0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sistem Scaffold Ringlock

Sistem scaffolding Ringlock minangka jinis scaffolding anyar sing nyedhiyakake scaffolding sing paling dipercaya lan efisien. We nyedhiyakake perancah sistem kunci ring sing ngidini para pekerja nyiyapake, nggunakake, lan mbongkar struktur kerja sauntara kanthi kacepetan lan efisiensi, ngirit wektu lan biaya tenaga kerja. Ringlock minangka salah sawijining sistem scaffolding sing paling canggih lan lengkap ing pasar. We nyedhiyakake perancah sistem kunci ring kanggo njaga komponen minimal lan ngidini persiyapan lan dismantling sing gampang. A rosette siji lenggah ing inti kabeh komponen. Kanthi mekanisme safety sing dibangun lan kapasitas beban sing dhuwur, sistem perancah kunci ring minangka pilihan populer ing macem-macem aplikasi. Dadi apa sampeyan ana ing pasar kanggo sistem scaffolding lengkap utawa perlu aksesoris sing kompatibel karo sistem scaffolding kunci ring saiki, HZPT pilihan sing paling apik kanggo bantuan karo project sabanjuré.

Keuntungan saka sistem kunci ring:
1. Multi fungsi. Bisa dumadi saka macem-macem jinis, apa iku dibangun kanggo tembok njaba, kreteg ndhukung, menara ringlock, utawa pigura panggung.
2. Kurang struktur. Standar, ledger, lan diagonal nggawe awak utama trep kanggo perakitan lan disassembly.
3. Ekonomi produk. Ngurangi wektu kerja lan ganti rugi tenaga kerja. Kacepetan perakitan lan pembongkaran yaiku 4-8 kaping sistem tubular lan luwih saka 2 kaping sistem cuplock.
4. Kapasitas bantalan gedhe, lan transmisi pasukan aksial saka kutub vertikal ndadekake scaffold minangka sakabehe ing ruang telung dimensi, kanthi kekuatan struktural sing dhuwur lan stabilitas sakabèhé sing apik. Kunci ring nduweni resistensi geser aksial sing dipercaya.
5. Aman lan dipercaya. Wedge independen dilebokake ing mekanisme ngunci dhewe, lan sisipan nduweni fungsi ngunci dhewe. Presisi salib-tliti vertikal sumbu poros lan garis sumbu salib-poros dhuwur, lan properti pasukan cukup, supaya kapasitas prewangan gedhe, gelar baja sakabèhé gedhe, lan stabilitas sakabèhé iku penting.