0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sistem Rangka Perancah

Pigura scaffolding minangka salah sawijining jinis scaffolding sing paling umum katon ing situs konstruksi. Biasane digawe saka tabung bunder, scaffolding pigura kasedhiya. Cara khas kanggo mbangun scaffolding pigura nggunakake rong bagean saka pigura scaffold disambungake dening rong bagean nyabrang kutub support disusun ing konfigurasi kothak. Pins munggah metu saka pojok pojok tim pigura scaffolding pas menyang recesses ing ngisor pojok pojok bagean, dibandhingke menyang wilayah ngisor. Klip pin diselehake liwat sambungan kanggo nyegah sèl teka loro. Papan utawa papan dek aluminium diselehake ing bagean scaffolding pigura sing wis rampung. Sistem Frame dipérang dadi pigura H lan pigura walkthrough lan utamané dumadi saka mainframe, cross brace, catwalk, lan jack basa. Bisa digunakake ora mung kanggo scaffolding internal lan eksternal ing construction nanging uga kanggo kreteg ndhukung utawa scaffolding obah prasaja.

Kaluwihan saka sistem pigura:
1. Ana macem-macem model. Kita bisa nyedhiyani pigura andha lan walkthrough, entheng lan abot-tugas, pigura biasa, lan pigura Amérika.
2. Gampang kanggo mbangun. Pigura kasebut utamane disambungake karo pin ngunci, sing bakal cepet banget lan trep.
3. Aman lan dipercaya. Sambungan sistem pigura mbentuk sistem sing njamin safety lan stabilitas.