0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sistem Cuplock Scaffold

Cuplock scaffolding minangka sambungan titik simpul unik sing ngidini nganti papat anggota horisontal disambungake menyang anggota vertikal ing siji tumindak tanpa nggunakake kacang lan baut utawa wedges. Rong cangkir mbentuk tumindak titik simpul piranti ngunci saka ngunci unik ndadekake perancah cuplock dadi sistem perancah sing cepet, serbaguna, lan dioptimalake kanggo proyek konstruksi, pembongkaran, lan pangopènan ing saindenging jagad.

Fitur Cuplock Scaffolding:

1. Gampang ngadeg. Mung tuwung ngunci prasaja ing saben titik simpul ing standar mbisakake sambungan saka ends nganti papat anggota ing siji tumindak ngunci tanpa perkakas lan bolts utawa wedges.
2. Versatile. Paling cocog kanggo akses utawa dhukungan formwork.
3. Pas wektune dites lan desain buktiaken karo aksesoris safety. Sistem Cuplock duwe sejarah kinerja sing wis kabukten ing pirang-pirang situs, nyukupi syarat saka macem-macem badan statutori.
4. Fastening cepet saka horisontal. Mung papat horisontal bisa diikat ing siji wektu, kanthi aksi clamping sing kuat saka cangkir ndhuwur nggawe sendi kaku.
5. Cepet / Cepet / Solid degdegan lan dismantling ngirit wektu lan tenaga kerja.
6. Widely lan Versatile digunakake ing construction, perisakan, utawa proyèk pangopènan kanggo struktur sembarang, IE, lurus utawa mlengkung.
7. Entheng nanging kapasitas beban dhuwur.
8. pangopènan kurang.

Aplikasi Cuplock Scaffolding:

Sistem Perancah Cuplock cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu fasad terus-terusan, perancah bunder, akses kandhang manuk, lan akses tangga. Biasane digunakake kanggo ndandani scaffolding, scaffolding fasad, scaffolding masonry, bracing utawa menara tangga, lan kanggo aplikasi sing luwih khusus kayata gawe kapal.