  • NMRV + NMRV

 Casting Aluminium

Pandhuan kanggo tuku gearbox cacing

Kanggo pesen reducer, konfirmasi ing ngisor iki:

  1. Model pengurangan
  2. rasio kacepetan Reducer
  3. diameteripun bolongan input Reducer Daya Input lan diameteripun flange input
  4. Ukuran bolongan output
  5. Apa aksesoris liyane dibutuhake

Aksesoris saka gearbox cacing

 

Poros Output

 

Lengan Torsi

NMRV model & marker

Njupuk NMRV-063-30-VS-F1(FA)-AS-80B5-0.75kW-B3 minangka conto

NMRV Motor sing dienggo cacing NRV Unit nyuda cacing
063 Jarak tengah 30 Rasio pengirangan
VS Poros input kaping pindho F1 (FA) Flange output
AS Poros output tunggal AB Poros output kaping pindho
PAM Dipasang kanggo kopling motor 80B5 Ukuran motor & posisi pemasangan
0.75kW Daya motor listrik B3 Posisi mounting

Posisi mounting

 

Fitur gearbox cacing kita

  1. struktur mechanical kompak, volume cahya lan wangun, cilik lan trep;
  2. Kinerja pertukaran panas sing apik lan disipasi panas sing cepet;
  3. Instalasi prasaja, keluwesan, kinerja unggul, pangopènan gampang lan pengawasan
  4. operasi stabil, kurang gangguan, awet;
  5. Aplikasi lan linuwih sing kuat.

Bahan saka gearbox cacing

  1. Body, die-casting aluminium alloy
  2. Poros cacing, baja 20CRQ, perawatan suhu dhuwur
  3. Worm gear, paduan tembaga nikel
  4. Badan paduan aluminium, sandblasting lan perawatan anti-karat permukaan
  5. awak wesi Cast, dicet karo B | URA5010

Struktur gearbox NMRV