0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Sistem Scaffold Tubular

A scaffold kanggo karya interior lan njaba, digawe saka baja tabung. Iki minangka jinis scaffold paling serbaguna sing bisa adaptasi karo kabeh jinis struktur bangunan. Scaffolds tubular entheng, menehi resistensi angin sing sithik, lan gampang dipasang lan dibongkar. Padha kasedhiya ing sawetara dawa kanggo macem-macem dhuwur lan jinis karya.

Iku utamané dumadi saka pipo baja lan couplers. Sistem tubular kalebu pipa galvanis, coupler, jack dasar, papan baja, lan tangga. Padha teka ing macem-macem dawa lan bisa digunakake kanggo macem-macem dhuwur lan jinis karya. Dhuwur perakitan scaffolding ngirim ora ngluwihi 30 meter. Nalika dhuwure ngluwihi 30 meter, pigura kudu kalebu rong pipa.

Saiki, akeh digunakake ing teknik minyak lan gas lan konstruksi omah.

Keuntungan saka sistem tubular:
1. Bhinéka. Kasedhiya ing macem-macem dawa lan gampang kanggo nyetel dhuwur.
2. entheng. Sistem pipa lan coupler entheng, saengga gampang mindhah scaffolding ing situs konstruksi.
3. Fleksibilitas. Bisa digunakake kanggo proyek liyane sing beda kapan wae.
4. Biaya murah. Ing kasus nalika scaffolding perlu kanggo dangu.
5. Umur dawa. Sistem scaffolding tubular nduweni umur dawa tinimbang scaffolding liyane.